Concubinaj ? sau Despartire ?
Raspunsuri - Pagina 2
bibi spune:
Eu una nu prea inteleg genul asta de subiecte. Indiferent de raspunsurile pe care le primesti, la ce-ti folosesc ? Sau cum crezi ca ai sa folosesti raspunsurile in fata prietenei tale? Ai sa te duci sa-i spui prietenei tale ca : "75 % dintre cunostintele mele virtuale considera ca te complaci gratuit intr-o situatie fara iesire, alte 5% spun sa-l dai naibii pe idiot, alte 2%...samd?"
Eu zic sa o sfatuiesti asa cum crezi tu ca-i mai bine ca doar esti prietena ei si cunosti poate mai bine decat orice membru binevoitor al acestei comunitati detalii, care sunt ca tonul care face muzica.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
madalina1970 spune:
Dupa parerea mea ar trebui sa mai aiba un pic de rabdare cu el, avand in vedere ca au si copii, nu este bine ca ea sa forteze lucrurile, ii poate reprosa mai tarziu ca la obligat sa se casatoreasca cu ea, etc, etc.Cel mai bine este sa-l faca in asa fel sa doreasca acest lucru, binenteles cu ajutorul ei.(sa fie mai subtila )
nanami spune:
quote:
Originally posted by bibi
Eu una nu prea inteleg genul asta de subiecte. Indiferent de raspunsurile pe care le primesti, la ce-ti folosesc ? Sau cum crezi ca ai sa folosesti raspunsurile in fata prietenei tale? Ai sa te duci sa-i spui prietenei tale ca : "75 % dintre cunostintele mele virtuale considera ca te complaci gratuit intr-o situatie fara iesire, alte 5% spun sa-l dai naibii pe idiot, alte 2%...samd?"
Eu zic sa o sfatuiesti asa cum crezi tu ca-i mai bine ca doar esti prietena ei si cunosti poate mai bine decat orice membru binevoitor al acestei comunitati detalii, care sunt ca tonul care face muzica.
Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
Pai daca stiam ce sa le spun , nu mai scriam aici , si la cat sunt japonezii de dificili..........
G.K.R