Bebelusi de ianuarie-februarie 2006( 74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, gagici.
Ieri am comis-o si mi-am chelit fata. Cica trebuia sa stam pana la un an(dar nimeni nu a stiu sa imi expilce de ce), dar nu se mai putea cu creasta ei creata care era nonstop uda de transpiratie si in ochi, asa ca ne-am duc la nasi, au taiat motul si la masina de tuns. I-a placut la nebunie, nu a zis nici pas, dar eu nu ma pot obisnui cu noul "look" . Uitati aici dovada http://www.dropshots.com/day.php?userid=121420&cdate=20060625&ctime=043843.
Apropos de iritaia de la caldura, mai fetelor toti bebeii o fac, nu trebuie sa ne panicam. Cat despre petele rosii la ceafa, Anastasia le are de cand s-a nascut si ii apar cand ii este cald, iar la ochi se freaca nonstop cand ii este somn (mai are un pic si isi scoate ochii), dar zau ca eu nu ma panichez la chestii din astea, poate si pentru ca am trecut prin rele.
Moni, si noi ne balacim zilnic in curte si ii place la nebunie strumfei. Dar Di zice "mama" constient? Si Anastasia zice de la 2 luni atunci cand ma cearta, dar asa ii iese ei. Si strumfa mea papa paine la greu daca ii dau. Duminica am fost la biserica si a papt o bucata intreaga de anafora, ii rupeam eu cate o bucatica si o molfaia cu maare placere pana o inghitea. Nu pot sa ii dau biscuiti sau coaja de paine nesupravegheata pentru ca intr-o zi a muscat un sfert de biscuite si era tare happy c el in gura. Daca ii dau bucatele mici, le plimba in gura pana se topesc si le inghite foarte frumos, nici gand sa se inece. Dar tot pufuletii ii plac cel mai mult.
Anda, ma bucur ca a iesit ok, sa ne spui princ e ziar sa citim sau la ce sa ne uitam la TV.
Mire, pupici si multa multa sanatate, Doamne ajuta sa scapi odata.
Nico, pupici melcului, noi suntem raci ca mergem cu spatele, dar o las asa cum stie si cum vrea ea.
Noi o sa mai stam o sapta la tara, Doamne ce bine e! Anastasia e o rasfatata si plimbata nonstop, ba e mama, ba de mine, ba de cele doua nepoate ale mele(de 16 si 17 ani). E nonstop cu gura pana la urechi, diversificarea o facem cu galerie si aplauze, nu stiu ce o sa ma fac cand merg acasa. Lapticul il papa foarte bine, dar numai la somn si nu pot sa ii scot nicicum Milupa HN25, orice alt lapte il scuipa. I-am spus si doctorului si a zis sa o las cu asta daca ii place(ei ii place in principal sa fie gros).
Pupici

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia

Poze cu familionul[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello, sunt la birou asa c ascriu rapid
Si Dia are o pata rosie cat toate zilele la ceafa sub ramasitza de par negru cu care s-a nascut.Ca cel nou e blond roscat ca si sprancenele
De zis "mama" e clar ca nu zice constient, desi asa pare
E o caldura de mori aici
Abia astept sa stea bine in fund si sa ii iau o piscina din aia mica si o plasez la balcon sa se balaceasca toata ziua!
Dar mai un pic si vine concediul (in august) numai ca pana atunci ....bilantzurile ma mananaca
Pupici Mire,Ralu,Giova et company
daca pot mnai imi bag nasul pe aici

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Ralu ma bucur ca ai tuns-o. si noi am vrea, tot pana la un an am auzit ca nu e voie, si din cauza fontanelei. caci ne-am saturat, are o pleata jos la ceafa de mori, si in varful capului.
Mirela si noi suntem pe aici, doar ca ne-am trezit la 10.30. asta dupa ce a papat la 8.30.
Marco de mult urla, chiar ma plangeam pe forum. Il aud toate blocurile, dar ce pot face?
Moni spor la munca. Normal ca inca nu constientizeaza ce zic, cica pe la 8-9 luni asociaza cuvantul cu imaginea/persoana.

Noi murim de cald, nicio sansa sa iesim afara pe vremea asta. asa ca ma pun sa fac curat in comp. si sa pun niste poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ralu eu stiu asa: (nu sunt medicale sunt traditii) nu se tund copii pana la un an pt ca atunci la baieti li se taie motul iar fetelor li se rupe turta si abia atunci cica ii poti tunde.
La fete nu se taie mot. Acum fiecare cu traditiile ei.

Noi nu avem probleme cu parul ...pt ca suntem chelioasa.

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am uitat sa spun am racit rau de tot si nu stiu cum.

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic !
Mai ales ANDEI si URSULINEI!
Am doi pisici!
Au aparut la socru-meu,probabil i-or fi aruncat cineva...E unul galben-cacaniu si unul alb cu ceva pete si au niste mutreeeeeee ...
Deocamdata sunt cam salbatici, se holbau de la distanta si abia au indraznit sa mearga la farfuria cu laptic cand au vazut atata lume prin zona. Socru-meu se tot umfla in pene ca lui nu-i mai trebuie animale,dar vad ca de cum s-a trezit cu ele acolo, a fugit la magazin dupa laptic Asa ca la anu' va avea Diana pe cine trage de coada!
Sunt curioasa daca sunt fetitze sau baietzei
Gata va las!
PUSIIIIIIIIII!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor,

Mirela merci de intrebare, Carla are o zi proasta azi din cauza caldurii - nu prea reuseste sa adoarma si face scandal. dar trece ea caldura asta! Tu cum te mai simti? Sper sa te repari repede ca sa poti face baie in mare.
Ralu si eu am tuns-o pe Carla ca avea late la ceafa, astea cu motul si turta sunt doar niste obiceiuri...
Ursulina imi pare rau ca ai racit, stii ca geniile racesc vara! iti trece repede!
Moni servici usor!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursoaica tu ai racit sau Raisa?
Moni aha, azi cam tragi chiulukl de la munca. Lasa ca ii plac pisoii socrului tau, macar nu e singur. Mai incolo vor fi distractia lui Di. Nici nu vreau sa mka gandesc ce ar face cu ei.

Fetele pe unde sunteti?
Marco a papat si a dormit, pe caldura asta.
Eu beau o bere rece, nu mai pot de cald. sa vedeti ce ma ametesc si o tai la somn.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare!
Mireluta, voiai la strand cu buba la popou? Lasa ca trece si emrgi.
Aici calduri caniculare. In casa racoare, AC - obisnuim copilul. Facem 2 plimbaceli pe zi dimineata si seara. Dimineata la 9 fara ceva suntem pe strasse, noroc cu tati ca ma impinge de la spate, ca ce-as mai dormi...

Maraki, ma intrebai cum este cu decalotarea. Pai nu cred ca-l mai doare/ustura, ca nu zice nimik saracutul. Pielicica aia este rosie deasupra, dar doar atat. Ce m-am dus io ca o floare la vaccin si ce ne facu acolo... da' las ca'i in binele copilului, sa-i creadca chestia mare si tare .
Copchilu' meu doarme de la 12.30, INCREDIBIL! La 15.00 trebuia sa papam si n-am cui sa-i dau papa... nah!
In rest e bine.
Irina, asa cum am promis, ti-am aprins candela, sa zburati cu bine, si simt ca ati ajuns fara probleme, acuma esti pe drum spre Constanta, probabil. Sa nu ne uiti.
Pup toate mamicile si bebeii.
Mai vin.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ursoaica, sanatate maxima! Pai cica ala-i om, care raceste vara... Fa-te bine repede. POate este doar o alergie la polen? Zic si io...

Monica, tragi chiulul? Mai, te spun sefului .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput