FIV 79

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetelor
Uuufff ce caldura este ? Voi mai puteti ,ca eu una nu mai suport caldura asta .
Andicu ce fericita esti tu ca poti sa profiti de mare cand vrei .

Moniland cu intarziere iti spun si eu ca imi pare rau de nereusita ta dar ma bucur sa vad ca te pregatesti pentru un nou FIV .

Cristina 38 priveste cu incredere inainte si o sa vezi ca va fi bine .

Cristinici tu ce mai faci ? Incepi chiar in septembrie fiv-ul ?BAFTA

Noi ne simtim bine ,ieri am fost la control ,bebelusul e super bine si asteptam in continuare sa creasca .

Salutari si tuturor .

GINA 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cecilia, multumesc de raspuns. Dar eu n-am cum sa fac IUI ca eu mai am o trompa si aia infundata bine de tot, asa ca tot FIV trebuie sa fac si ma gandeam cat m-ar costa distractia in plus.Cam scumput dar daca ma scoate din sarite pana la urma asa o sa-i spun ca fac si vad eu de unde o sa strang bani , cred ca o sa-mi caut un sponsor.El la ultima spermograma nu era nici prea bine nici prea rau, adica avea forme aberante in proportie de 69%,eu am zis ca ies din el.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna! Salutari tuturor. nu am mai intrat la voi de 2 zile ca nu mi-a mers netul!Am si eu o intrebare, inainte de a incepe procedura voua vi sau recomandat ceva vitamine, mie nu? Ma cam bate gandul sa iau niste "eurovita- multiminerale" voi ce ziceti?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ginuta, sa-ti creasca burtik bine si multa sanatate in continuare. Sa stii ca nu e chiar asa grozav nici de mine, ca n-am avut timp sa merg la plaja pana acum si zilele astea sunt si cu rushii pe cap, asa ca ma ascund dupa jaluzele si in aer conditionat, acasa!
Dana, sper sa-l "dai pe brazda" pana la urma si pe al tau sot, cum a reusit si Crinuta. Poate daca-i mai povestesti din experientele altor fete de pe-aici, se mai lasa convins. Eu iti urez succes!
Antosit, mie mi-a recomandat dr cu care am facut FIv sa iau Elevit Pronatal (care contine de toate, inclusiv vit E si acid folic) odata cu anticonceptionalele , si am continuat pe toata perioada pana la test; dupa punctie mi-a mai dat in plus si Magne-B6 si vit. C de 200 mg. Eu zic ca poti lua linistita, nu vor face decat bine!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Floran, bine ai revenit. Eu chiar imi aduc aminte de tine, ca ai facut FIV-ul la Medsana. Ce mai faci? Bafta pt ET. Cu cine ai facut FIV-ul?

Cecilia, si eu as face FIV cu blastocit. Eu intentionez sa fac un FIV in toamna si daca as sti ca sunt sanse sa se practice si in Romania, chiar as mai amana putin procedura. Dar parca imi aduc aminte ca am citit pe la inceputul anului, tot pe forum, ca s-ar pregati Medsana pt asa ceva. Sau visez eu?

Va pup, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michita spune:

Cristinici - mersi pentru raspuns - si mie mi se pare cam fara rost histero asta - in cazul meu desigur.
Dana - nu dispera! Credeam ca numai eu am avut cu "jumatatea". Dar dupa ce m-am dat o vreme cu fundu'de pamant si am facut scandal mi-am dat seama ca nu e bine si am schimbat tactica,adica am apelat la coarda sensibila - am inceput chiar sa-i dau exemplu fetele de aici care au reusit si...incet, incet s-a schimbat situatia in favoarea mea. Sunt convinsa ca daca ai rabdare ai sa-l dai pe brazda si pe iubi al tau. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia, Cristinici, Andicu, Moni, Cristina multumesc de urari.
Dana p sa stii ca nici sotul meu nu mai vroia sa auda de FIV, pana acum de curand. Apoi, nu stiu cum s-a intamplat, dar s-a razgandit. O sa se razgandeasca si sotul tau, ai sa vezi, pentru ca si lui ii trebuie un .
Fetelor, nu cred ca o sa mai scriu pana peste vreo saptamana, asa ca va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Gina ma bucur ca totul e in regula cu voi. Eu m-am hotarat, sept, octombrie, vedem atunci mai aproape.
andicu intr-adevar mare caldura, dar la plaja tot e fain.
crinuta voi fi alaturi de tine si de data asta. Mult succes!
Dana mai degraba cu vorba bun cred ca-l poti aduce pe drumul drept, roagate la DD sa-i dea gandul cel bun.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna seara fetelor! Asa cum v-am mai informat si eu voi fi prezenta in Septembrie pt. FIV la Giulesti, asta doar daca intre timp nu se intampla ceva minuni. Si mai am de asteptat si rezultatul celei de-a 7 ISA. La mine a mers mai usor cu dosarul de FIV in sensul ca din octombrie 2005 incoace sunt prezenta la Giulesti in fiecare luna pentru diverse treburi . Mai am de completat totusi cateva analize, iar mie mi-a spus asistenta ca cele din secretie sa le fac la Cantacuzino ca la ei nu se fac, respectiv: micoplasma, clamydia si uroplasma. Mi-a dat si nr. de dosar si dr. mi-a zis sa o sun cam cu 1 -2 zile inainte de CM.
Acum am neste intrebari:
1. credeti ca imi da protocolul scurt? Citii pe aici ca protocolul lung e pentru "tinere" sub 35 iar cel scurt pentru "babele" de peste 35?
2. Cine poate sa imi explice si mie cum sta treaba cu protocoalele astea? Tratamentul la protocolul lung face sa iti intarzie CM?
3. Si la cate zile dupa protocoalele astea se poate face ET-ul?
4. Dr. Cocei este cea mai in varsta si roscata tunsa scurt? Ce al embriolog mai paote fi ca eu nu stiu decat de dansa si dr. Moisa?
Fetelor eu nu am probleme cu sotul in sensul ca nu ar fi de acord cu FIV-ul, etc. Va dati seama cata lume a vazut si el pe la spital ca au probleme de 7 luni de cand tot il tarasc cu mine pe acolo. In ultimul timp mai in gluma mai in serios a zis ca ce ar fi sa doneze si el sperma ca are niste valori de nu vreti sa le stiti: ultima oara a avut 49 mil dupa numai 2 zile abstinenta cu A+B mobilitate 90 %. Cand fu treaba cu dosarul FIV i-am explicat si eu din putinul ce-l stiam adica, ca, daca am multe ovocite bune se pot congela restul ......stiti voi....La care el imi raspunde ca daca se prinde din prima si avem congelate sa le donam pe alea. Zice el: ai fi de acord? Mai sa-mi vina sa plang pe acolo pe la spital ca parca ma si vedeam ca aflu rezultatul mult asteptat si dau verde la celelalte ovocite si mai fac fericiti un cuplu. Atunci nu am plans dar acu' plang ca sunt singura acasa..........Inca nu am intrebat cum e cu donatu' ca e prematur; mai intai sa vaz daca pot eu sa produc ceva bun, ca doar nu oi fi printre putinele cazuri cu foliculi fara ovocite, sper!
Hai ca v-am plictisit destul! Eu intru mai rar, dar bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! ANDICU , eu ma gandeam sa iau astea 2 luni (iulie si august)dar oare nu este prea mult?Eu in afara de acid folic pe care il iau cam de mult, nu am mai luat alta vitamine si nici la analize nu mi-a iesit ca ar fi vreo carenta! Dar sti cum este cand ti se pune piticul....offf si nici nu imi da pace!
O zi racoroasa tuturor si in masura in care imi mai permite netul (ca tare mi-a mai mancat sufletul zilele astea!)intru macar sa mai citesc!

Anto

Mergi la inceput