Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Beyyyy eu am stelute albastre , de la galbene. probabil s-au gandit ca parul mi-e de ajuns. sa ma albastresc putin .
Nico felicitari pt. Dariuta miscatoare . te cred si eu ca ti-au dat lacrimile.
Alina iubita, eu am participat la 2 conferinte. Nu stiu sa se fi zis asa ceva, pacat ca nu am arhiva . Si tot ce s-a discutat la conferinte a fost bascalie/gluma. Si s-a discutat despre toate subiectele posibile, nu BARFA.
Eu zic sa trecem toate peste ce a fost, sa incercam sa iertam, si sa fim pe cat posibil cele care am fost inainte.

tuturor Ioanelor si Ionilor, adica Ioana T, Giova... si nu mai stiu

Sper sa am loc mai tarziu de Clau sa mai intru 2 min.
mergem la baita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Nicole, bravo Dariutzei! Inseamna ca s-au inteles ele doua, pentru ca (jur) ieri seara si Diana a facut acelasi lucru, a inaintat 5 cm, dar pt mine a fost Everestul! frumoasei!
In rest, ce sa mai povestim despre noi: e cuminte (pe cat poate), vocalizeaza zilnic, se intoarce de pe spate pe burta lejer, papa mai slab (caldura, bat-o vina) si cam atat.
Acum are tendintza sa-si apuce piciorul si sa-l duca la gura, i l-am dus eu o data si de atunci e fascinata, mereu se arcuieste ca sa-l apuce, dar nu reuseste. Mai dureaza treaba asta..
Noi nu mai avem computerul nostru pana cine stie cand, ni s-a ars sursa de curent, asa ca pana il repara l-am luat pe al tatalui meu...naspa, pt ca msn-ul si yahoo sunt neactualizate, nu merg o groaza de chestii...ofof, dar fara computer deloc era un cosmar.
Alina, imi pare foarte rau pentru decizia ta...imi placeai...si sa stii ca nici eu nu vreau sa mai postez ca pana acuma..mai rarutz ca-i mai dragutz!
Cuscra, n-am vazut verighetele, nu mai stiu de Marcolino...pe cand o noua intalnire sa ne punem la punct cu evolutiile bebelushilor nostri?
Ma duc sa vad cum doarme fetitza si dupa o baitza calda (fara spuma).
Catalina... !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

GIOVA...LA MULTI ANI! SI LA MULTI ANI CELOR CE ISI SARBATORESC AZI NUMELE DE IOANA!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor !!!!!!! Iata-ma si pe mine pe aici...
Am lipsit din motive f.f.f. obiective: CALCULATOR DUS LA REPARAT.
Acum l-am "recuperat" si sper sa fie bine sanatos.

Intre timp...
-------------
Roxana a facut vaccinul de 4 luni si l-am trecut cu bine.
E haioasa si SUPER cuminte, draga mamii.

Oana a mai facut un rosu in gat, asta macar asa... ... sa le am pe amandoua cu febra intr-o "buna" dimineata: Roxana dupa vaccin, iar Oana fiindca s-a capatuit cu adenofaringita asta.

Acum sunt ok amandoua si sper s-o tina tot asa.
-------------

De azi intr-o saptamana plecam la mare, dar mi se rupe sufletul in doua fiindca pe Roxana o vom lasa la ai mei.
Va fi prima data cand ma despart de ea si mi-e cumplit de greu. Dar decizia e luata...

-------------

Dau fuga sa citesc din urma, acum am frunzarit doar acest capitol si m-a intristat tare postarea Alinei. IMI PARE SINCER RAU.
Nu pot spune mai mult... nu stiu ce s-a intamplat pe aici. Mi-as dori sa fie armonie, fiindca ne unesc in grupul acesta niste motive atat de inocente: COPILASII NOSTRI !

Eu va iubesc pe toate !
-------------

Astery, LA MULTI ANI pentru Viorel !
Petrecere frumoasa !
-------------

Nicole, YUPIII pentru Dariutza scumpa !
E o precoce .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINUTZA,HAI MAI SI TU TE-AI SUPARAT ACUM.ma gandeam ca totusi o putem lua de la capat toate si putem sterge cu buretele toate resentimentele.macarin amintirea momentelor frumoase pe care le-ai spus si tu.pai vrei sa planga fratziorii dupa ayan?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

INGRID,ma bucur sa aud ca dienutza e sanatoasa si e pusa pe fapte mari.cu mancarea ,nu te necaji,ca pe caldurile astea papa si ei mai putin...
DANA,in sfarsit!!!multa sanatate la fetitze,ca vad ca nu pot face febra una fara cealalta.sa ai vreme frumoasa la mare si roxanica sa fie cuminte si sa-i nu-i fie dor rau de mami ei..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

IoanaT si Giova, cu mare intarziere, LA MULTI ANI de ziua onomastica! Sa fiti sanatoase, alaturi de cei dragi!N-am realizat ca avem de felicitat fete aici , iertare.

Alina, stiu ca nu mai intri, dar am ceva de spus. Mie mi-ai fost draga de la bun inceput. Mi-ai placut in special pt. "cruditatea" ta, pt. prospetimea ta, daca vrei. Esti tare tinerica, cel putin pe langa mine. Pai nu-i pacat sa superi tu fetisoara aceea de copil? Pupa pe Ayan si poate iti trece supararea pe noi. Mie personal imi vei lipsi. Te rog, de dragul unora de pe aici, mai gandeste-te...

Fetele, eu nu voi decreta acum cine are si cine nu are dreptate in tot ce s-a intamplat pana acum, pt. ca pur si simplu mi-e greu sa-mi dau seama. Sigur ca fiecare considera dreptatea de partea ei.
Ce voiam de cateva zile sa spun: si mie mi s-a parut putin absurda hotararea Ursoaicei de a schimba parola contului comun, fara o consultare in prealabil a TUTUROR fetelor active de pe aici. Mult mai simplu mi s-ar fi parut ca mama ursoaica sa rezolve diferendul aparut cu persoana respectiva, cu cea care a mutat pozele fetitei ei. Insa, in definitiv, si aici pot sa fiu intelegatoare si sa ma gandesc ca a fost decizia unei mame care si-a simtit puiul in pericol si a actionat ca atare. Deci nu condamn pe nimeni.

Asadar, rugamintea mea este sa lasam "intepaturile" si micile rautati in urma, sa nu ne mai jignim si sa fim mai bune. TOATE.

Ingrid, ma bucur sa te citesc din nou si sa aud ca sunteti bine.

Dana, bine ai revenit.
Ca sa te fac geloasa, nu-ti spun ce plimbari trag cu Camelia prin Crang... ne potrivim de minune la program. Poate ne "lipim" pana plecati la mare.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Astery, stiu de plimbarile cu Cami . Eu ma intalnesc dimineata cu ea (cred ca zilnic...). Doar ca dupa-amiaza ajung mai greu in Crang.
Poate maine ?
Ce zici ?

Alina !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multu' fetele de urari.
Cuscra felicitari pt. Diana. vad ca aceste 2 printese o iau la galop. Bravo lor. Poza cu verighetele nu am facut...nu am avut timp.Marco e bine, creste, papa mai putin din cauza caldurii.Ma rafer la hrana solida, caci laptic duce cat ii dau.
Dana chiar nu mai stiam nimic de tine. Ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin. Sanatate Oanei.De ce nu o luati si pe ea la mare?
Alina sper sa reflectezi si sa te intorci, de dragul vremurilor trecute. la frumosul creolin.
Moni ma bucur ca v-ati distrat la curte.Diana cred ca a cazut ca eroul.
Maraki, Alina si eu il tin pe Marco numai in body - noaptea, ziua in pampers si in tricou.
Astery . cum e Razvan dupa decalotare?
Mirelus cum mai esti? tot cu dureri? tie si la Dani.

Mai fetele incep sa ma enerveze Huggies.Este al 3-lea scutec care se rupe. 2 s-au rupt la banda aia care se prinde si unul...am ramas cu o margine in mana.
Acum cred ca iau iar Pampers sa vedem. Sau ce altceva mai folositi, in afara de Happy, caci mi se par cam grosuti.

eu va , pe maine.
o noapte placuta si racoroasa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cred ca si eu ma retrag! Aseara am avut impresia ca s-a intrat sa se faca misto! Salata orientala, chiftele, marar, si s-a mai scris de ciudatenii pt. bebelusi dar nu le mai tin minteFetele care sant la primul copil poate cred ca e bine sa li se dea asa ceva, le puteti deruta!!!!!!!! Eu asa am inteles, ati facut misto in primele pagini de aseara!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput