Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cuscra, mi-a spus verisoara mea care este medic, ca s-a intalnit cu mai multi pediatri, toti se plangeau de aceeasi problema..bebelushii nu papa din cauza caldurii, asa ca n-avem ce face, asteptam sa treaca si perioada asta. Dar..pozele cu verighetele, tot le astept !
Mirela, am citit despre probelemele tale, sincer m-am shocat, e groaznic sa ai dureri in zona aia...eu am avut probleme in sarcina cu hemoroizii si cred ca au fost un fleac pe langa ale tale...sper sa te vindeci cat mai repede. lui Dani!
Irina, am citit postarea ta, nu vreau sa mai raspund, desi ma ard degetzelele, deoarece am promis unei persoane dragi mie ca n-am s-o fac. Un singur lucru am sa-ti spun: nu ai spatele atat de lat, incat sa nu se vada niste umbre dupa el .
Am plecat la culcare, ca pic de somn.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutari gagicile,
La multi ani Ioanelor !!!!! La noi azi a fost liber de Sf Ioan si am fost plecati toata ziua . Am fost si la plaja si a facut bebelina prima baie in mare . Prima oara nu prea i-a placut s-a tot smiorcait si am lasat-o, iar dupa o ora am bagat-o din nou in mare si i-a placut . Mama mea o tinea pe picioare ( ca se sprijina f bine ) si ea facea pasi in apa , iesea din apa . La un moment dat o tineam pe spate au de maini, mama de picioare si o leganam in apa si data a venit un val micut -micut si i-a trecut peste fata apa . Sa vedeti ce mutra a facut saraca, nu stia ce a fost . Oare e periculos daca i-a intrat apa si in urechi ? Sper sa nu .
Maine mergem iar !!!!!! Daca nu mai intru prea curand, Irina iti urez drum bun !!!!!!

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu am ajuns la zi dar fac progrese!

Ioana pai mami daca bagati toti bbei in acel lighean mare poate alcatuiti un band de sardine
Moni daca puneam matza pe cap murea la ce dureri aveam ... murea matza.
Irina chestia cu algozon este o reclama la televizor.

Apropo de ce faci cu Mario in avion...
Il pui pe jos cand incepe sa urle si ... daca pilotul accelereaza Mario o ia la trap inainte, daca pune o frana se intoarce ...si uite asa se distreaza si Mario in avion
Si are si mai mult spatiu ...cred

Sa va zic o faza tareeeee
Eram cu lotul in cantonament si incepe cea mai batrana sa povesteasca depre calatoria lor cu avionul
Printre cele experimentate cu plimbarile era si una incepatoare in drumetiile cu avionul
Si ii spun astea dupa ce se aseaza pe scaun: " fi atenta dupa ce decoleaza sa te tii bine de scaunul din fata ca daca apare ceva din senin si pune pilotul o frana ...dai cu capul de scaunul din fata si ca sa nu dai tre sa te tii de scaun.
Mai fetelor s-a tinut gagica tot drumul de scaunul din fata ...ca sa nu dea cu capul de scaun...

Asa si tu il pui pe Mario pe jos daca accelereaza ....daca pune frana...

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Hai ma fetelor, iar va certati? Intrasem si io sa va zic despre botez. Cand ziceam si io ca gata nu mai sunt certuri, vad ca iar sunt discutii.
Ma fetelor, hai pe bune, ce avem unele cu altele? Am fost impreuna de la inceput, ne-am sustinut, cand nastea una dintre noi, celelate faceau galerie si o incurajau, ati uitat momentele alea? Hai sa terminam cu barfele si certurile astea inutile. Ce avem de impartit? Acum serios, nu mai inteleg nimic. Se parea ca ne-am impacat si acum iar ne certam? Off, pe bune, hai sa facem pace odata pentru totdeauna, ca toate suntem mame, avem copii frumosi si ei au nevoie de noi calme, nu crizate.
Altadata mi-era drag sa intru pe forum, acu' intru cu frica, ca cine s-o mai certa iar. Eu vreau sa inceteze starea asta si sa fim iar ca inainte, o secta infratita si fara certuri.
Stiu ca la un moment dat se discuta la noi despre cum se cearta mamicile de la noiembrie-decembrie, acu' am ajuns si noi la fel ca ele.
Haideti sa fim mai tolerante, si sa ne acceptam unele pe altele asa cum suntem, cu sau fara greseli de ortografie, cu sau fara anagrame etc. E normal sa fim diferite, ca daca am fi toate la fel nu am mai avea ce discuta, dar nu e normal sa ne barfim in halul asta si sa ne facem rau. Sper sa va ganditi la asta si sa incercati sa va puneti in pielea celei pe care o barfiti, toate avem defecte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim tinta mistourilor si a barfelor. Asta e parerea mea, eu tot sper sa se termine cu toate barfele.
Of, hai ca nu ma zic nimic, intru maine sa va zic de botez, ca acu' m-am intristat iar.
Of, sa ne lumineze Dumnezeu si sa nu ne mai certam.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bai da se poate un pic de liniste???????????????,
Si apropo de avion Ursoaica ( bune idei sa il pun pe Mario pe jos ca are ce se criza tot avionul) poate cade avionul luni si asa aveti ce discuta si uita tot ce s_a intamplat.

Mergi la inceput

Gio, eu am folosit Huggies dar nu mi-au placut ca erau prea subtiri si iesea kk din ei.
Am folosit si Happy, sunt ok, dar de Pampers sunt super multumita, nu mi se par grosi si absorb super bine. Acum sunt cu Pampers si Happy, ca am cate un pachet din fiecare. Am trecut la Pampers 3 dupa ce Happy midi ii cam ramasesera mici si scapau pipi iar Happy maxi erau prea mari, si cum nu era o marime intermediara intre midi si maxi am cumparat Pampers 3. Super, mi-au placut. Acum suntem pe Pampers 4. Mai am un pachet de Happy maxi, mare, pe care trebuie sa il folosesc ca l-am luat inainte de Pampers.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Anda eu creau sa stiu cum a fost la botez. Dc ai chef intra pe mess sa imi spui. Eu nu am nikul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Beiii ai inebunit ? Cum sa cada avionul?
Cu tine poate sa cada dar cu Mario nuuuuu!!!!!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ursoaico stiu ca nu ai fi singura care ai zice asta...atunci il trimit pe Mario separat.

Mergi la inceput

Fetelor, merci mult pentru mesajele de aseara. Le-am citit azi dimineata dar nu am mai avut timp sa raspund, ca ne grabeam. Dar m-au ajutat si mi-au dat curaj, saru' mana.
Merci muuuuult de tot

toujours optimiste

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput