Topul parfumurilor cu personalitate
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by camelia1
dupa parerea mea, pentru perioada de vara unul dintre cele mai potrivite este CERRUTI 1881, mai ales ca a aparut si "cel de vara"
pentru nunta
noi
The big day
Ce culoare are cel aparut pentru vara asta, ca ma intereseaza si pe mine. Parfumurile de la Cerutti sunt preferatele mele.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
camelia1 spune:
pentru NanaMotoc momentan la noi pe piata sunt 3 tipuri de CERUTTI iar cel pentru vara sticluta culoarea verde deschis iar ca si forma sunt identice toate...daca iti place CERUTTI di-te sa ti-l iei este DIVINNNN

iti spune o mare admiratoare a acestei marci
pupici
pentru nunta
noi
The big day
Happiness_4_us spune:
Aaaaaaaaaa. Camelia, pai am crezut ca e ceva nou.
Pai hai sa te updatez eu. Acum 2 ani a fost Cerutti 1881 albastru, acum 1 an a fost cel verde pal, de tei, are si niste floricele pe cutie, iar vara trecuta fu ala de cirese, grena la culoare. Dintre toate numai cel albastru mi-a placut la nebunieeee, mai am si acum un pic ca era de 100ml, iar daca mi-as gasi mi-as mai lua 2 sticlutze, nu de alta, dar sa am.
Am intrat pe un site si am vazut Cerutti 1881 blanc. Nu aveau poza cu el. Sa fie oare vreunul nou sau sa fie ala clasic? Pe asta clasic tocmai il termin, imi place mult si asta si am mai avut cred ca vreo 4 ani la rand Cerutti Image, ala ma defineste!
Aici in Islanda nu exista Cerutti in nici un mall sau farmacie, poate ptr ca este prea fresh fata de gusturile lor. Ei folosesc parfumuri puternice si foarte dulci. Abia astept sa caut in duty free cand plec, daca nu gasesc aici in Londra sigur o sa gasesc. Pe cele pe care le am le-am cumparat anul trecut din Amsterdam.
Daca afli ceva noutati, astept cu drag informatii.
Pupici. 
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Myhaella spune:
Un parfum incitant si deosebit ca si combinatie de note mi s-a parut Provocative Woman de la Elisabeth Arden.
Alte parfumuri cu personalitate:
Paloma Picasso (l-am folosit acum cativa ani si m-as reintoarce la el ... dupa ce le termin pe cele 3 de acum...);
Angel - Thierry Mugler
Euphoria - Calvin Klein
Addict - Dior
camelia1 spune:
eh Nana atunci scuze pentru informatiile eronate
eu am fost in Mall aici in Bucuresti si cand le-am intrebat pe individe mi-au spus ca sunt doar astea trei variante si in toate revistele cel verde pal, de care iti vorbeam,scriu ca este aparitie noua..acum iti multumesc eu tie pentru informatii
pentru nunta
noi
The big day
Happiness_4_us spune:
Poate chiar o fi vreunul nou, poate nu este cel de anul trecut. Cutia este verde simpla sau are floricele pe ea?
Nana Motoc
Pana la nunta...
Happiness_4_us spune:
Inca mai speram sa fie vreunul nou!
Asta e, in continuare sunt in cautari!
Pupici!
Nana Motoc
Pana la nunta...
bmagdaro spune:
Am primit din strainataturi un parfum grozav, nu l-am gasit la noi, le-as ruga pe fetele din alte tari sa-mi spuna unde se mai vinde se numeste Red Dream de Vivianne Vendelle, e super, toate colegele de la serviciu s-au indragostit de el, dar ce ma fac cand termin sticla...
whiskas spune:
In colectia mea figureaza:
Very Irresistible - Givenchy (putin elegant)
I love love - Moschino (casual)
Tommy Girl - Tommy Hilfiger (casual - elegant)
L'eau par Kenzo - Kenzo (sport)
Flower by Kenzo (sofistiat - sobru)
NOA - Cacharel (elegant)
Din toate astea nu am nimic preferat..imi plac toate in egala masura. Cel mai impunator mi se pare Flower by Kenzo si L'eau par Kenzo. Primul impune respect..iar al 2-lea da un aer de independenta.
Acum .. fiecare isi alege parfmul cu personalitate in functie de persnalitatea sa. Cred ca parfumul arata starea de spirit a persoanei in cauza si poate spune multe despre aceasta.
Am mai auzit un lucru..ca acel parfum pe care nu il simtim cand ne dam inseamna ca ni se potriveste.