Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Anamaria/Alba-Iulia cum sa uitam noi asa de repede? Aveti o scumpica de fetita.Si a mea e tot Iulia dar cu "J" si e al 2 lea nume.Ce bine ca doarme noaptea! Eu o sa incep sa-l "educ" pe al meu de la 1 iulie ca in august incep serviciul...

Cosmina,ma innebuneste Harris cu frezele alea ale lui si cu ochisorii mari albastri!Markus ca tot asa gingureste.

Biuta vai ce dragalas se joaca Anthony in filmulete!
Si tu ai o voce frumoasa dupa parerea mea! Al meu a inceput sa-si tie capusorul foarte bine si sa stea singur pe burtica mai mult doar putin inainte de a implini 4 luni asa ca nu te ingrijora!

Cameliada multumesc de urari. Copii mei mai mari nu stiu inca nimic fiindca asteptarea la virsta lor pare o eternitate.Si asa intreaba mereu cind va merge singur si va vorbi Markus.Nu e prea devreme de la cezariana, avind in vedere ca e ultimul copil si nu voi incerca sa nasc vaginal nici de data asta.
Si noi suntem pe diversificare.Aici nu se prea dau supite ca zic ei suedezii mai consistente ar fi piureutzele si oricum necesarul lichid il ia din lapte.

Polixeni, mersi mult pentru cuvintele frumoase.
Bravo!! Ai reusit sa colorezi numele noastre!Mi-era teama ca nu m-am exprimat prea explicit. "Piticelul" tau e un dragut si un simpatic foc! Noi avem un ventilator la lampa dar nu il prea folosim ca mai mult ridica praful.(mi se pare mie).

Luiza tocmai am vizionat pozicile.Aveti niste copii tare frumosi! Sa va traiasca si.. "la mai multi",nu?

Amelutace bine ca ai revenit! Lansasem si un apel in care intrebasem ce mai faci!Caciulita nu ii mai pun de vreo luna...(desi aici nu e nici pe departe asa de cald ca in Romania).Sa nu-ti fie frica, nu raceste daca nu ia contactul cu vreun microb/bacterie/virus si nu exista conditiile de dezvoltare ale acestora.Pai atunci...asteptam "raportul" la greutate si cm.

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Laura_Ioana esti asa o draguta ca intotdeauna!
Uite, eu iti intind o manuta si te rog frumos sa ma urmezi la Odisee cit mai curind! Ieri scrisem fetelor ca as dori asa de mult sa fim colege acolo cu tine, Ileana si Adriana!

Dupa toate cite am citit sunt cam speriata de sarcina asta si nici nu-mi vine sa cred ca e adevarat.Cred ca m-am sensibilizat de la o vreme citind zilnic la aspirante,plus si problema aceea a Mariei lui Irinel din Canada, la care nu s-au vazut organele lipsa si cele in plus, nici macar la eco morfologic...Cred ca tu ma intelegi cum ma simt.

As dori sa am macar un sfert din puterea si optimismul tau.
Te si sa stii ca astept sa ne intilnim la Odisee in curind!

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Biuta, Catrinel, tcelen, mari78, cameliada, mariana1976 multumim frumos pt. aprecieri.

Biuta, se pare ca te-a vrajit Harris! Si eu sunt topita dupa el. Ei, dar lasa ca am vazut si filmuletele voastre si, si Anthony va suci mintile fetelor... e dulce dulce

Catrinel, deci ti-am lipsit, ai??! Nu papa Harris din sticluta, sub nici o forma. O sa pun un filmulet sa vedeti cum papa el, crede ca ne jucam... E dulce foc Oana, imi place poza cand rade... seamana cu tine.

Tcelen, si Ana-Maria e o frumusete, cu ochisorii ei mari si albastri.. poate o furam noi..

Mari78, negociem... si noua ne place de Teo, e dulce dulce printesa ta. A fost ca o printesa la botez.

Cameliada, ce dulce e Little Pasha Tudor Bogdan...

Ameluta, eu cand e cald tot fara caciulita il las. Foarte rar a avut caciulita Harris. Ii pun doar bascuta cad e soare si vine direct pe el. Atat.

Mariana 1976, , si eu sunt innebunita dupa ochisorii lui Harris. Mi-as fi dorit sa am si eu asa ochi... dar degeaba. Cum te simti? Cred ca sunteti in al noualea cer..

Polixeni, ce dulce si mare e Nicholas, si ce frumos rade...

Uite aici ceva poze de la botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2

Pup fetele

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

La multi ani, sa creasca mari, cuminti si sa-si bucure mereu parintii urmatorii bebelusi si bebeluse:

Mark – Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly
Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
Marc Alexandru – alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
Mihaita - amelutza

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Luizax, frumusica micuta crestina... ca o printesa. Iar tu arati foarte bine, de ce ziici ca nu?! Pup amandoua fetele.

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Mariuta, Anthony, Marc, Thea, Mihaita!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel, echo la cerere o sa fac pana la urma, ca eram programata sapt. trecuta dar m-au amanat pe august din lipsa de personal (vacanta, etc.), am insistat eu dar cica daca nu-s gravida nu-s o prioritate. Vreau poza cu suzi soldateasca!
Lauraioana, cu optimismul asta sigur vine mai repede bebelica mult asteptat. Tinem pumnii stransi.
Tcelen, atata ti-am cautat subiectul si tu de fapt l-ai pus la semnatura. O sa trec si eu pe acolo la urmatoarea prima data.
Adar, cade paru' si la mine, azi maine ma impiedic de el prin casa. Daca afli un remediu, sa-mi spui.
Cosmina, la fel am patit si eu cu pozele de la botz, cunosc senzatia.
Biuta, pup grasunelul tau, ce mare s-a facut!
Micalsa, o singur poza de la botz, mai vrem.
Cameliada, mi-a placut mai ales Little pasha.
Poli, frumoase pozicile voastre. Hai mai des pe aici, poate din romania.
Luizax, misto pozele de botez, mi-a placut rochita, deh, am si eu o obsesie cred.
Mariana, cum zici tu ceva homonal? Dar ce e cu povestea de care ai pomenit cu Irinel?

Mariana

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Sa cresteti mari, voinicilor!Mark – Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly
Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
Marc Alexandru – alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
Mihaita - amelutza

Tcelen, da, stiam de miere si mai stiam ca si bananuca se da dupa 8 luni. nu avem noi billa in Tulcea, asa ca o sa facem branzica proaspata in casa, pediatra a zis ca imi spune cum de face, de pe la 5 luni. Oricum eu ma bucur ca mananca cu lingurita, e asa de comic...strange guritza si scoate un varf de limbuta afara ca sa plescaie!

Mariana, nu te mai gandi la prostii ca te bat!! ai trei copii reusiti, esti sanatoasa si tu si sotzul si bebe 4 va fi un superb! esti o norocoasa!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu ca proasta nu am vazut ca sunt mai multi bebici pe ziua de azi,si am urat numai doi,dar cu scuzele de rigoare urez acum LA MULTI ANI,SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI FRUMOSI!!!
MARC-ALINAALEX
THEA-ANDREEA G.
MIHAITA-AMELUTZA

multumim fetelor care sau interesat de subiectul meu si care vor sa scrie ceva acolo,eu zic ca e frumos sa citim mai tarziu,sau alte fete care abia vin aici si sa vada cum cand si ce fac bebeii nostrii,la ce varsta au facut un anumit lucru ptr prima data

si ca sa nu-l mai cautati subiectul e pus la semnatura

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

La Multi ani Maria Ruxandra, Anthony, Marc, Thea si Mihaitza plus, pe 29 Alicia si Bianca !
Multumesc fetelor tare mult pt urari
Mariana draga, cati ani ai oare de te sperii asa rau? O prietena de a mea a facut un baietel f sanatos, la 41 de ani, avea inca doua fete mari, ca atare, cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi..sincer..si eu sunt mama ingrijorarii..da..sper sa fie f bine pt tine.
Stau si ma intreb..oare voi apucati sa dormiti peste zi? Ca eu vesnic nu am timp..mai ales de Mariana is curioasa :)
Pupicei la toata gascutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput