Topul parfumurilor cu personalitate
Raspunsuri - Pagina 4
cornelianeli spune:
topul meu:
eternity calvin klein, vara eternity summer
urmeaza magnetism-escada,eau de Cartier,be delicious DKNY,envy me gucci,emporio armani
pupici
mammy2706 spune:
Preferatele mele:
- Amarige D'amour - Givenchy
- Ralph - Ralph Lauren (se potriveste foarte bine pt un sport casual, proaspat si tine mult)
- Salvatore Ferragamo - Salvatore F
- J'adore - Dior
Alynutza spune:
andreeacc, m-am inspirat si din site-ul sugerat de tine, sper doar sa se gaseasca si in magazinele noastre.
Multumesc.
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
energy79 spune:
preferatele mele
eau de nuit-lolita lempicka(de seara)
ultraviolet-paco rabane
for her-cavali
Madutza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos
camelia1 spune:
dupa parerea mea, pentru perioada de vara unul dintre cele mai potrivite este CERRUTI 1881, mai ales ca a aparut si "cel de vara"
pentru nunta
noi
The big day
kid2003 spune:
Lolita Lempicka- sticla in forma de mar cu incrustatii aurii, e super special si unic.
Flower by Kenzo
Salvatore Ferragamo- editia rosie
Elise spune:
gama Poison, Dior - eu folosesc doar Hypnotic Poison, pentru ca e singurul care mi se potriveste...manusha. 
Elise
pisix spune:
O-hoo, am lipsit putin si iata cata lume e intersanta de parfumuri 
Kittie – foaaarte bine punctat : adica eu ma refeream nu neaparat la parfumurile preferate ci la parfumurile mai ... altfel; eu recunosc ca ma dau cu at gen de parfumuri dar in ultima vreme am inceput sa caut esente speciale si le-am gasit pe astea; e-adevarat, nici mie nu-mi vin turnate, dar tocmai de aia am deschis capitolul sa facem schimb de experienta si poate ne gasim fiecare cate unu’ “special” si “turnat”
Miag – si eu ador Burberry, si London dar si Week-end - e chiar o aroma vesela de vacanta
Danat - suntem pe aceeasi lungime de unda
Mi-am adus aminte pt propuneri la “Cu personalitate” (si totusi nerecomandate tuturor) :
- Pacco Rabanne – Ultraviolet
- Guerlain – Champs Elysee (asta e parfumul cu care am ales sa-mi dau la nunta, ca de fiecare data cand il simt sa-mi aminteasca de ziua aceea)
Su Euphoria e interesant dar mi se pare ca nu tine deloooc ![]()
Elise – si mie imi place mult de tot Hypnotic si cred ca mi se potriveste si totusi ...de fiecare data cand il am mi se pare ca e ...miros de director de banca (la fel ca si Opium, Magie Noir si Tresor); ori eu inca vreau sa ma dau pustoaica ...
Eu va multumesc tuturor, chiar mi-am facut din lista voastra cateva insemnari de parfumuri pe care sa le incerc !
PisiX
Elise spune:
pisix,
pai m-ar upgrada "statutul" de director de banca... hi, hi, inca n-am ajuns acolo!
si, 2, tocmai ca eu incerc sa nu mai par pustoaica , sau nu tot timpul, si nu prea reusesc. ![]()
oricum, fiecare schimba parfumul cumva - Hypnotic nu e asa "impunator" pe mine. Si imi place ca are ceva santal - santalul e preferatul meu.
Elise
Danna spune:
Preferatele mele:
Joy - Jean Patou
24 Faubourg - Hermes
First - Van Cleef&Arpels
Glamourous - Ralph Lauren
Pure Turquoise - Ralph Lauren
Premiere Jour - Nina Ricci
Love in Paris - Nina Ricci