Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
adar spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE, "CELOR MAI IUBITI BEBEI DIN LUME":
THEA ANTONIA
MARIA RUXANDRA
ANTHONY NICHOLAS
MARC ALEXANDRU
MIHAITA
IAR PENTRU MAINE, CA SA FIU PRIMA, LE SPUN LA MULTI ANI, ALTOR "CEI MAI IUBITI BEBEI DIN LUME":
BIANCA - NICOLE
ALICIA MARIA
Va imbratisam cu drag si va dorim o viata minunata.
Cu dragoste,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
Si acum ca intre oameni mari:
LUMYSTI - LA MULTI ANI, FERICIRE, IUBIRE, SANATATE ... CE SA MAI ZIC, SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE-MI DORESC PENTRU MINE!!!
SPER CA E CHEF LA VOI NU??? 

...
SA NE TII LA CURENT ...
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
adar spune:
ANDREEA_G - sa stii ca nu-mi convine deloc ... tocmai astazi, cand trebuia si tu sa dai
ceva de baut, te-ai fofilat si ai plecat la Bacau. Si ne lasasi mai marine cu gaturile uscate aci in fata monitoarelor, de plange inima si sufletul in noi, ca mari sperante ne mai pusesem ...
Sa nu dai tu un pahar cu apa, pai asa surori de suferinta am fost noi ... Doamne fereste ...
Hey, pupici la Thea micuta, sa fie iubita si fericita si ... poate se indura ea de noi, cine stie ... ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
adar spune:
Mai fetelor, vi se gatara literele ori toata lumea doarme la ora asta si numai eu stau treaza ca huhurezii sa descarc poze noi ??? Ai ???
Ei, da daca tot m-am pus pe scis ... Catrinutza, Biuta, Alinaalex, Amelutza, Pispi, Kim ... nadejdea e la voi cu
, ca vedeti bine ce teapa ne-a tras Andreea ...
Hai, ca deja devin ridicola, de-o juma de ora scriu numai eu pe forumu asta ...
Poate ma scot moderatorii afara ...![]()
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Catrinel_17 spune:
Cosmina, pe bune ca m-am gindit la tine intr-i zi, de fapt la harris, daca papa din sticlutza.... Da’ n-am mai scris, ca tot asa m-am gindit la Luiza si la Noe si daca tot scriu (dupa ce ele apar) „bai, chiar m-am gindit la tine”
, nu ma mai crede nime’. Desi e adevarat!!!! Ce dezlinata am fost, ai intzeles ceva din ce am vrut sa zic?? ![]()
Deci nu papa harris... da trebe sa se obisnuiasca! Ai vorbit cu moasa?
Biutza, e dulce rau de tot bebele tau, cum se joaca el asa cu foc!!!
Mariana, hai, mai.... In locul tau eu as fi convinsa ca nu vor fi probleme, pt ca pur si simplu asa va fi!! Ai fost la dr? Ce poveste a Mariei lui Irinel??
Adar, hop si eu, ca vaz ca ai “achizitionat” pagina 9… 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
MP spune:
Buna seara,dragele mele!
Eu tot pe fuga,asa ca sa semnez condica si ca sa urez din inima La multi ani sarbatoritilor acestor zile!! Si iertati-ma ca nu apuc sa scriu mai mult si mai detaliat.
Am citit insa tot ce ati mai scris(o sa si raspund pe ici pe colo) si,mai ales,am vazut toate pozele noi si toate filmuletele.Am avut cu ce-mi clati privirea.
Bebei dragalasi si jucausi,mamici frumoase...
Poate zilele astea pun si eu un filmulet ceva cu piticotii mei.
Acuma va iau la pupat pe toate

,fara exceptie,si va urez o noapte buna! Si cate un pupic pentru toti bebeii,bineinteles.
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
adar spune:
Catrinel, catrinel ... am luat-o in custodie
, dar hai, treaca de la mine, va las si pe voi sa mai scrieti pe ea ... ![]()
Am pus si io pozici noi, cu mine si cu maia, colo jos la semnatura, ca in albumul comun, am o problema: de cand e trecut la privat, nici macar eu nu mai stiu sa intru in el ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
Catrinel_17 spune:
PISPI, cum te prind, cum te bat! Noroc ca e ziua Biei si te iert (azi)
La multi ani si toate visele sa i se implineasca! Sa creasca maaare si frumoasa! 
MARIANA, nu mai tin minte daca am scris, ochelarii sunt de la pretena mea suedeza
stie ea ce stie. A zis cind mi i-a dat ca „poate parea o gluma, dar nu e, e un cadou foarte serios“. Si mie imi place poza!
Termina si tu cu virsta!! Pai si tu mai ai timp pt 3 piticei!!! Eiiii, auzi acolo…. EU nu mai am timp!
BIUTZA, Harris cu Oana isi fac cu ochiul de ceva vreme! Da’ am prins-o ca ii facea cu ochiul si lui Matei al MONICAI ![]()
LUIZA, foarte faine pozele de la botez! Giulika e o dulceataaaa! Dar am vazut rochia separat si Giulika separat, impreuna nu-s pozate?
Aaaa, da, vreau sa zic ca mi-a placut rochia ta! Misto!
iti statea super!
KIM, o sa fac poze cu suzi aia, mama aproape ca a scapat pe ea de ras, radea cu lacrimi si nu se mai putea controla! Ma rog
Si oana era (evident!) super serioasa si mesteca constiincios la suzi….faze….
La multi ani Aliciei si sa aiba parte de tot ce-I mai bun in viata! 
ADAR, cit iti dau sa mai scriu si io pe pagina ta?
Incerc cu pozele tale. Nu mai stii sa intri in contul comun de poze? Intra in www.yahoo.co.uk si fa click pe photos si fac login cu mamici_de_martie_aprilie2006 si parola. Adevaru-i ca io mi-am scos albumul de pe „privat“, l-am facut public din nou....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
micaalsa spune:
Multumim de aprecieri, am mai pus pozici si de la botez sa ne vedeti ce cuminte am fost ... doar cand am ajuns acasa am facut scandal. Pai cum? Trebuia sa recuperam, doara nu puteam fi de la inceput pana la sfarsit cuminte ca prea s-ar fi minunat lumea
.
Luizax, am cautat dupa pozicile de la botez de mi-or sarit capacele ... eu nu le gasesc, cred ca ma stric de cap.
Spune-mi unde le gasesc.
Mei fetelor, de Tinutza mai stiti ceva? Ca mi-i tare dor de ea.
Nu stiu cine a scris, (scuze dar memoria mea-i varza), ca banana se da incepand cu 8 luni. Pai chiar asa e? Eu una nu stiu dupa ce sa ma mai iau, mi-am schimbat si eu pediatra si asta-mi zice sa incep sa-i dau bananutza, bine foarte putina, si cate-o lingurita doua de suc combinat de morcov cu portocala. 

La multi ani! Bianca - Nicole si Alicia Maria, sa cresteti mari, sanatoase si sa va bucurati parintii. Si la mamica Lumysti ii trimitem un
si ii spunem un calduros La multi ani!
Pozele mele
Anamaria
lu' Iulia (23.03.2006)