mit sau adevar

mit sau adevar | Autor: b.aly

Link direct la acest mesaj

sunt o mamica de iulie august.UM 15.11.2005 DPN 22.08.2006 dr.Sorin Badescu (despre care momentan am numai cuv de lauda,dar daca stie cineva mai multe rog sa nu ma treaca cu vederea) din municipal, echo morf le-am facut la dr. iosup(care e un dulce) intrebarea mea pt voi mamicilor cu sau fara experienta:este adevarat ca fetitele se nasc mult mai devreme de termen? va pupam alinutza31+ si bb maria louisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu este adevarat.Eu am baietel si l-am nascut cu 3 sapt. mai devreme. mai am o fetita care am nascut-o cu 2 zile peste termen. Nastere usoara cu bebe sanatos iti doresc

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

in lume se nasc mai multe fetite decat baietei. E normal deci ca balanta sa incline spre ce zici tu. Oricum privind din aceasta perspectiva e un mit. Se nasc si fetite si baieti inainte de termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

eu am nascut la 27 mai 2006 o fetita. am nascut-o cu cezariana la 39 de sapt implinite si daca mai aveam rabdare mai statea dar stiam si eu mitul si cum credeam ca nasc in sapt 37 imi pierdusem rabdarea.
anul asta s-au nascut mai multi baieti. asa zic statisticile si doctorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

B.aly, e mit.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

pai, gandeste-te logic: ce legatura poate sa aiba sexul copilului cu declansarea nasterii? sau cu greturile? sau cu forma burtii? sau cu tot felul de alte manifestari interpretate babeste drept semne?

nici una, clar :)
nastere usoara si un bebe cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

S-a mai discutat despre acest subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74977

Eu am nascut acum doua saptamani o fetita. A venit cu 3 saptamani mai devreme . Am facut efort sau nu in sarcina? Ce-i drept am mers foarte mult si am facut si sport.

Eu cred ca mai degraba conteaza ce faci in timpul sarcinii. Efortul, stresul, grijile etc. te fac sa nasti mai repede!

va pup!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Pt. [b]b.aly[/b, eu sunt in 5 sapt. si sunt tot la dr. Badescu. Ceea ce pot sa-ti spun despre dansul este ca am doua colege de serviciu care au nascut cu el si au fost foarte multumite, au ramas cu o impresie f. buna despre el, de aceea mi l-au si recomandat.
Si mie mi s-a parut un doctor bun.
Sarcina usoara in continuare!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Mit! Categoric!!! Maysa a venit pe lume la 40 saptamani si 3 zile...

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput