Ce mai fac bebeii!?!ptr prima data......

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

HELLO !!!
Tcelenutzo, noi nu am mai avut noutati, asa ca n-am mai dat pe aici.
Maia, 5 luni juma, a facut saptamana trecuta pentru prima oara ... rosu in gat! Pe bune! Acum rad, dar saptamana trecuta nu!

Azi a spus MA! Atat! MA! Oare ce sa fie ?????

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by mirelaispir

multumim tcelen!tai sa vezi ca nu e tot!
din ciclul "Ce nebunii a facut monica astazi" prezentam: azi mi-am pus cosul de gunoi in cap! (faceam amandoua treaba la bucatarie si surpriza...) Stati asa ca ziua nu s-a terminat, pana deseara mai avem timp destul pentru nebunii.

va pupicim pe toti bebeii voinici si nastrusnici!

mirela si ana monica (8 dec 2005)

hai ca sunteti de comaaaaaaaasa nu-mi spui ca avea si gunoi in el?????????!??

adar,eii,asta nu e o veste prea buna,dar sa speram ca nu o sa se mai intample,cel putin nu asa repede,nu vrem stiri din astea
iar cu "ma",ai sa vezi ca saptamana viitoare soune si celalat "-ma"si uite asa osa iasa ma-ma!!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai, ca uitasem de subiectul asta frumos! Bine ca a revenit in primele pagini!
Bogdan a inceput de vreo 3 zile sa tipe intr-un fel anume cand imi cere ceva. Problema e ca tipa la fel de fiecare data. Si trebuie sa o iau pe rand sa-l intreb. Cand pronunt ce vrea, i se schimba expresia fetei! Cel mai scump e insa cand cere. E atat de convingator... Vine o perioada de frsutrare pentru el, ca nu voi intelege ce vrea, cand lui ii este foarte clar. Deocamdata, are rabdare cu mine, vad ca ma asteapta sa nimeresc! Repeta...
Se aseaza singur in premergatorul strans.
Ieri a mancat pentru prima oara pufuleti si a muscat din banana. Inca nu vrea deloc sa tina el ceva de mancare in mana, nici canuta cu doua toarte, nici sa bage mancare in gura singur. Mai am rabdare...
Cam asta despre noi.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Hai, ca uitasem de subiectul asta frumos! Bine ca a revenit in primele pagini!
Bogdan a inceput de vreo 3 zile sa tipe intr-un fel anume cand imi cere ceva. Problema e ca tipa la fel de fiecare data. Si trebuie sa o iau pe rand sa-l intreb. Cand pronunt ce vrea, i se schimba expresia fetei! Cel mai scump e insa cand cere. E atat de convingator... Vine o perioada de frsutrare pentru el, ca nu voi intelege ce vrea, cand lui ii este foarte clar. Deocamdata, are rabdare cu mine, vad ca ma asteapta sa nimeresc! Repeta...
Se aseaza singur in premergatorul strans.
Ieri a mancat pentru prima oara pufuleti si a muscat din banana. Inca nu vrea deloc sa tina el ceva de mancare in mana, nici canuta cu doua toarte, nici sa bage mancare in gura singur. Mai am rabdare...
Cam asta despre noi.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

hai ma,ca e scump tare bebelul tau ,mai ales faza cum ca se baga singur in premergator,e tare!
a mea are 8 luni si baga tot ce nimereste in gura,iar la ceva de papat numaivb,imi ia din mana,bea singura seara lapticul din biberon si apa tot singurica bea!

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Markus de 7 luni si 5 zile a inceput sa se tarasca cu ajutorul minutelor.

Mariana 17+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Interesant subiect !

Bianca azi, a facut "bau" cu mine, adica a mes tinandu-se de biblioteca pana a ajuns dupa ea si ea acolo stand in picioare scotea capul si se uita la mine si radea, cum ma uitam la ea tragea capul inapoi si dupa 5 secunde iar se uita la mine razand...sa mor si alta nu de dragul ei !

Felicitari tuturor de realizari, astea sunt cele mai frumoase clipe ale vietii, sa fii alaturi de copilul tau in clipe fericite.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

salutare la toata lumea. noi astazi raportam: primul cucui. am cazut din pat (era si de asteptat sa vina, la cat de cuminti suntem, nu???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Azi Petra, fetita mea de 3 luni s i3 saptamani s-a tarat de-a busilea vreo cativa centimetri pana la telefonul mobil de pe pat. Probabil voia sa-l sune pe prietenul ei din parc.
Am iesit cu carutu si a stat pe burta in carutz si cu capu sus admira peisajul.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Alex are 4 luni si 3 saptamani...mi s-a parut o chestie ff interesanta ca ieri a descoperit umbrele.....batea soarele in camera si cand m-am apropiat sa-l iau in brate a observat pe jos umbrele mainilor mele...am vazut ca ii place si ma tot jucam in ritmul muzici schimband forma umbreleor .....la un moment dat ridica si el piciorusul si vede umbra lui....amuzat tot il ridica si il cobora, acum tot se uita pe jos sa vada umbre...si cand mergem cu caruciorul sta "spanzurat"sa vada pe jos umbrele

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

am citit cu ochii in lacrimi si cu zambetul pe buze tot ce s-a scris pana acum.Felicitari si sanatate multa!!!!!
eu sunt momentan.saptamana trecuta am facut primul echo.am vazut bebelul(inca nu stim sexul)cum misca,cum ii bate inimioara,cum ne-a aratat si manuta.....taica-su cica ne-a aratat si un deget:pe ala din mijloc.am plans de bucurie cand am vazut cum ridica manuta!!!am ajuns acasa,am scanat pozicile de la echo,le-am marit si am vazut cum bebele isi suge degetul.
sper ca nu am fost off topic,dar sunt atat de bucuroasa incat spun la toata lumea care ma intreaba :,,ce face bebele?,,eu raspund mandra tare:,,isi suge degetul!,,

Carmen

Mergi la inceput