Important: Modificari forum

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, ziua Z a sosit.

Va invit la noile capitole. Vor mai urma si altele.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bine, inteleg, se fac modificari, acestea sunt necesare pentru functionarea mai buna a serverului - da nu inteleg cui ii incurca cuvintelul ,, optimiste,, de la aspirante - sau e din aceleasi considerente ca si la ,, simptome de sarcina,, - din cauza ca suntem in unele zile pesimiste si nu corespunde denumirii subiectului.

Mie nu-mi place cum ,,arata,, denumirea - cu semne mai mic, mai mare - pai daca se doreste atunci sa fie doua subiecte cu referire la virsta, da sa fie denumirea mai ... cum sa-i spun.... mai frumos formulata da nu asa sec poate mai dulce.

Daca inainte, cind eram pesimiste - ne mai incurajam cu fraze de genul ,, denumirea subiectului este ,, aspirante optimiste,, hai sa fim asa cum e denumirea sa tindem spre asta,, - pai acum n-are nici un haz denumirea - halal de asa schimbari.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

parerea mea ? asta daca mai conteaza acum.
s-a stricat tot ceea ce era frumos si bine - relatia intre noi.
restul nu conteaza, amicitia si prietenia se nasc dupa multe chestii petrecute impreuna, de bine sau de rau.
daca s-a postat sau nu, la ce subiecte, de cite ori, pentru saluturi, pentru pupaturi, da , asa este. SI ?
NU SE COMUNICA NICAIERI CA IN ACEST FORUM NU ESTE VOIE SA ITI FACI AMICI. fiecare este unic in felul lui iar postarea la unul sau mai multe subiecte fiecare a facut-o pentru ca asa a dorit si a simtit in acel moment.
nimeni nu ne va putea cataloga, imparti sau injumatati, asa cum se doreste. virsta , ambitiile, dorintele, sentimentele, intentiile, sint expresii ale SPECIEI UMANE.
sint debusolata, suparata, nu imi mai regasesc suportul moral pentru care intram aici , pe ACEST FORUM LA DC.
eu nu imi recunosc nici o vina pentru ca nu o am. utilizarea acestui forum, da , se poate face dupa reguli, dar numai atunci cind cineva merge alaturi de la el, sau mai rau, poate fi exclus. in rest, cit, cum gindim, cita scoala are fiecare, eu ziceam ca am trecut peste aceste"catalogari sociale", intilnite zilnic in aceasta comunitate in care traim. aici nimeni nu era tratat dupa pozitia sociala, dupa virsta, dupa grad, dupa nr de stelute....
si acum?
ce legatura are , dau un exemplu, d-na ILIESCU cu aspirante peste 20 de ani, sau cu cele de peste 35 de ani?
sint aceleasi chestii , aceleasi sentimente, aceleasi probleme de sanatate? dinsa unde s-ar fi putut inscrie, sau posta, daca dorea, la care din cele doua subiecte?
atit.
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu nu sunt de acord cu disparitia subiectului "Aspirante optimiste" E cel mai vechi de pe forum, e cel mai optimist subiect. Iar ideea schimbarii din "Simptome de sarcina" in "Vine barza" e de-a dreptul puerila. Ale, nu sunt suparata. "Defectul" meu si a multora din fetele de aici este ca gandesc.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Dragele mele,

Butonul Report to Moderator este introdus cu scopul de a raporta acele postari care contravin regulamentului si care nu au fost observate de moderatori. Acest subiect a fost deschs de Ale tocmai pt a initia o discutie, asa ca nu e nevoie sa folosti abuziv aceasta noua optiune si va puteti exprima orice opinie pro sau contra/sugestie in cadrul acestui subiect.

Multumesc de intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:

Originally posted by Ale

Andreea, daca am confundat nick-urile, imi cer scuze. Oricum, cind iti trece supararea, sper sa vii si cu propuneri.

Da, Ale, ai confundat nickurile. Nu trebuie sa-ti ceri scuze, trebuie doar sa-ti recunosti greselile si sa le repari. Si pana atunci, mai studiaza subiectul "Aspirante peste 30 ani..." si vezi daca intr-adevar am avut atat de multe postari acolo astfel incat sa fiu mentionata.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Hai, mai Liana... Chiar n-ai unde sa scrii? Am spus ca la Aspirante pot avea loc discutii cu caracter general. Acolo scrii ce vrei tu. Sint sigura ca fetele vor sari sa te incurajeze.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu vad pe nicaieri listuta noastra. Sper ca nu s-a renuntat la ea.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Anca, s-a renuntat la subiect si la listutza. Subiectul deschis de mine aseara a fost sters de Ale. Din acel moment nu mai exista aspirante optimiste.

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ale, pe vremuri, listuta era dusa la biserica. Traim cu ideea ca multe dintre aspirantele de atunci, sunt mamici acum pentru ca ne-am cu rugat toate, una pentru alta. Te rog sa gasesti o solutie si sa incluzi listuta la unul dintre subiecte.
Iar in legatura cu disparitia subiectului "aspirante optimiste"...ce sa mai zic???!!?? Nu mai scriam demult acolo, dar citeam si eram legata sufleteste de el. Pentru multe dintre noi, subiectul asta inseamna INCEPUTUL.
Va doresc tuturor sa va gasiti prieteni adevarati, asa cum mi-am gasit eu. Prieteni care sa vina la spital atunci cand ai o problema, care sa te sune pentru o vorba buna si pentru sustinere, cu care sa va faca placere sa va intalniti oricand, alaturi de care sa plangeti si sa radeti. Asta am realizat eu. Insarcinata nu am ramas, dar am ramas cu ele, prietenele mele dragi.
De ce nu mai scriem??? Poate stie cineva raspunsul!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput