Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mai am o saptamana pana la inscrierea la licenta si inca nu am pregatit nimic...cre' ca tre' sa imi fac provizii de cafea pentru zilele astea si sa imi arunc pe geam cablu de net, ca de fiecare data cand deschid computeru, in loc sa lucrez pentru damn licenta, eu intru pe DC si pe alte forumuri delicioase...

da' nu ma pot abtine....

P.S...inca astept vesti BUNE de la Monica....

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

uite ca scriam in acelasi timp

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Diana,I love you forever!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Oau fetele ce de ati mai scris....

Noua ni s-a intamplat ceva groaznic aseara...venisem din parc si urcam scarile sa ajungem sus si am avut si catelul cu noi in parc si cand mai erau doua trepte de urcat, catelul intra in picioarele sotului care il tinea pe bebe in brate si asta cade cu bebe cu tot...noroc ca nu stiu prin ce minune Dumnezeiasca, sotul si-a gasit puterea sa cada astfel incat bebe sa nu atinga nimic, a ramas pur si simplu in bratele lui...Doamne dar m-am speriat de nu mai sunt om nici acum cand ma gandesc la asta...Nu va spun ce sperietura am tras, tremuram toata, sotul era galben, bebe nu avea nimic....Greu am adormit aseara, dupa ce am tras si o portie zdravana de plans....offfffffffff ce poate insemna o clipa de neatentie....ma cutremur cand ma gandesc ce nenorocire s-ar fi putut intampla....Sper sa nu pateasca nimeni asa ceva ca e crunt.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Si uite si niste poze facute aseara, dupa patania aia...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/honeypuma/album?.dir=/8cfcscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Catrinel_17, cu greutatea sta bine zic eu, ave 6800 acum vreo saptamina.Eu inteleg conceptul de a da la un bebe mai mult sa manince la o masa, dar cum il faci sa manince mai mult? Aseara de exemplu a mincat cam 75 gr de cereale fata de 50 cit ii dau de obicei, dar tot la 4 dimineata s-a trezit si a mincat 100 de lapte. Acum nici nu prea pot sa o las sa miriie noaptea ca sint la ai mei acasa si ei se duc la munca si nu prea as vrea sa ii trezeasca mindra asta mica. Mai astept vreo 2 sapt cind ajung in ro si o sa fiu singura in casa, ma rog cu sotul, dar nici el nu se duce la munca si atunci pot incerca sa ii dau ceai noaptea sau macar suzeta si sa incerc incet, incet sa ii scot masa de la 4 dimineata, sa o mut la 7-8 sa manice mai mult atunci.
Kim, sa iti traiasca si sa o duca din ce in ce mai bine. Eh, nu pot sa ma pling ca nu manica, ca pentru greutatea ei, maninca destul. Vreau numai sa ii scot masa de la 4 dimineata sa pot dormi si eu mai bine, ca n-am mai dormit o noapte intreaga de cind haul.
Mariana_1976, merci ... asta este tot e bine ca nu se trezeste din somn, maninca in somn si doarme la loc ...

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KIM,Rudy are 7300g la 4 luni,deci bine de tot peste 5600 cat e dublul 2800g de la nastere.Deci nu pe tot parcursul primului an de viata trebuie sa ia 1kg in fiecare luna?

Catrinel,i-a trecut raceala si ne luptaram pentru a 2-a oara cu o ciupercuta de gurita cre nu-l lasa sa pape fara sa planga,de dureri cred.Dar a trecut si asta si oricum pe 7 iunie am programare la pediatrul lui pentru vaccin deci sa vedem cum evolueaza pana atunci.Si ce sa fac cu parul caci de nu era botezul in iulie sau august,nu e sigur cand deocamdata,il tundeam urgent.
Mariana19xx, felicitari din nou pentru bebi mic din burtic!Sanatate maxima si.....tot ce-ti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Honeypuma,of of,....totu-i bine cand se termina cu bine.stiti ca eu am alunecat pe scari asta iarna,cand avea Rudy vreo 6-7 luni in burtic si de atunci.....cand sunt scari,le iau incet si cu atentie marita ,mai ales ca acum sunt cu Rudy in brate sau in carsit,deci fara nici o graba.Da,stiu ca-s paranoica rau sau....precauta.

Tina,ce flacau mare ai,ptiu sa nu-l deochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Monica, bien ca au scapat cu bine bunicii..ca Doamne rau e fara ei, eu nu mai am deja nici unul..si de aia ma bucur asa mult pt tine :)..Fereasca Dumnezeu...oricum
Ciuf mama,poate,intr-un fel, e bine ca ai ramas...ca la cum se schimba vremea mai nou..cine stie pe unde trebuia sa dai fuga cu micutza..are sotul celulica ca sa vorbiti?..Cred ca da..asa ca o sa vb cu Muk cand vrei :)
Honeypuma, ce dulceata de copil ai..Doamneeee..ma gandesc ca stiu tare bine senzatzia, ca si noi avem pisica...si se baga in picioarele noastre cand suntem cu copilul in brate..mai ales cand ii este foame, era sa pic si eu, Doamne fereste, bien ca nu ai patit nimic si e bine sanatos bumbiliciul :)
Fete, i-am facut o poza la gombotelul meu cu sepcutza pe care o avut-o in spital...arata ca un clown :) o pun iute de vreti sa o vedeti
Fug..ca o facut kiki..are ora fixa..odata la 2 zile..cam putin..dano
Pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la toata lumea
Offffffff..la multi ani la toata gascaaaa de bebei sarbatoriti..si Adi..si Lumi :)..numai bine si sanatateeeeeeeeeeeeee ..pupiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiii

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Monica, ma bucur sa aud ca sunt bine bunicii tai. Doamne, tarisoara asta a noastra ce blesteme pe ea!!! Dzeu sa ne ocroteasca!
Biuta, wow, ce mare e puiul tau! Si un frumos. Caciulita aia zici ca e de papusa, atat de mica pare comparativ cu caputul lui.
Noi trecuram noaptea cu bine. Am fost tare cumintele. Trezit la 3, papat bine, facuse mamuku meu mult laptic, schimbat de kaki, gangurit vreo juma de ora si gata, nanica.
Fetelor, vazurati ca aparu subiectul de martie-aprilie 2007? Mama, ce nostalgii pe mine.
Ah, apropos de caciulite, am fost zilele trecute cu socru-meu la un magazin numai de piele sa-si cumpere o geaca. Eh si aveau acolo caciulite de catei, palariute cu doua gaurele ca sa scoti urechiusele patrupezilor, aveau botosei din piele, toate erau super.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput