Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

pe aici s-a mai racorit dar culmea, Danut azi nu a fost in forma, e fara chef, obosit parca, iritat, sensibil, plange usor, acum deja doarme desi s-a trezit tocmai la 10 deci nu stiu ce e cu el. Nici nu s-a opus cand i-am spus sa mergem la culcare, de obicei mai incearca sa traga de timp, mai topaie, mai rade, acum a adormit in 5 minute.
L-am dus in parc, s-a dat prin leagane un pic, apoi a cerut acasa cand au plecat toti copiii la amiaza. Sper sa nu "coaca" ceva.

Giulia sanatate! Bine ca papa si e ok in rest.
Caro, sanatate si puiutei tale.

hai ca merg sa fac un piure de cartof rapid si sa vad ce mai am de spalat prin bucatarie

Diana iti scriu sms mai incolo un picut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, unde sunteti? V-ati ascuns de caldura??

Cristalule, zbor placut si fara peripetii!
Daria, pup Giulia bolnavioara sa-i treaca repede!
Dana, sper ca Vicu nu s-a molipsit! Pupam voios!
Lia, cum ati petrecut ieri?

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

IRIS
TUDOR
sa va dea Doamne Doamne multa sanatate si noroc!!! Va pupacim cu dragoste!
Okisori verzi si mitzu sa va traiasca gogoselele!!!

azi va las sa beti si sa va destrabalati singure ca plekam la munte.Pina acu facui tiramisu, alba ca zapada si cornulete cu rahat(i) dupa metoda cunoscuta Mielu in kiuveta si Pescarushu in scaunel pe aragaz. Greu, bre, greu!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare dragute mamici ...mai dar ce-i cu linistea asta pe aici ..am intrat sa vad ce mai faceti si am crezut ca am forumul blocat ...

La multi ani Iris !!!...Ochi _verzi sa-ti traiasca minunea !!!
Gabi , petrecere faina la nunta !!!
Cristal , drum bun si sa ne auzim cu bine ..
Corianai , pupam pe sufletel ...
Carol , felicitari pentru rezultatul de la licenta ...bafta in continuare
Ioana ..m-am amuzat la visul tau ...parca mi-i si imaginam pe Pat si Luca fredonand...he ,he

mai dar nu mai ploua odata si la noi ... parca totusi s-a mai racorit ..
fetele am si eu o rugaminte ..de fapt un sfat ..cele care aveti storcator de fructe ..ce-mi recomandati ? ca eu am un robot mare ..dar e prea mare... vreau sa-i fac lui Pufu sucuri ..dar nu din acela de citrice ..am vazut multe modele si habar nu am la care sa ma hotarasc
gata , ma duc la Pufu meu
pupici si sanatate maxima

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI IRIS MARYAM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!Si eu am crezut ca-i blocat Dc-ul.....gata ati plecat deja in vacante!
Eu rezist eroic la cura..luni va spun kg surpriza...
Dana...eu sper ca Vic sa nu fi luat...
Gabi...asa am inteles si eu ca apa este calda si curata...abia astept!Distractie placuta la nunta si asteptam poze..
Cristalinule...tu parca erai in strainataturi si nu la nunti cu rusoaicele? Poze nu ai sa te vedem?
Carolina..multumim de intrebare..Luca este f bine...doarme perfect, maninca foarte bine..poate si de la medicamentul homeopat si este exagerat de sociabil. Nu vrea sa vorbesca la telefon....nici macar sa asculte..
Ioana..m-ai spart cu visul tau! Am incercat sa mi-i imaginez....
mai revin daca mai sinteti pe aici..acus ..apare si Alice...ca Liliana cred ca-i ocupata ..si suparici,..asa este?

Edit ..ca am uitat...Papadie...vacanta placuta! Si nu mai vorbi de prajituri..ca sufar aici...nu vrei asta ..asa este?
Carolina..felicitari!!!!! Ce urmeaza acum? Iti cauti job...sau ramii la firma voastra?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Iris si multa sanatate!

Eu maine s-ar putea sa nu mai intru ca deh, e weekend si am treburi mai multe decat in timpul saptamanii asa ca ii urez de pe acum si lui Tudorel al Adelei Multi ani sanatosi si sa aiba o surioara cuminte si frumoasa!

Gabi, am petrecut asa fara mare fast, intre cunoscuti, cu familia, cu Danut pe primul plan, a fost placut !

Despre storcator pt dl. Pufulescu, eu am un robot mare Bosch de care nu am fost deloc multumita pt ca la partea cu storcatorul e slabist rau, in sensul ca morcovi, mere mai tari nu stoarce, iar pe restul le stoarce in sensul ca le face pireu de nu se poate bea. Asa ca am mai studiat oferta si am mai intrebat si am optat pt un storcator AFK german, care stoarce absolut tot ce imi trece mie prin cap: tomate, fructe de toate soiurile, morcovi, citrice etc. Si are disc de otel inoxidabil, sita de otel inoxidabil fina, asa ca noua ne rezulta un nectar potrivit ca si consistenta care trece prin biberon si nediluat cu apa. eu uneori il diluez cu putina apa. Pretul a fost acceptabil, 1,5 mil. din Selgros. Sper sa-ti fi fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!
Lia, La multi ani! sanatate multa si fericire si odihna!!
Iris, la multi ani, si o viata frumoasa!

raportul:
- cu nasii, sper ca sunt pe drumul cel bun, in sensul ca sper sa-l conving pe sot sa fie totusi ei. am mai discutat si pare mai maleabil (sper sa nu mi se para doar)
- cu ziua lui tudor, ma agit atat de tare incat fac maine dimineata o limonada . Tortul l-am comandat, sper sa arate bine, si mai cumpar ceva de rontait. Stiu ca nu e frumos, da am fost si ocupata si sunt si gravida,(asta de obicei e o scuza destul de buna). Si v-am zis ca nu vin decat bunicii, si ei nu sunt pretentiosi.
- cu pozele, promit ca fac, pentru ca mi-am batut sotul la cap, si azi am cumparat alt aparat ca va ziceam ca celalalt a murit prin deces.

Cristalina, te intorci pana duminica, de ziua moatzei? va chefuiti?
Papadie, da esti tare soro, nu stiu cum reusesti sa faci cate trei feluri odata, cu fetele langa tine. Io nu reuseam cu unul... Vad ca ai ramas cu pofta de prajituri. vacanta placuta si voua.
Sanatate Giulei!!
Kro, felicitari pentru nota!
Gabi, distractie faina la nunta, asteptam poze!
Simona, eu am un no name, si-a facut treaba, da s-au patat plasticurile alea de la aciditatea sucului si nu mai am cum sa-l curat. oare or fi si din inox, sau si alea se pateaza?

ma duc sa mai lucrez ceva ca l-am trimis pe pitic la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am nevoie de ajutorul vostru..trebuie sa ma decid rapid daca imi anulez programarea la coafor, de aici...Am vazut niste preturi in Ro..de m-au spart ..ce mici sint! Deci va rog frumos imi puteti spune si mie cit costa un tuns si cit facut suvite pe par scurt-mediu?Asta ca sa fiu sigura ca nu am vazut gresit..
Multumesc mult...poate totusi este cineva pe aici...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`s acilea :-)
Kim - io stiu de la colege, ca io nu folosesc ca`s dusa cu pluta ... ele suvitat+tuns+aranjat, asta in Oradea minunata, costa 800 mii lei.

TUDOR !!!
Asta in caz ca nu apuc ... si asteptam pozici cu sarbatorit si mamica cu bb2 la purtator !

Pupici la mamici si copii si un we super fain !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput