Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......
Raspunsuri - Pagina 18

tcelen spune:
quote:
Originally posted by Elise
bblisa mea are aproape 5 lunishoare, si...azi a ris pentru prima data- cica in hohote, de fapt scotea un chitzait ciudat si initial nu stiam daca ride sau plinge.
Ridea... de parul meu care se misca atunci cind ma aplecam peste patutz!![]()
In rest, se straduieste din ce in ce mai ferm sa stea in funduletz, striga "moaaa-moaaaa" si se uita la usha cind nu sint linga ea.
Papa cu linguritza foarte elegant, din cind in cind mai ia cu manutza din linguritza si isi baga papa si in oki, sa vada daca intra si pe acolo... Cam asta facem noi mai deosebit.
Elise & BBLisa
hehee bravoooo,felicitari,lasa ca va faceti voi mari,offfparca mai ieri eram si noi asa mici...

www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC

POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&

anamea spune:
10 luni si 14 zile si s-a urcat pentru prima data singura pe pat, deacum incolo nu o mai pot lasa sa se joace singura in dormitor.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze

DanaR spune:
Sebastian - 1 an si o luna.
Merge in picioare de la 9 luni , voinicel nevoie mare.
Cea mai noua realizare: areuncam cu piatra la Dunare ,noi stam chiar langa lacul de acumulare si spune : Tiap-Taaa! (piatra - am dedus eu ca inseamna).
Spune mama de la 3 luni pentru ca a invatat repede ca atunci cand spune mama noaptea venea mama repede cu tzitzi si se linistea.
Acum spune tata, stie sa faca Pa! si sa dea "bastos" - sau "Yes", sa faca "Sa traiti!" si sa se bucure pentru toate lucrurile care le cunoaste.
DanaR si baietii ei: http://www.ealbum.ro/danar/a165

tcelen spune:
FELICITARI BEBEILOR
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

Gandacel spune:
Ce pacat ca am uitat de subiectul asta!!!!
As fi avut enorm de multe de scris pana acum, tare frumoase. Intre timp, a mai aparut un bebe, dupa cum se vede la semnatura... O sa incerc sa scriu despre ea acum, iar despre Bogdan cand va face niste chestii nemaipomenite. Sper sa nu uit din nou de subiect, acum ca a fost readus pe prima pagina!
Felicitari tuturor pentru ... prima data!

DanaR spune:
Sebastian - 1 an si o luna
Aseara a cerut tzitzi! Pana acum cand voia sa suga venea la mine in bratze tragea de bluza si : Mh!Mh! si dadea din cap ca Da! si se uita in ochii mei ca eu sa inteleg ca vrea sa suga.
Aseara tot ritualul dar cand l-am intrebat ce vrea : "Thithi!" nu a reusit sa spuna tzitzi dar... am inteles super bine ce voia golanul.
DanaR si baietii eihttp://www.ealbum.ro/danar/a165

tcelen spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Ce pacat ca am uitat de subiectul asta!!!!
As fi avut enorm de multe de scris pana acum, tare frumoase. Intre timp, a mai aparut un bebe, dupa cum se vede la semnatura... O sa incerc sa scriu despre ea acum, iar despre Bogdan cand va face niste chestii nemaipomenite. Sper sa nu uit din nou de subiect, acum ca a fost readus pe prima pagina!
Felicitari tuturor pentru ... prima data!
Gandacel, Bogdanel (14.11.2005) si Stefania (16.04.2007)
gandacel ma bucur sa te revad la sb asta si felicitari ptr ingerasul care a aparut in viata voastra,sa creasca mare sanatos alaturi de voi
asteptam nouatile pe care le va face

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&

tcelen spune:
quote:
Originally posted by DanaR
Sebastian - 1 an si o luna
Aseara a cerut tzitzi! Pana acum cand voia sa suga venea la mine in bratze tragea de bluza si : Mh!Mh! si dadea din cap ca Da! si se uita in ochii mei ca eu sa inteleg ca vrea sa suga.
Aseara tot ritualul dar cand l-am intrebat ce vrea : "Thithi!" nu a reusit sa spuna tzitzi dar... am inteles super bine ce voia golanul.
DanaR si baietii eihttp://www.ealbum.ro/danar/a165
felicitariiiiiiiiii cat are micutul????

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&

tcelen spune:
AZI FIIMEA S-A DUS LA FRIGIDER SI SI-A LUAT SINGURICA PAPA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998

DanaR spune:
Cristina, eu scriu sus cat are Sebastian : an si o luna (07.04.2007)
Azi a invatat sa se urce in patul fratelui sau. Acum un an s-a rostogolit din el si a plans spre disperarea mea... Dar acum... catzaratorul meu s-a suit sus, de acum sa te tii aterizari si
.
Bravo Ana-Maria! De acum mami nu mai ai treaba cu hranitul fetitei. Imi aminteste de prietena a carei fetita era tare mancacioasa mica fiind. Tot la fel deschidea frigiderul. Mama ei a hotarat sa il lipeasca cu banda de scochi. Asta a tinut doua zile pana cand a studiat micuta cum se desface o margine de scochi si a tras de ea... Problema rezolvata.
DanaR si baietii ei : http://www.ealbum.ro/danar/a165