FIV 79

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

multumesc, andicu!
La noi in Romania nu s-ar putea proceda la fel?
Oare pot sa procedez si eu la fel cu embrionii ca mi-i vor decongela, sa-i mai lase 2 zile sa se mai dezvolte?
Cred ca am innebunit, dar o voi suna pe dr biolog, poate ma lamureste ea.
un week-end plin de sperante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc mult tuturor de incurajari!!
O sa-l las o perioada in pace pentru ca este foarte stresat si obosit, cu o mie si una de treburi pe cap si vine acasa cu nervi si ii descarca pe mine gasindu-mi nod in papura din orice.

Eu va tin pumnii stransi sa reusiti voi macar daca eu nu pot.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, are mami o frumoasa foc!
Singura problema este ca am IR crescute (fluxuri sangvine pe arterele uterine) si o sa incep tratament de diseara, cand ma duc la T.

Pupi, Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oaauuu, Ingeras! deja ai aflat? felicitari! sa-ti traiasca printesa !!! si multa sanatate in continuare! sa dea DD sa scapi de toate problemutele !!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ingeras felicitari si sarcina usoara in continuare!...si eu tot o fetita (chiar doua) imi doresc!Fetelor tocmai am primit o veste super.Sotul meu imi face cadou 8 zile de concediu in turcia, cica sa ne relaxam si sa fim odihniti pt. septembrie... nu imi vine sa cred!!!!La sfarsitul lunii iulie plecam, deja imi vine sa ma apuc de bagaje...hai ca am luat-o prin porumbi rau de tot.Sunt fericita si la fel va doresc si voua!!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Cristina 38 si eu am luat anticonceptionale inainte de al doilea fiv ,tot Diane 35 ,consider ca m-au ajutat .

Ingeras felicitari pentru fetita ,sa ai o sarcina usoar in continuare .

Bety acum ma duc dincolo sa citesc ,sa ai grija de tine si-ti doresc o sarcina usoara in continuare .

GINA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristina, ti-a recomandat medicul AC? Mie mi-a zis acum de ca nu e cazul sa iau pentru ca nu am avut o stimulare prea puternica si mai bine sa nu iau. De aceea intreb. Data trecuta eu am luat logest. Cred ca e mai bine sa le iei pe cele cu care esti mai obisnuita.
Cand afli cum e cu embrioni decongelati sa ne spui si noua.

Kitta
, ma bucur ca te gandesti la donat de ovocite, dar in cazul asta trebuie sa le dai inainte de a le imperechea cu . Si trebuie sa te gandesti foarte bine, sa te hotaresti cate donezi si cate le transformi in embrioni. Si acei embrioni sa se dezvolte toti frumosi ca sa-i poti transfera apoi. Te-am pus pe ganduri?

ingeras
, ce frumos. Si eu vreau o fetita. Sub ingrijirea dr. cu siguranta se vor rezolva problemele. Ai grija de voi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu te pupic si merci mult de raspuns.Eu totusi cred ca e mai bine daca se asteapta mai multe zile.Dovada clara e Mi-ka.Sincer cred ca daca era in tara si se facea transferul la 48 de ore nu cred ca se prindea.De altfel si eu cred ca la Budapesta fiind centru mai mare se face.Ti-as fi recunoscatoare daca te-ai interesa de acest aspect.
pup fetele mult mult

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Teli, la Giulesti la al 2 lea FIV ti se face reducere 300 euro, mai departe nu stiu ca n-am intrebat.
Ingeras sarcina usoara in continuare si sa-ti traiasca bebelina.
Cecilia putin cate putin vad ca te mai intereseaza subiectul, dar poate vine bebe asa si fara FIV.
Antosit poate te intorci din concediu ca si ingeras.
va pe toate cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cristinici iubita nu am zis ca nu voi mai face FIV in viata mea,pt. ca din fericire am doar 30 de ani si pana la 40 eu zic ca nu se stie ce ma mai apuca!Ca daca nici pana in vara viitoare nimic..nimic... iti dai seama ca nu am ce face si mai incerc ceva,desi ma gandesc serios si la IAD-avand in vedere problema noastra.Ca oricum eu una mai mult de inca un FIV nu mai fac.Asta stiu sigur!Ca de nu merge nici cu IAD - ADOPTIE scrie pe mine ca totusi nu mai rezist inca 10 ani pana la 40 fara bebe!
Te pupic dulce si sa stii ca sunt cu ochii pe tine si mereu alaturi de voi toate oridecate ori veti dori sa incercati>

cecilia

Mergi la inceput