Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Fetelor, la fel ca si voi ma minunez pe zi ce trece ce copil dulce am! cu toate prostioarele pe care le face. Acum e la varsta cand incearca sa repede dupa noi, sa invete cuvinte noi! Noile achizitii: pipii=copiii, mana= saru'mana, nono=nino-nino(salvarea, politia). De trei zile le-a invatat si mi le zice mereu! Aaa, si a mai invatat sa bea cu paiul, de vreo 2 saptamani asta si e super incantat!
Fiecare varsta e minunata! Fiecare luna e uimitoare pt. noi, parintii! Eu am plans la fiecare gest sau cuvant!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
adseana spune:
Ce subiect frumos!
Alexandra mea are 1 an si 4 luni imediat si a invatat sa spuna, in sfarsit, si TATIII, pana acum ii spunea si husbandului "Maama"E asa de scumpa, cum repeta si striga non-stop "TATIII"...a si am invata si ca papucii sunt "papi", copiii sunt "piii", buni e "buiii"
in fiecare zi descoperim si invatam ceva nou
Adriana si Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
anca1820 spune:
Eu,Anamaria, la 1,5 luni am ras cu hohot,ca s-a speriat mama cand m-a auzit,a zis ca e prea repede;
la 6 zile ,cand m-a pus pe burtica sa dorm,mi-am intors capul pe partea cealalta,ca nu m-a mai lasat mama pe burtica mult timp,numai supravegheata;
la 3 luni deja cantam dupa ACDC;rokerita ma fac...
tot la 3 luni m-am rostogolit dintr-o parte in alta a patului,asa ca acum la 4 luni m-a inconjurat mama cu perne cand pleaca sa imi faca lapticul...
Polixeni spune:
Felicitari bebeilor si performantelor lor!!!
al meu pitic cand sta in scaunelul-relax se sprijina in coate si se ridica aproape in fundulet.apoi isi tine singurel biberonul (e drept ca cel de plastic ca e mai usurel).si Tzontzonelul meu rade in hohote de-mi dau lacrimile cand il aud.A si la 4 luni 1/2 a mers pt prima oara cu avionul si s-a comportat impecabil.
Aici pozele noastre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=4513re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=14dfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/my_photos
alondra25.2006 spune:
neatza,
Ieri micutza mea a mers singurica 1,50m.,a facut primii pasi,si de abia a implnit 9 luni.
A mai achizitionat un nou cuvant in vocabular:BEBE.
S-o mananci nu altceva cand o auzi.
pupici
Gandacel spune:
Alondra, Bravo!!! Merge netinuta de manute??? E grabita tare!!!
Al meu de patru zile, dupa sanul de seara, dinainte de culcare, se tranteste pe burta si se culca! Mai face 3-4 pasi de-a busilea, iar se culca, pana il duc la el in patut! Cand il iau rade de nu mai poate, il pupam, ii uram noapte buna si se culca cu adevarat la el in pat!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
tcelen spune:
ANA MARIA MEA,la 6 luni si trei saptamani i-a dat primul dinte,sta in fund cateva minute singurica,sta in picioare tinandu-se de ceva un minut-doua si..............merge cu premergatorul prin toata casa,deci a mai invatat cate ceva!!!!!!!!!!!
felicitari celorlaiti bebei care au mai invatat cate ceva nou sa faca de cand nu am mai intrat eu pe aici!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
catrinutza spune:
Si noi, si noi vrem sa ne laudam...da vrem sa spunem mai tot ce am facut pana acum....aveeeeeeeeem voiiiiiiiiiiiiieeeeeeee????????????
Mariucu meu, care a fost de o veselie si o zambareala inca de cand a scos-o d-na doctor din burtika, a ras in hohote pe la doua luni si un pic...de recunoscut m-a recunoscut cam de pe la o luna si ceva si tot atunci a zis pt prima oara clar si raspicat MAMA....asa ca nu e de mirare ca la 5 luni, cocoana mea sade frumos in doua picoare la marginea patului, nestiind ca a sarit cam repede etapa lu' stat in dodoleata...
In rest crestem ca din apa si suntem mandria mamii...
Promitem sa mai scriem daca mai facem ceva nazbatii...
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
Mariuca la mare
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
tcelen spune:
la 7 luni sijumate Ana sta bine-bine in fund si a invatat sa mearga de-a busilea,bine intr-un mod mai aparte dar important e ca merge!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
alondra25.2006 spune:
Micutza mea a facut primii pasi la 9 luni,iar acum la aproape 10 luni,a luat-o in serios cu mersul.
Aha.......pun pariu ca ai vostrii nu stiu sa stranute,la 8 luni a invatat sa stranute la comande,si vedeti voi,e un stranut cu toata puterea si cu "hapciu"la sfarsit de-ti vine sa o mananci.
Mai spune si "tate"la urma,asta de la sanatate.
Aaaaaaaaa,s-a pricopsit si de o rujeola de toata frumusetea.