Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Azi noapte Alice a adormit fara suzeta,e un record pentru noi.Toata noaptea a dormit bine si nu a cerut suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alexandra (8 luni fara o saptamina) a inceput sa spuna si sa faca semnul pentru "pa", iar de vreo doua saptamini face singura ca indienii

poze Alexandra
(3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

noi am iesit la prima noastra zapada! luni a nins la calarasi (ce-i drept foarte putin) si monica a facut primul bulgare de zapada. si-l alerga e nero (cainele lup) sa-l spele la ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Ieri Alice (un an si 2 luni aproape)l-a acoperit pe catelusul de plus cu o bavetica si-i spunea :bauuuu.

De saptamanat trecuta a inceput sa raspunda cu DA la intrebarile care i le punem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

bebelusul meu nu mananca aproape nimic are 7luni si 7kg,nu stiu ce vitamine sa ii mai dau ?ma puteti ajuta ?

oprescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

6 luni si trei zile azi....am mancat singura, la propriu, primul biscuite. Emotia a fost mai mare de partea fratelui de 2 ani si 8 luni care a inceput sa urle...DELI E MAREEEEEE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by carmen_ardelean

6 luni si trei zile azi....am mancat singura, la propriu, primul biscuite. Emotia a fost mai mare de partea fratelui de 2 ani si 8 luni care a inceput sa urle...DELI E MAREEEEEE!

felicitari mei,bravoooo

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

ANA -MARIA,are un an si doua saptamani,merge singurica prin toata casa,face pa,arata limba,bate lausa,musca,papa orice....

www.new.myforum.ro/viewforum.php?f=56" target="_blank">plsss votati ANA-MARIA-CRACIUNITA si IULIAN-IEPURAS,bulinuta de deasupra,MULTUMIM
POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

ANA UN AN SI TREI LUNI

CERE SINGURICA APA SI DA STICLUTA,ITI ADUCE HAINELE CA SA PLECE PA,SAU JUCARIILE CA SA SE JOACE,DANSEAZA,CANTA,DA NANA SI SPUNE NANA,ARE 7 DINTI

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

bblisa mea are aproape 5 lunishoare, si...azi a ris pentru prima data - cica in hohote, de fapt scotea un chitzait ciudat si initial nu stiam daca ride sau plinge.
Ridea... de parul meu care se misca atunci cind ma aplecam peste patutz!

In rest, se straduieste din ce in ce mai ferm sa stea in funduletz, striga "moaaa-moaaaa" si se uita la usha cind nu sint linga ea.
Papa cu linguritza foarte elegant, din cind in cind mai ia cu manutza din linguritza si isi baga papa si in oki, sa vada daca intra si pe acolo... Cam asta facem noi mai deosebit.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput