Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......
Raspunsuri - Pagina 10
Guguluff spune:
Alondra, rujeola la 10 luni... Sa se faca bine micutza.
Polizeni, exact asa face si galushca mea. Cand o tin pe burta mea, cu fata la lume sau in sezlong, incearca sa se ridice in fundic. Si daca ii dau degetele aratatoare se prinde de ele si se incordeaza sa se ridice.
Dar am si eu o intrebare pt fetele cu bb-elusi activi si precoce, ati observat ca sunt mai slabuti copilasii mai grabiti? Mie asa mi se pare. Nu o vad ca pe un lucru bun, pt ca a mea e slabuta rau dar nici nu sta locului deloc.
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
roxivan spune:
Azi, Darius( are aproape 5 luni) a stat pentru prima data in fundulet netinut de manute, ci doar sprijinit putin. Imi venea sa plang de fericire. Imediat am imortalizat momentul pentru ca nu a stat prea mult asa. Eu sunt multumita si cu atat .....pentru prima data.
adar spune:
roxivan - pe buneeeee???? Ce misto ... bravo voua, abia astept sa vad pozica ... Pupam bebelu' duuuulceee ....
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
afromama spune:
bebelusa mea "rodica elena" a gangurit pt prima data afara..o facea doar in casa..acum incepem sa ne remarcam...
apoi incepem sa ne ridicam..e ceva ce ma emotioneaza enorm..oricat de suparata as fi tot rad in hohote de bucurie.se ridica la 45 de grade
va pupam dulce..pa, pa eu-afrodita mama..eu -rodica elena "bebe" patru luni fara o saptamana
tcelen spune:
ROXIVAN ,FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!ACU-ACU STA SINGUREL IN FUNDULET!!!
AFROMAMA,FELICITARI PTR GANGURIT!!
alondra25.2006,FELICITARI TR FETITA TA CARE STIE SA FACA DE TOATE SI NE PARE RAU CA E BOLNAVIOARA!!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
aiska spune:
Baietelul meu de 11 luni a inceput ieri sa faca primii pasi singur.
Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel
tcelen spune:
quote:
Originally posted by aiska
Baietelul meu de 11 luni a inceput ieri sa faca primii pasi singur.
Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel
FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!ABIA ASTEPT SI EU.........
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Gandacel spune:
Ieri Bogdan a facut primii pasi tinut de o singura manuta. Insa e fricos si tipa ca nu vrea, desi poate! Mai incercam!
Imi da drumul singur la mana cand vrea sa se lase pe vine si culege pietricele si ale dracovenii de pe jos, se ridica singurel, apoi ma ia si de cealalta mana cand vrea sa mearga mai departe.
Guguluff, al meu e un bebe pufos si nu e precoce, e in rand cu lumea, deci nici lenes nu este! NU stiu daca are legatura grasimea cu precocitatea la mers. Ori la dezvoltarea intelectuala. (si nu e sanatos sa ne comparam copiii, doar sa ne laudam )
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
anasol spune:
noi am facut ieri 8 luni si azi noapte ne-a iesit al 6 lea dintisor,si stim sa batem din palme si sa facem pa cu manuta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)