Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Gata si cu pozele !

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINAM,foarte frumoasa pitica,sa va traiasca!si voi niste parinti tare tineri!si eu cred ca de la calciu a avut probleme cu burtica,de obicei da reactii de genul asta...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la strand. Nu l-am dat cu crema pe marco pe fata si e rosu .Cu toate ca am stat la umbra.
Acum e partea a doau la scaldat, dar in cada nu in bazin.
Scriu si citesc mai tarziu, ca ii pregatesc papica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

fetele...o chesti faina..apropo de diversificare..
Pun spatii..dar voi cind intrati..adresa e fara spatii...
http://www. parinti. com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=6&retete_copii=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si noi am sosit de la socru-meu - a fost fain la aer curat,chiar daca doar pe la 17 am plecat,ca si acolo e umbra doar la vie si e cald.Ca a pus-o naiba pe socrela sa puna sa taie nucul din curte acu cativa ani cand inca traia. Cu ala era super.
Diana a strigat vreo ora "mama" ba a nimerit odata si "baba" de a ras mami cu lacrimi.Asta a fost acum seara de la 19 la 20 Cred ca ii placea ca avea spectatori si mai ales a bagat in ea o banana intreaga goala, ca aia o aveam cu noi (plus tzatza la purtator) A! Si niste cozonac a papat ,asa bucatzele mici,dar se pare castie sa inghita bine,desi mami era stresata de numa!Dar e bine si asa (chit ca a mai papat inca jumate din una cu o para pe la 16) ca de al caldura asta nu a prea avut pofta de mancare.M am si mirat ca pe la 2 a bagat si o portie de piure de legume fara sa comenteze! I-a prins bine se pare si iesirea de ieri tot la curte.
Fug sa-i fac baie ca e lesinata de somn acu (a dormit si in curte dar doar vreo juma de ora)
Sper sa mai revin.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu in pauze va mai citesc.......sa va zic o faza....ca noi ne-am spart de ras aseara........am umblat noi toata ziua haimanale, caldura, praf, etc........abai pe la 10 seara am ajuns acasa. cam fara chef, ca eram obositi, ne-am apucat sa-l spalam-tot se trezise cand am intrat in casa.vreau sa va zic ac a scoas un :"ahhhh!" de om mare si a intins mainile asa relaxat cand s-a vazut in apa ca ziceai ca face omu baie cu spuma dupa o zi de coasa........a fost criminal.mais cotea el divese onomatopee in cadita, dar asta fost tare rau.......
ma intorc la ale mele

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ana.... demential!!! Il ador pe Alexandre!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina ma bucur ca se intelege Clara cu bunica si poti sa lucrezi. Lasa ca vine si el apartamentul. Am vazut pozele, bai ce mare s-a facut prichindeaua!!! Daca ne-o arati prea rar, asa ne minunam de ea.
Mirela uite cata dreptate are Maraki!! Vezi ea e mai cu capul pe umeri decat noi. Mergeai la pisciina si surpriza ca nu puteai intra in apa. ce sa mai zic de mare, care e sarata . lasa ca te vindeci si recuperezi tu.
Maraki ma bucur ca n-a avut nimic grav Angelo, cine stie de la ce o fi patit iritatia aia? Habar n-am.
Cuscra scapati de una, dati de alta? la dIana. Mie mi-a zis pediatra sa ii dau cu un unguent: TRavocort. cand apar bubite, dar de obicei sunt de la caldura, il dau cu acest ungunent si dispar.
Moni pai baga Di a ta, Marco nu papa asa mult, dar bea cate 1 litru de ceai pe zi. Cred ca esti topita dupa mama.Of...si Marco a zis de 2 ori si pauza. Poate incepe cu tata acum.
Ana super faza cu Alexandre, dragul meu!!!
Anda am uitat sa va urez sa va traiasca micul si proaspatul crestin!!! Vrem poze si sa ne povestesti.

Ce sa va zis, la strand lume multa, soare, noroc cu un nuc(aviz Moni ).
L-am bagat si pe Marco in bazinul de copii, 5 min. I-a placut la nebunie, chiuia de-a dreptul. am si poze multe, le pun maine ca azi nu mai am chef.

Ce face mai nou Marco? Aplauda cu picioarele ca si foca. Ne distram teribil cand il vedem. Mai ales ca se pune si tat-su' si face
la fel si el il imita .

Va pe toate, merg in pat ca m-a izbit soarele direct in cap.
pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

neatza mai fetelor,da' nu mai scrie nimeni????????
am intrat si eu oleaca sa ma laud ca al meu cupchil mai nou tzipa ca tarzan.are un tzignal,mancal-ar mama pe el ce sunete unduitoare scoate di gatlejul ala mic.da'are si un defect,s-a invatat sa adoarma doar leganat in bratze
GIOVA,si in afara de balaceala cum s-a comportat foca mica?a stat in carucior?
JG,mai intra si off topic,ca nu se supara nimeni...ce face carla?
IRINA,drum bun!
MARAKI,cum a fost dupa baitza,a mai facut iritaztie angelos?
LA MULTI ANI STEFAN GABRIEL,SA CRESTI MARE SI SA-I SPUI MAMICII TALE SA MAI INTRE SI PE LA NOI SA NE DEA VESTI DESPRE TINE!!!!!!
DENISA,CUM e acasa?
MARCH,TE-AI INTALNIT CU BEE?
ALINA,TEOLINDA

Mergi la inceput

EU MA DESTRABALEZ acum cat pot,ca si cand voi incepe munca,nu ma mai vedeti la fata...asta daca o sa-mi duca cineva dorul
MONI,ca uitam sa-ti laut fititza ce papacioasa e!si cum mai a mancat ea cozonac?l-a mestecat?pai atunci poti sa-i dai si biscuiti sa molfaie,cred eu...
ANDIARO,i-a priit baitza lui alexandre,daca a scos sunetul ala de satisfactie.mai pune poze,please
PISOI,hai mai ca ne tii in suspans.cum a fost la eveniment?
ANAS,tu pe unde umblii de nu ne onorezi cu prezenta si nu ne spui ce mai face intelectualul sectei?a mai "citit"vreo carticica?mama pe el de baiat mumos
SILVI,frumoase pozele cu alain,e un copil tare reusit!
eu ma pregatesc sa plec la chirurg,sa vad ce-mi zice...dar eu sunt tare pesimista ca desi operatia s-a mai inchis,tot colecteaza si ma doare.si sunt cu ochii peticiti de somn,ca dani zici ca avut maracini in patut,toata noaptea s-a foit si i-am bagat suzi.s-a sculat pe la 5.40si a papat 100ml de lapte si apoi s-a trezit oficial la 7.10

Mergi la inceput