Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
tcelen spune:
LA MULTI ANI SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE
BIANCA-PISPIRICA
ALICIA-KIM
LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA
LYMSTI
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
MP spune:
La multe lunisoare bebei scumpi:
Alicia(Kim) si Bianca(Pispi)
Sa cresteti mari si frumoase si sa aveti parte de tot binele din lume!
Lumysti,sa fii fericita alaturi de familia ta! La multi ani !!!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
elvie spune:
Tcelen multam de parola ,cum am timp liber incerc sa-mi fac albumul si promit ca o sa vin mai des pe forum ,ce sa fac eu stau cam prost la capitolul organizare .
Mariana1976 felicitari pt.bebeul din burtica si sa ai o sarcina usoara ,esti o curajoasa ce mai ,eu nu as putea face nici jumate din cate faci tu .
Nu stiu ce sa spun despre plecarea in Suedia pt. ca nu m-am hotarat inca ,sotul vine acasa intr-o saptamana si o sa vad atunci ,eu mai degraba as pleca in Romania sa-mi vizitez familia (si sa ma dau mare cu fetita mea mica si frumoasa ).
Noe vazut poze cu grasulina ta ,tare frumoasa,draga sterge-l pe nea popa din poze ,Mai socrul meu chiar se crede sexy si frumos ,nu m-ar surprinde daca l-as vedea maine cu suvite rosii,in plus are gagicuta de 55 de ani si el are 77 deci e tare.
Ciuf zici ca ai 55 kg .pai stai bine draga ,inainte de sarcina aveam 57 ,la sfarsitul ei aveam 84 acum am 75 si ma chinui sa slabesc dar fara rezultate .
Nshiro am vazut ca nu mai alaptezi de o luna ,ai pierdut sau ai pus kg in aceasta luna ?
Mai Lara mea a ramas aproape cheala dar eu tot simt ca vreau sa o mananc cu sau fara par ,mai are careva instincte de canibala sau sunt singura ?
Elvie
Catrinel_17 spune:
ELVIE, si mie imi lasa gura apa citeodata cind ma uit la Onichka!![]()
NOE! Am facut dush! ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Polixeni spune:
fetele!!!!
LA MULTI ANI BEBEILOR:BIANCA-NICOLE SI ALICIA MARIA!!!

SA CRESTETI MARI SI SANATOASE SI NOROCOASE!!!
LA MULTI ANI LYMSTI!!!TOT CEEA CE-TI DORESTI SI MULTA MULTA SANATATE !!!! 

Meeeeeeiiiii fetele am slabiiitttttttttttt!!!!Am reusit sa incap in toti blugii pe care-i purtam inainte de a ramane insarcinata!!!

Tin un regim disociat si vad ca da roade!!!!Yessssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fug sa fac un dus sa ma racoresc!!!38 grade!!!!!
voua!!
ema.72 spune:
Salutam si noi mamicile si bebeii ,
Sper ca astazi sa reusesc sa trimit mesajul asta ca ma chinui de cateva zile sa scriu.
La multi ani sau la multe luni si multa sanatate sarbatoritilor zilei: Bianca si Alicia. 
Si pentru ca maine n-o sa scriu cu siguranta le urez La multi ani cu sanatate si sarbatoritilor zilei de 30 Maia si Vlad 
Mariana, felicitari pentru cele doua liniute si nu te mai gandi la lucruri urate, stii ca nu ai voie sa te stresezi. Esti un exemplu pentru multe dintre noi care ne simtim obosite cu un singur bb.
Noe, recunosti pe cineva aici. Ala mic e fi-miu. Noi am facut botezul inainte de a implini doua luni, era racoare afara si copilul a dormit non stop.S-a trezit el putin cand l-a bagat in apa, n-a plans doar s-a uitat mirat " nu puteati sa incalziti si voi apa aia?" parea sa zica.S-a culcat apoi la loc. Eu eram oricum o mie de ape cred ca daca mai si plangea ma suiam pe pereti. In ziua in care l-am botezat eu au fost botezati 7 copii si era un urlet acolo de nedescris. Al meu a fost al saselea ca au intarziat nasii si a saptea era o fetita . Slujba a durat aproape 3 ore si eu ii dadusem sa manance cam cu doua ore inainte. Faceam 13-14 pe acolo gandindu-ma cam ce concert o sa faca daca se trezeste. Cred ca impartasania l-a ametit si s-a culcat la loc. La 4 kg cat avea el o lingurita de alcool a fost suficienta.
N-am mai apucat sa scriu nimic ca Mario imi ocupa tot timpul. De doua saptamani e cu www.dropshots.com/ema_72" target="_blank">intoarcerile de pe spate pe burta, mai nou nu mai vrea sa doarma decat pe burta si uite asa are nevoie non stop de atentie. De fapt nici nu pot sa-l intorc ca se supara rau si cand oboseste lasa capul intr-o parte si adoarme.
Cu caldurile stam rau ca nu mai vrea sa manance decat foarte putin, ce eram noi light o sa ajungem super light si cu atata efort.
Am vazut pozele si filmuletele voastre si m-am amuzat. Toti copii sunt niste scumpi, unul mai frumos ca altul.
Pupici la toata lumea si sa auzim numai de bine.

Ema si Mario (09.03.06)
mari78 spune:
Bianca - Pispi si Alicia - Kim ! Sa fiti sanatoase si norocoase !
Lumysti ! Sa ai o viata plina de bucurii !
Mariana, da, as vrea eu sa fie manechin...dar nu cred ca o sa fie prea inalta, ca nu are cu cine sa semene (eu am 1.68m iar tati 1.73m).Dar mai stii ? Si da, are inca ochisorii albastri
. Ce ma uimesti, dupa atata timp ai tinut minte ca ma framanta pe mine lucrul asta 
Polixeni, felicitari ! Cat mi-as dori si eu sa intru macar in jumatate din hainele de anul trecut...deja m-am resemnat...oricum la anul o sa fiu supla si delicata![]()
Luizax, frumoasa si fetitza si rochitza !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Luizax spune:
micaalsa, pozele sunt in albumu dupe yahu, la mamicile astea ale noastre, adica noi :))). Alea de jos de la sfarshit.
tcelen spune:
FETELOR PUTETI SA VEDETI AICI POZELE DE LA MUNTE CU IULIAN
am doar o mica-mica parte din ele si nu le-am pus pe cele doar cu piesaje ca erau multe su nu stiam daca va intereseaza sau nu!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Laura Ioana spune:
La multi ani bebicilor sarbatoriti azi

Mai intru si eu din cand in cand pe aici, dar nu zabovesc mult ca ma napadesc amintirile si tristetea si nici nu vreau sa va amarasc pe voi.
Pupici tuturor mamicilor
si va doresc tot binle din lume

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos