Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibiloi spune:

alondra, iti multumesc ca mi-ai raspuns, imi place de bebelusa ta, e f. precoce, al meu e la stadiul de roade tot: carton,etichetele de pe sticlute, a ros si cablu tv, a ros pina a gaurit tubul de bephanten si de calgel, scoate tot din priza, deh, ii plac tuburile, cel de pasta de dinti inca n-a reusit sa-l gaureasca, din pacate ce are voie sa rontaie, adica jucariile pt. dinti nu-l mai atrag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

azi a spus dupa mine "mic". ii explicam ca e mic si nu are voie sa se joace cu detergentul de vase , iar el se uita cu jind la recipient si spunea "mic, mic"

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Lia, cat are Florin?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FELICITARI MAMICI,PTR BEBICII VOSTRI,CARE SPUN MAMI,MIC-MIC,ISI PUN SINGURI CACIULITELE,,A MEA MAI ARE PANA ACOLO

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_23 spune:

BUNA SEARA FETELO EU SUNT PENTRU PRIMA DATA PE UN ASTFEL DE CHAT SI SUNT INCANTAT SI AM DEOSEBITA PLACERE SA DISCUT DEPRE COPII DEOARECE SI EU DEVIN MAMICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Bine-ai venit la noi pe DC,ANA_23,sa ai o nastere usoara,si da-ne de veste cand iti vine sorocul.

Fetita sau baietel???

pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_23

BUNA SEARA FETELO EU SUNT PENTRU PRIMA DATA PE UN ASTFEL DE CHAT SI SUNT INCANTAT SI AM DEOSEBITA PLACERE SA DISCUT DEPRE COPII DEOARECE SI EU DEVIN MAMICA

ana

bine ai venit ana_23,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!
vezi ca este un topic intitulat ODISEEA SARCINII IN 40 DE SAPTAMANI,acolo sunt fete care asteapta bebei,care iti vor raspunde cu drag la orice intrebare!!vezi ca sunt pe luniile cand tre sa nasca aranjate,am facut si parte anul trecut dintr-un astefel de grup,si e frumos tare!
pupici

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor sunt si eu o mamica fericita. Fetitei mele azinoapte la 8 luni si 10 zile am observat ca i-a spart un pic gingia. Si eu si sotul suntem foarte emotionati cand face cate ceva nou chiar dc a plans saracuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetelor sunt si eu o mamica fericita. Fetitei mele azinoapte la 8 luni si 10 zile am observat ca i-a spart un pic gingia. Si eu si sotul suntem foarte emotionati cand face cate ceva nou chiar dc a plans saracuta

FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII SI MULTI PUPICI

POZE ANA-MARIA
poze Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_23 spune:

ALONDRA INCA NU STIU CE VA FI DAR DAR UN SINGUR LUCRU E CERT CA VA FI BINE VENITORICUM VA MAI FI TIMP DE VB PANA IMI VINE ODORUL PE LUME ABIA AM 2 LUNI SI ZILE DEJA I-AM VAZUT MANUTELE PICIORUSELE SI INIMIOARA CUM II BATE NU STIU DACA VOI PUTEA VREODATA SA EXPRIM CE SENTIMENTE SUNT.VA MULTUMESC CA M-ATI PRIMIT IN CASUTELE VOASTRE SI MULTUMESC PT MESAJE SA FITI SANATOSI VOI SI BEBELUSII VOSTRISI SA FACETI CAT MAI MULTI

Mergi la inceput