Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_trend spune:
Neatza ...
Fuga fuga am intrat sa vad ce mai barfiti si sa va dau un si am fugit la invatat.
Mami... uff.. am nevoie de tine la niste grile care imi dau batai de cap...
Tantii ... ce putin mai ai ... cu sigurantza nunta ta v,a fii evenimentului anului pe
krelia spune:
Drajeli mieli...in primul rand, pupaturi la optimiste
vaz ca se produsa neshte skembari p'aci..nush despre ce e vb..asa ca nu ma pronuntz......dar, faza asta cu "raporteaza"..e tare"ingraditoare"...parerea mea...si e pacat ca s-a ajuns aici...(Krelia stiiiieee )
..ah...si sa-nteleg ca tb sa ne controlam ce vorbim? Or what??
Anyway..sa revenim..
Cumile, m-am linistit cu inimioara ..sper ca nu te-am trezit aseara ....dar kiar tb sa lamurim "broblema"
Si da..de azi in 2 luni imi pun pirostriile in cap..ca asa...DA-ul o sa fie spus deja ...sunt cativa fluturasi..dar si maimulti vor fi cand vor veni pantofiorii si ma voi duce la modificat rokitza..si..nici nu mai stiu...
cupilu'....eh hai..sa nu sufocam lumea ...sa spunem doar ca-si vor aminti mult timp de-acum incolo...de ce va sa vina
tovarasa pliciulina..mai scoate-ti bre nasu' din hartzoage..ce atata..bizi..bizi??
...nu mai stiu..va aratai poze de la concert...au ba??
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
impreuna spune:
Am revenit si eu, am trecut pe aici sa va pupez si mai viu cand am vreme ca imi era deja dor de voi:)
Fla (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Bun venit Fla!
Cumile te iubesc si pt mine nu a existat problema. Ma bucur ca suntem iubite(a se interpreta dupa pofta inimii) si ca nimic nu va umbri ceva pe viitor!!! Asta asa...k o declaratie pe care mi-o asum public!
Optimistelor??? Cam tacute...haideti, ca banuiesc eu ca on-topic e tocmai ideea de a fi optimiste, nu???
georgi75 spune:
Doar va si va salut, ca am mai scrs un mesaj luuung si l-am pierdut.Nu a aparut.Asa ca...sa vedem acum
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
fannna2003 spune:
Bine ai venit FLA!!!
asteptam detalii
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Bun venit Fla!
Cumile te iubesc si pt mine nu a existat problema. Ma bucur ca suntem iubite(a se interpreta dupa pofta inimii) si ca nimic nu va umbri ceva pe viitor!!! Asta asa...k o declaratie pe care mi-o asum public!
lashe bey ca si io te iubi tare!..si tot public mi-o asum
26 august 2006
fannna2003 spune:
slaba miscarea pe-aici...scoatem biciul?!?
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta
krelia spune:
io nu mai inteleg nimik ...acu' 5 minute era linkul ala cu "raporteaza..."..acu'..a disparut...imi jaoca mie vederea..feste??
26 august 2006
krelia spune:
Cumile....de ce-ti skimbasi bre semantura???
Ai intrat in butoiul cu melancolie???
S-a intamplat ceva???
(bey, io vb de una singura???)
26 august 2006