Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
adar spune:
tcelenuta, imi pare rau, dar asta e tot ce s-a facut cu aparatul nostru ... astept sa primesc si restul de pozici facute de neamuri si poate gasim ceva si din fata. Rochitica a fost superba, ziceai ca e rochie tip andreea marin-banica in varianta cabrio.![]()
Incerc sa scot ceva si de pe dvd, sa vad daca imi va iesi, daca nu, ramane cum am stabilit.
pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
Andreea_G:
1. abia acum am reusit sa citesc din urma si m-a intristat povestea lapticului vostru. Eu am suferit mult ca n-am mai putut alapta, dar iti spun ca la un moment dat, in perioada cand inca papa Maia de la san, neavand lapte, am BAUT ceai Galactogil. Asta insemna 2-3 lingurite de granule, la o cana de apa rece. Si am baut 2 cani pe zi. Efectul a fost miraculos. Apoil l-am facut cadou cuiva care nu prea mai avea laptic, si ... s-a reinstalat lactatia in 4 zile. Eu zic sa incerci mai departe cu Galactogil, dar sub forma asta.
2. astept detalii clare despre modul in care ti-ai recapatat silueta, ca altfel fac urat si te sterh de la favoriti si nu va mai iubesc. Pai vreau si eu sa dau jos tot ce e in plus, si nu mai reusesc...
Pupici printesei si mamicii si astept vesti.
PS: multa sanatate ca vad ce e necesara pe la voi...![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Luizax spune:
M-am uitat la pozele cu bebeii nostri. Au asha un stil toti ... aceleashi mutritze, aceeasi mimica, aceleasi pozitii la pozat...Parca ar fi invatat la aceeasi shcoala toti :)))))
Am facut si noi botezul sambata pe 24. O sa pun poze cand o sa le bag in calculator. A fost frumos, binenteles ca si la noi a fost faza cu inecatul..a bagat-o de 3 ori cu capul in apa in cazan si a trinut-o cam mult si s-a inecat, la sfarsit o scutura popa asha un pik ca sa ii mai iasa apa de pe gat :DDDDDD In rest a ras tot timpul (mai putin cand a dotmir). M-am gandit io ......mai jmeker a fost Alex care la botez s-a protzapit cu picioarele pe fundul cazanului de nu putea popa sa-l bage si cu capu'...hehe :)))))
serendipindity spune:
Adibal, la multi aaaaaaaaaaaaaaaaani! sa ne traiesti! 

Noe, nu mai fi suparata, chiar nu merita popa ala sa-ti consumi neuronii. Pup-o pe Bianca din partea mea, ca tare e dulce! Cand mai facem o intrecere de carucioare?
MP, ce-ti mai fac baietzii? Am vrut sa te sun astazi, dar ne-a tinut profa la examen pana la 4 jumate si cum eram nedormita de vreo 36 de ore, numai pat visam. Tati a stat cu bebe toata ziua, a ras la el si s-au jucat impreuna ca doi preiteni buni. Promit sa pun poze noi noute in contul comun. Da' asta dupa ce prind si eu mai multe ore de somn, ca vad deja desktop-u' in dungi.
Aida, Mariana, Catrinel, Mihaser, Andreea Georgiana, Luizax, Ciuf, Pispirica, Kim multzam fain inca o data pt ajutor! 

Am terminat sesiunea - cu bine, cred - si de acum o sa fiu prezenta zi de zi pe forum, macar sa va citesc!
Pupici la toata lumea!
kim spune:
Adibal, La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti!
Noe, cam nasola experienta botezului, incearca sa vezi partea buna a evenimentului. Stii cum e cu perspectiva...
Catrinel, ai dreptate, cred ca si caldura e de vina. Si sa nu uitam ca ne cresc fetele
si vor tot mai multa atentie.
Adar, felicitari pt botez, mai pune poze cu frumoasa cu ochii mari.
Tcelen, buna ideea cu milestones, am vrea sa eternizam atatea momente fericite din viata puiutilor nostri.
Luizax, felicitari pt botez, asteptam foto.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
serendipindity spune:
elvie, ce tot spui? socrul tau s-o crede vreun florin piersic!? 

tare faza!
fug la bb, ca maraie!
tcelen spune:
LA MULTI ANI SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!!! TEODORA MARIA-MARI78

LA MUTI ANI ADIBAL,SA FII FERICITA SI IUBITA!!!
LUIZAX FELICITARI PTR BOTEZ!!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Delia21 spune:
Felicitari pentru crestinarea printeselor voastre Noe si Adar!Noi am amanat botezul din 1 iulie cum era programat pentru august din cauza problemelor.
Catrinel,multumim de urari si pupam fetele!
Rudy a implinit dragelor 4 luni si de 2 zile i dau jumatate de banana pisata si tare-i mai place.Si imi zicea maica-mea sa-i dau si mar ras cu biscuiti,dar....oare nu ar fi mai bine sa le intoduc pe rand,adica mai inati mar ras si dupa vreo saptamana sa-i dau amestecat si cu biscuite?Si....mare binecuvintare :i-am dat pireul seara si surpriza a dormit ieri noapte nentors de la 9 jumate seara pana la 7 dimineata,
,iar noaptea asta,la fel si ma trezesc din obisnuinta la orele la care se trezea el si....el doarme tun cum se zice.Nu-mi vine a crede.Va pup pe toate si fug la somnic ca la mine-i 5 fara de dimineata.
nshiro spune:
Teodora- LA MULTI ANI, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Adibal 

Sa fii fericita alaturi de familia ta draga!
Catrinel mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre nebunul cu cutitul! Brrrr!
Tcelen ce nasol ca nu te-ai putut duce si tu la concert, chiar ca mi-as fi bagat unghia-n gat vb aia... mai ales ca pt voi are o insemnatate aparte ... ce frumos v-ati cunoscut mai mai... Cat de multe mananca Ana Maria! Bravo! Multumim pentru listuta, e mult mai usor de urmarit asa si pt noul capitol deschis.
Cameliada bine ai revenit, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult. Felicitari pt cele 7 kg. Ce baiat mare si frumos aveti voi acolo . Poza aia in care rade cand sta pe burta e de facut tablou.
Alinaalex FELICITARI pt cei 5 ani de casatorie si multa fericire in continuare. De asemenea felicitari si pt achizie. Sa fie intr-un ceas bun si nu in ultimul rand LA MULTI ANI fericiti!
Serj am ras cand am citit cu Sergio care atenteaza la mancarica surioarei, asa faceam si eu cu vara-mea mai mica cu 5 ani decat mine si ramanea bietul copil flamand (eu i-o furam cand nu era maica-sa pe faza sau ma lasa pe mine sa-i tin biberonul)
Ama_Kaly tare haios Seby cu ochelarii de soare.
Honeypuma bine ai revenit. Bebe Eric e tare frumusel si grasunel. Bravo ca te descurci numai cu sanul. Esti printre putinele mamici de la noi care a reusit performanta.
Ciuf am citit ce harnicuta ai fost. Eu de cand a venit mama nu am mai miscat un pai. Doar ce tine de Maria fac (biberoane, hainute etc) in rest nimic. Eu cand o iau in pat cu noi (dimineata de la 5 la 7 si uneori in timpul zilei) ii pun tot timpul un prosopel sub cap si stau cu batista alaturi. Si la mine s-au facut sarmale week-end-ul asta si i-am avut pe socri la masa. Am mancat ca o nesimtita, da gata de maine dieta scrie pe fruntea mea, nu-i mai dau voie mamei sa gateasca.
Delia refacere rapida sotului. Eu am auzit ca biscuiti nu se dau din cauza ca sunt facuti din faina care are gluten.
Simona Toma desi e cam devreme cu urarile spor la facut bebe doi! Ce-as mai vrea si eu....
Andreea Georgiana ce bine ca aveti asa de multi prieteni... eu cam duc lipsa pe aici, asta pt ca la fel ca tine, in Romania abia apucam sa le fac fata.
Kim Maria doarme maxim cate jumatate de ora-40 de minute ziua, in mai multe reprize ce-i drept, dar oricum nu apuci sa faci mai nimic. Cand e treaza nu e chip sa stea singura, trebuie tot timpul sa fie cineva cu ea s-o bage in seama sa se joace.
Noe vai prin ce a trecut micuta Bia, bine ca macar partea cu restaurantul a fost ok. Felicitari!
Adar felicitari si tie pentru botez, pozele sunt foarte frumoase desi cam putine iar tu arati foarte bine.
Luizax felicitari si voua! Asteptam pozele cu nerabdare.
rocsana si bebe maria
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adibal,

!Sa va traiasca fetele si sa va iubiti vesnic!
Sa ne traiasca puii Teodora Maria si Victor Gabriel!Sa creasca mari si sa aiba o viata frumoasa!
Adar,bine ai revenit si trimitem pupici dulci crestinutei Maia.PAi ma tem ca nu ne satisfac doar atatea poze,in care nici macar nu i se prea vad ochii mari.Asa ca...gaseste o solutie.
Galactogil am luat la greu si cu apa si cu suc si simplu si...pauza.Iar cu slabitul ce sa-ti spun,am inceput sa beau f. multa apa(inainte nu ma atingeam de apa chioara),pap painica doar in weekend,fac masaj(cu niste super produse care fac minuni si nici nu sunt scumpe,basca ca-s romanesti),mai fac si gym cand imi amintesc si...ma uit zilnic la hainele de dinainte,ca sa ma ambitionez.A... si mananc zahar extras din fructe(pt. diabetici) care nu ingrasa.Atat.
Incepem sa ne revenim,doar eu mai tusesc dar...trece.
Honeypuma,Eric este un dulce si un dolofan!
Delia,sfatul meu(preluat de la dr.)este sa -i introduci usor alimentele si in cantitati mici,pt. a nu-i da peste cap stomacelul.Va asteptam acasa!
un Rudy papacios si o mami frumusica!
Noe,draga mea prin ce chin ati trecut!Imi pare tare rau.Si Thea a intrat pana la fund in cristelnita,dat preotul a fost rezonabil si f. simpatic.Bine ca Biuta este bine si a fost crestinata,chiar daca ,,slujitorul Domnului,, s-a comportat oribil.
Cat despre soacra,as spune ceva gen ,,neam...,, dar nu vreau sa te jicnesc ori sa te supar.Bine ca nu o vezi des(sper!).Astept cu nerabdare pozici.Rest. nu este belgian?
fetele
Era sa uit!Am facut o super ciocolata de casa cu lapte Raraul(gasit cu greu)
si pt. reteta.
Dragele mele eu voi iesi din peisaj incepand de maine si pana sambata,intrucat plec la ai mei,la Bacau,impreuna cu Thea si cu sora mea(pe post de4 copilot).Este prima calatorie lunga a puiutei si pt. prima data cand o vede strabunica(adica bunica mea,cea care m-a crescut si care adoarme cu pozele Theei).Vom avea niste zile pline,vizite,intalniri,papa multa si rasfat si in plus,miercuri sau joi se naste finuta noastra,asa ca voi fi acolo.Pe tati il lasam sa aiba grija de casa si stiu ca ii va fi tare dor.
Azi insa mai trec pe la voi,intre facut bagaje si hranit Theiuta zgubilitica.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana