Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
simona_toma spune:
Noe, saracuta de tine si saracuta de Bia, prin ce ati trecut!!M-am cutremurat toata cand am cititPreotul ala merita putin luat de guler si scuturat bine.Probabil era furios ca nu fusese lumea prea generoasa in ziua aia, daca intelegeti ce vreu sa spun.Mare nemernic, Dumnezeu sa ma ierte.Si preotul care l-a botezat pe Edutu a fost cam dur, in sensul ca l-a trantit in apa pe copil, pur si simplu, dar l-am iertat ca e un om asa bland, asa cumsecade si are o voce asa blanda... ce sa mai, un preot adevarat.Tot el ne-a cununat si ne-a placut de el asa mult ca am vrut ca tot el sa ne boteze bebele.
Si ce sa mai zic de faza cu socrella.Asa se poarta si in rest sau ati avut parte de tratamentul ei special doar de botez?Ce oameni, Doamne, ce oameni!!
Un pupic de la noi sa va treaca supararea 
Cristina, felicitari pentru deschiderea capitolului si pentru noul subiect.Ai rabdare, sa vezi ca or sa scrie fetele.Mai, da' tu cum ai asa mult timp pt internet cu doi cupii?? Ana Maria e super cuminte, nu? Manca-o-ar mama pe ea de dulceata
.Ce mai face ea?Se mai gandeste la baiatu meu?![]()
Maine facem si noi vaccinul de 2 luni.Mi-e cam frica.Voi le-ati bagat supozitoare preventiv?Mie mi-a zis cineva ca a folosit Paracetamol si nu i-a facut copilu febra.Voi cum ati facut?
Va pupam, ne ducem la somnic ca suntem maraiti rau de tot.
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
honeypuma spune:
Noi am facut vaccinul saptamana trecuta, marti. Nu am avut probleme, in sensul ca nu a facut febra, nu a varsat, a fost doar putin mai agitat...Dr. mi-a spus sa am supozitoare cu Novocalmin in casa (sau algocalmin...e acelasi lucru din ce am inteles eu) si sa ii bag preventiv unul seara. Vreau sa iti spun ca nu ma facut asa. Vaccinul l-a facut la 9 dimineatza si pana seara la 11 nu facuse febra de unde am tras io concluzia ca nici nu o sa faca...si l-am si urmarit toata noaptea sa nu faca...
tcelen spune:
SIMONA_TOMA,pai am avut putin mai mult timp liber ca baiatul e la munte cu ai mei iar Ana,doarme cate 2-3 ore si atunici top si eu pe net,ca dupa ce vine baiatul,nu mai loc de el pe calculator...........
fata,daaaaaaaaa intreaba tot timpul de baiatul tau,da ce ne facem ma ca fata mea e mai mare!?!![]()
cat despre vaccin,nare de ce sa-ti fie frica,supozitor paracetamol ptr sugari poti sa-i bagi dupa vaccin,o jumatate la 6 ore,dar daca nu face febra numai o singura jumatate atunci dupa vaccin cand ajungi acasa
HONEYPUMA,dupa cum am mai spus ai un baietel super frumos si grasut ca o gogosica e un scump
ADAR,de ce nu intrii bre si pe aici pe la noi!sa ne mai spui cate ceva despre puiul mic?!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
honeypuma spune:
Tcelen, multumim inca o data pt aprecieri...e un grasunel...are deja 6.100 gr, dar s-a mai si lungit...7 cm in 2 luni...nu cred insa sa o tina tot asa ca nu are cu cine sa semene prea inalt...dar mi-as dori mult ca bebe sa iasa un lungan, poate seamana cu tatal meu care e f inalt...
Catrinel_17 spune:
Multumim, TCELEN!!
La multi ani
Rudy, Adrian si Cristian !!! multi pupici si toate visele sa vi se implineasca!
ALINAALEX; distractie placuta in continuare! Nu te lasa,e primul an in care te sarbatoresti ca mamica! ![]()
NOE; infiorator, saraca de tine si de Bia!!! Mai, nici n-am cuvinte sa comentez! Pacat ca o sa ramana asa o amintire, dar bine ca partea a doua a fost frumoasa! (minus partea cu soacra, dar incearca sa n-o bagi in seama -daca poti). Draga de Bia… multi pupici!
KIM, si oana e mai rebeloasa, ca sa zic asa
nu se mai lasa usa la orizontala asa usor.... de! Gata, cresc acuma, vor sa vada, sa fie entertained, vor companie. Imi zice mama ca…acuma incepe greul! Daca ami aud din astea, o iau pe pereti, vorba lui CIUF. Ieri am fost la padurice, si eram cu niste prieteni care aveau un baietel mic. Si ala mic baf´ga din cind in cind cite un tzipat, de izbucnea oana instantaneu in plins. Alftel a fost cumintzica. Pina am intrat in masina sa plecam acasa, cind a tras niste ragete, de nici nu stiu cum a putut husband sa conduca. Pina acasa nu s-a oprit numai ca sa adune puteri si sa strige si mai tare. Cind o pun in pat sau in carucior (si sta la orizontala) se revolta foarte tare ![]()
Si acuma e si tare cald – IAR! 34 de grade…. Si e si umed, e ca naiba.
DEA, din cite stiu eu nu e ilegal sa nu-l pui in carseat, dar nu stiu sigur, poate s-au mai schimbat lucrurile.
CIUF – cum fu la expo?
PISPI, acuma zau.....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
adar spune:
NOE - draga de tine...imi pare rau din tot sufletul meu...popa ala e chiar nebun...
Eu am plans intr-una, preotul a facut o slujba de nota 10, un preot cu har, cu daruire...m-a impresionat la maxim...Cred ca ar putea face din cel mai mare pagan un adevarat crestin cu harul lui...
Am plans la fiecare vorba, la fiecare chestie pe care a facut-o...asta a fost un botez adevarat, a intrat in suflet...
Eu zic sa nu mai calci pe acolo...un prost de-asta te poate face sa uiti de Dumnezeu si de biserica...
Lasa, bine ca e Biuta sanatoasa, ca evenimente de-astea se mai intampla. Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire in compensare.![]()
Va sarut cu drag.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca la minunea cu ochi mari sunt pozici de la botez. E o biserica noua, in constructie, e mica dar primitoare, iar preotul, este tot ceea ce-si poate dori un om...
Va pupam pe toate,
cu drag
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
tcelen spune:
ADAR,felicitari ptr botez si ptr frumusetea de fata,dar ce na-i pus bre o poza cu fata in rochita aia frumoasa de la BISERICA,sa vad si eu printesa mai bine !!
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
elvie spune:
Noe chiar ca horror a fost botezul Biutei,bine ca sa terminat cu bine in cele din urma ,Cat despre socrela hahahaha,chestia cu chiftelele de acasa m-ar distra de minune sa fiu in locul tau ,nu mai pune totul la suflet ,anyway ea ar trebui sa se simta penibil nu tu .
PS : socrul sa vopsit blond zilele trecute si are 77 de ani ,cica sa arate mai tanar ,ma bufneste rasul de fiecare data cad amintesc , cred ca au dat in mintea copiilor ..sigur
tcelen poti sa ma ajuti sa-mi pun albumul pe forum te rog ,eu nu ma prea pricep.
Pup mamicile si bebeii
Elvie
tcelen spune:
elvie,ooooooooooo lume noua,pai am sa-ti dau um mesaj pe PM,ok,numai daca promiti ca o sa intrii mai des pe la noi!!![]()
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998