Important: Modificari forum

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, o luam razna...
nu avem cum sa facem doua listutze de aspirante optimiste: ar insemna o lista pentru fetele peste 20 ani si o alta lista pentru cele peste 35 ani... e absurd!
asa ca ma voi repeta: sa ramana un singur subiect de aspirante optimiste cu listutza cu tot, aspirante de toate varstele, din toate orasele, etc si sa se mareasca capacitatea serverului!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Parerea mea in calitate de fosta aspiranta (uneori optimista alteori mai putin) este ca s-au luat masuri prea drastice, in sensul ca s-au inchis subiecte vechi, care aveau sute de postari si mii de vizualizari (adica erau sustinute) si care - cel mai important - erau create de fete, cu tot ceea ce insemna sentimente, trairi, aspiratii, temeri, bucurii sau necazuri si se deschid subiecte, "botezate" de moderatori, care nu au nici o semnificatie pt. cele care scriu aici (ca la probele impuse).

Poate ca era mai bine sa se pastreze citeva subiecte "cu traditie" care sa inghita altele care devenisera un fel de chat.

In ceea ce ma priveste eu sustin redeschiderea "aspirantelor optimiste", cu listuta cu tot (pt ca listuta aia nu era doar asa, o insiruire de nume si nick-uri, ea era menita sa fie dusa la biserica sub forma de acatist).

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Ma simt de parca s-a trecut cu carul peste sufletele noastre, pestre traditii - chiar atit e de complicata problema asta cu serverul, e necesara curatenia asta generala - incit sa nu se tine cont de niste lucururi elementare care ne-a unit pe forum

Imi cer scuze ca-ti spun Ale dar prea ti-ai luat in serios functia de moderator, tai totul de la radacina - nu se poate chiar asa - eu am inteles ca vor fi schimbari, dar nu in asa hal - sa intru si sa cred ca am gresit ,, casa,,

Aliona

Mergi la inceput

Anca, Madyn, Ale: listutza inca mai merge la biserica: a fost dusa si de Paste iar acum vreo 2 saptamani a fost dusa din nou la biserica

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cu riscul de a supara moderatorii, propun redeschiderea subiectului de aspirante optimiste, asa cum a fost el odata. Cel deschis de mine aseara a fost inchis. Ale, daca ai cumva o idee despre modul in care sa le trec pe fete (poate numai una dupa alta, cu virgula), eu pot face subiectul din nou si am si acces la editare la cel vechi (mi-e foarte usor sa-l fac). Astept propunerile fetelor.

Bubulina 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Bubuleana, poate ca listuta a mers pina acum la biserica, nu ma indoiesc de asta, dar daca ea nu va mai exista nu va mai fi dusa nicaieri!

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Am si eu o intrebare!!!Ale este shefa moderatorilor sau purtatoare de cuvant? Ca nu vad pe aici vreo urma de alt moderator...care sa o sustina sau sa o contrazica??!!!Hotararile le ia de una singura sau se consulta si cu restul moderatorilor????
Scuze ca m-am bagat,dar....sunt doar curioasa sa stiu...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hei, nu e cazul sa fim rautacioase. Ale e noul moderator si cu asta basta. Cand a fost vorba sa ne spunem parerea in legatura cu modificarile, discutiile s-au invartit in zona "sunt inrosita, albastrita, e cenzura..etc. Acum toate ne-am indignat. Sa fim cinstite si sa nu aruncam cu pietre. Nu tin partea nimanui, doar ca nu procedam corect.
Putina intelepciune nu strica, asa ca haideti impreuna sa stabilim cum e mai bine. Schimbari se mai pot face, banuiesc. Si intotdeauna va fi cineva nemultumit.
O discutie pe chat, ar fi binevenita. Va astept acolo.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca: ai dreptate, nu avem de ce sa fim rautacioase, chiar ar fi foarte urat din partea noastra si nu e deloc in spiritul DC; mai bine ar fi sa facem niste propuneri constructive...atunci cand ni s-a cerut sa facem propuneri eu am propus sa ramana subiectul de aspirante optimiste, unul pt TOATE, dar nu s-a tinut seama de propunerea mea... e adevarat ca intr-un grup nu ai cum sa satisfaci pe toata lumea dar macar pe majoritatea si in acest caz cred ca majoritatea doreste un singur subiect de aspirante optimiste.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Imi dau si eu cu parerea aici, ca pe ciatul vostru pe YM nu m-ati lasatara sa intru :P
Anca, vrei sa-ti zic eu de ce nu mai scrieti? Din cauza HAOSULUI care domina acest forum de multa vreme. Acelasi motiv pentru care eu nu mai citesc. De scris nu prea mai aveam ce scrie intr-un timp ca eram la mamici, dar acum sunt iar aspiranta si nu mi-a venit sa citesc nicaieri daramite sa scriu.
Sunteti nedrepte cu Ale! Este un haos general, ea are intentia sa faca putina ordine. Ca sa va simtiti bine in continuare aici v-a cerut parerea. Si in afara de "aia nu-mi convine" sau "asta nu-mi place" putine au fost cele care au facut propuneri concrete si pertinente. In schimb s-au gasit voci care s-o faca proasta mai pe fata sau mai subtil pentru ca nu a stiut ce stiu eu ce amanunte, cum e de exemplu listuta al carei scop nu era sa existe la gazeta ci sa fie dusa la biserica.
Nu va suparati pe mine, multe imi sunteti dragi aici, dar cred ca nu mai realizati in ce hal de debandada a ajuns acest forum.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput