FIV 79
Raspunsuri - Pagina 11
CRISTINA38 spune:
Buna dimineata, dragi prietene!!!
Ceci, multumesc de raspuns, in mare am inteles despre ce este vorba, poate gasesc o cunostinta prin Canada sau in alta parte si ma voi interesa si de pret.
Andicu, mult succes la o noua incercare, vom fi o echipa destul de mare in toamna, poate de data asta va fi cu noroc pentru mai multe dintre noi.
Gina,sa fiti sanatosi amandoi si sarcina usoara in continuare, DD te va ajuta sa treci cu bine peste aceste luni unice, trairi minunate.
Moni, azi dimineata mi-a venit un fel de CM, trebuie sa incep sa iau anticonceptionale si nu sunt decisa de care sa iau, cred ca diane35.
dana p., nu trebuie sa fi suparata in hotararea luata de sotul tau, isi va schimba opinia, prietenul meu nici nu vroia sa auda nici macar de IA si pana la urma a fost deacord direct cu FIV, cu tact, rabdare si diplomatie il vei convinge.
Iubitele, cristinici, lia68, crinuta71........toate va sarut si o zi insorita cu vesti bune.
un week-end special!!!
unde esti, puiramy?te sarut, numai bine!
bety spune:
Buna!
Gina - te aici - despre mine, citeste la Pacientele dr Moisa, ca de caldura, mi-e aproape imposibil sa mai scriu ceva!
Kitta - incerc eu sa te ajut un picut:
1. protocolul scurt/lung nu e dupa varsta pacientelor, ci dupa analizele lor hormonale, respectiv dupa dosarul lor; eu de ex, am 39 de ani si am facut protocolul lungo/scurt - citat dr. Cocei, iar analizele mele au fost toate in parametrii; cand am intrebat si eu de aceste protocoale, mi s-a zis ca e de la caz la caz; in aceeasi zi cu mine, a mai fost o pacienta, de 33 de ani, care a facut acelasi protocol, deci dupa cum vezi, varsta nu are importanta.
2. am inceput in a 2a zi de CM, adica pe 16.03 si punctia a fost pe 10.04, iar embriotransferul pe 13.04.
3. Dr. Cocei este tanara, roscatica si tunsa scurt si este embriolog; Dr. Moisa nu este embriolog; D-na Dascalescu, mai in varsta, tunsa scurt si roscata este tot embriolog - dansa s-a ocupat de mine si de sotul meu.
Va pe toate-toate si - multa bafta!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
Cocutza_mic spune:
Buna dimineatza fetelor!
Kitta o sa incerc sa itzi raspund atat cat stiu si eu.La protocoale nu ma pricep foarte bine eu cred ca l-am facut pe cel lung iar ciclul mi-a venit normal in timpul tratamentului (m-a tzinut cu 2 zile mai mult decat de obicei).Stiu ca si la celalalt protocol e normal sa itzi vina. Eu pot sa itzi spun ca la 2 zile de la Pregnyl(asta e ultima injectzie pe care o faci) se face punctzia si la max 72 de ore de la punctzie se face ET. Tratamentul mai depinde si de felul in care reactzioneaza organismul tau. In fiecare saptamana o sa faci ecografii si in functzie de cum se formeaza foliculii decurge tratamentul.
Dra roscata si mai in varsta este Dr Monica Dascalescu.Cocei e mai tinerica un pic, slabutza si satena deschis.Dr Moisa se ocupa de spermograme si de inseminari, nu e embriolog.
Eu cand am facut punctzia m-a trimis la dr embriolog care era de servici in ziua aia.
Sper ca te-am lamurit, macar un pic.
Dana eu sunt convinsa ca pana la urma o sa fie alturi de tine sotzul tau.Probabil ca si ei, ca si noi, au momente in care li se acreste de doctori si de spitale dar eu zic ca o sa revina la sentimente mai bune
Andicu lasa ca pleaca ei rusii si sa vezi atunci cine o sa stea la plaja si o sa se bucure de mare si de briza.....
Moni si ai grija de tine! Itzi tzin pumnii.
Ginutza tzie si bebelushului tau
Va pup pe toate
Teli spune:
Buna fetelor , dar voi sunteti neobosite , si e o caldura ...
Ma alatur si eu gastii de septembrie - octombrie la FIV, daca totul va fi in regula pana atunci , Doamne si cate mai suntem !
Eu , poate stiti , sunt tot la Giulesti , la dr Dracea.
Kitta , eu am facut analizele din secretie si la Cantacuzino si la
Giulesti in cladirea de termopan de la intrarea in spital .
Si v-as intreba si eu ceva : pe vremuri(2005) la Giulesti se faceau reduceri la Fiv , eu de ex la al 2-lea am avut reducere de 300 $ si stiu de la fetele care erau la al 3-lea ca mai primisera o reducere de inca 300 $, oare nu se mai practica , ce stiti?
Mult succes si sanatate maxima ,
Otilia
ceciserban spune:
Salut si eu fetele azi si va doresc multa bafta!
Crinuta concediu placut!
Cristina daca ai posibilitatea sa mergi in Canada ar fi super pt. tine.
Dana P ce sa facem cu barbatii astia.Poate se razgandeste cine stie!
Andicu ma bucur mult ca esti bine si ca ai puterea sa mergi mai departe!
Mirela si eu am auzit diverse chestii din astea.Ba ca Giulestiul,ba ca Medsana s-ar pregati de blastocit dar pana acum nimic concret nu stiu.Dar cred ca la Szeged se face nu?Poate ne zice Andicu ca stie mai bine.
Eu una de aia si mai vreau sa astept.Ca totusi poate pana in toamna viitoare se mai schimba ceva.Daca nu stiu ca Institutul Kali de la Szeged are sediu si la Budapesta si cred ca acolo se face asa ca totusi Ungaria e mai aproape ca si Canada.
Cristinici,Lachi va tin pumnii stransi pentru toamna asta!Va pupic dulce pe toate!
cecilia
andicu spune:
Buna fetelor.
Ceci , nu stiu sigur daca se face, dar e posibil, daca lui Mi-Ka de la sub. Szeged i-a facut ET-ul la 5 zile, ptr ca a avut 1 singur embrion rezultat; deja era blastocist, cred. Si s-a si prins! ; mai au un sediu in Budapesta,mai mare, din cate am inteles. Acolo e posibil sa faca. O sa ma interesez in august cand merg.
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
CRISTINA38 spune:
Ceci, andicu, cum luam legatura cu Mi-ka???
Poate ne lamureste si incercam si noi.
Eu sunt noua printre voi, incercati sa o contactati voi.
Va rog!
Multumesc.
Mi-Ka spune:
cristina 38, aci mi-s. I-am spus si lui andicu mai devreme ca joi a fost punctia si lunea ET, dar nu a fost blastocist. L-am intrebat si eu pe dr. daca este sau nu si mi-a raspuns negativ, ca cica sunt doar 4 zile.
Va pup si sa auzim numai de reusite multe!!!
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
andicu spune:
Fetelor, imi cer scuze ptr eroare, rectific : am vb cu
Mi-Ka si mi-a spus ca ea nu a avut blastocist; chiar l-a intrebat pe dr, ca a crezut ca sunt 5 zile de la punctie, dar dr i-a zis ca sunt 4 si e inca embrion;a facut punctia joi si ET-ul luni; puteti sa-i scrieti la subiectul Szeged sau pe pm.
Imi vine si mie randul...
Pozele mele