Topul parfumurilor cu personalitate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

topul meu:
eternity calvin klein, vara eternity summer
urmeaza magnetism-escada,eau de Cartier,be delicious DKNY,envy me gucci,emporio armani

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Preferatele mele:
- Amarige D'amour - Givenchy
- Ralph - Ralph Lauren (se potriveste foarte bine pt un sport casual, proaspat si tine mult)
- Salvatore Ferragamo - Salvatore F
- J'adore - Dior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

andreeacc, m-am inspirat si din site-ul sugerat de tine, sper doar sa se gaseasca si in magazinele noastre.
Multumesc.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

preferatele mele

eau de nuit-lolita lempicka(de seara)
ultraviolet-paco rabane
for her-cavali

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

dupa parerea mea, pentru perioada de vara unul dintre cele mai potrivite este CERRUTI 1881, mai ales ca a aparut si "cel de vara"

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Lolita Lempicka- sticla in forma de mar cu incrustatii aurii, e super special si unic.
Flower by Kenzo
Salvatore Ferragamo- editia rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

gama Poison, Dior - eu folosesc doar Hypnotic Poison, pentru ca e singurul care mi se potriveste...manusha.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

O-hoo, am lipsit putin si iata cata lume e intersanta de parfumuri
Kittie – foaaarte bine punctat : adica eu ma refeream nu neaparat la parfumurile preferate ci la parfumurile mai ... altfel; eu recunosc ca ma dau cu at gen de parfumuri dar in ultima vreme am inceput sa caut esente speciale si le-am gasit pe astea; e-adevarat, nici mie nu-mi vin turnate, dar tocmai de aia am deschis capitolul sa facem schimb de experienta si poate ne gasim fiecare cate unu’ “special” si “turnat”
Miag – si eu ador Burberry, si London dar si Week-end - e chiar o aroma vesela de vacanta
Danat - suntem pe aceeasi lungime de unda

Mi-am adus aminte pt propuneri la “Cu personalitate” (si totusi nerecomandate tuturor) :
- Pacco Rabanne – Ultraviolet
- Guerlain – Champs Elysee (asta e parfumul cu care am ales sa-mi dau la nunta, ca de fiecare data cand il simt sa-mi aminteasca de ziua aceea)
Su Euphoria e interesant dar mi se pare ca nu tine deloooc
Elise – si mie imi place mult de tot Hypnotic si cred ca mi se potriveste si totusi ...de fiecare data cand il am mi se pare ca e ...miros de director de banca (la fel ca si Opium, Magie Noir si Tresor); ori eu inca vreau sa ma dau pustoaica ...

Eu va multumesc tuturor, chiar mi-am facut din lista voastra cateva insemnari de parfumuri pe care sa le incerc !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pisix,

pai m-ar upgrada "statutul" de director de banca... hi, hi, inca n-am ajuns acolo!
si, 2, tocmai ca eu incerc sa nu mai par pustoaica , sau nu tot timpul, si nu prea reusesc.

oricum, fiecare schimba parfumul cumva - Hypnotic nu e asa "impunator" pe mine. Si imi place ca are ceva santal - santalul e preferatul meu.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Preferatele mele:
Joy - Jean Patou
24 Faubourg - Hermes
First - Van Cleef&Arpels
Glamourous - Ralph Lauren
Pure Turquoise - Ralph Lauren
Premiere Jour - Nina Ricci
Love in Paris - Nina Ricci

Mergi la inceput