Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (30)
Raspunsuri - Pagina 5
daniela_daneza spune:
Nu stau , mai , nu vreau sa stau acasa.Dar deocamdata nu imi raspunde fetita , de fapt tatal ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
iri_sori spune:
Gata m-am intors de la liceu sa vad cu ochii mei ce a facut baiatul,
ca eu aflasem vestile de la sot si baieti.
Baiatul a luat examenul si sunt atat de fericita!!!!!!!!
Va doresc o zi buna!
Fac cinste!!!
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
georgi75 spune:
Vezi Iri ca se poate?
Important e sa fii optimist.
si felicitari.Inca o data
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
gogosar spune:
BUNA SEARA FETELE OPTIMISTE.
In primul rand va multumesc de primire, ma bucur sa fiu in mislocul vostru.De fapt in acesti 2 ani de cand sunt pe acest forum, am gasit numai persoane minunate si mi-am facut o gramada de prietene.
In al doilea rand,IRI, felicitari pentru baiat.Voi parintii cred ca aveti emotii mai mari decat copii.Stiu, ca am si eu o peietena si era fiarta azi, abia astepta ora cu rezultatele.
Dimineata am vrut sa intru, pe DC si nu mergea deloc, pe orice alt site intra numai pe DC nu.Nu stiu ce avut.Apoi am plecat ;a ziau unei prietene la un gratarel la padure, m-am fript putin pe umeri si spate si acu, imi pica ochii in gura de somn.
ca ma gandesc ca maine iar la munci.......
Asa ca va pup dulce si va urez noapte buna.
iri_sori spune:
Va multumesc!
Georgi, da! se poate cand vrea.
Anca azi am fiert in sucul meu propriu dar bine ca s-a sf. cu bine.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
andreea_trend spune:
Hellooooo...
Am revenit si eu acasica... a fost super bine in mini-vacantza ...am profitat la maxim de ea ... poate maine va pun cateva pozici ca acum la invatat pt licentza...
Mami sa stii ca mi-a fost dor de tine
la optimiste dragi?
P.S. ce se tot intampla pe forum
teodora35 spune:
neata la optimiste Va doresc o saptamana cat mai placuta ieri nu am mai intrat pt ca am fost tare lenesa m-am miscat doar dintr-un pat in altul se vede ca nu mai am antrenament sa pierd noptile ,va pot spune ca a fost super frumos la nunta am dansat de am facut si febra la picioare da trece ea febra. va si ne auzim dupa amiaza.
Am uitat sa va ofer
gogosar bine ai venit in clubul nostru.
Sun pe unde umbli m-am obisnuit ca dimineata sa fi tu prima care saluti.
si inca ceva data viitoare scot biciul pag2
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
SunSmile spune:
Neatza la fete,
Teo...si eu ma invatasem sa dau binete matinale, dar mi s-au schimbat (vrand-nevrand) prioritatile. De exemplu azi dimineata la 5 eram afara cu blanosul si am intrat in casa acum 5 min. Dar ce nu fac eu pt el. Ma rog, si asta e doar un aspect...
Va urez o saptamana frumoasa, cu realizari si succese pe toate planurile!
ps1: Copki si mie mi-o fost dor!
ps2: Cumileishan stii ca de azi in doua luni te mariti??? Ca pe mine ma incearca un fluturash in stomac!
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
sa va urez Buna dimineata si sa va ofer o cafelutza , ceai, apa sau ce mai doriti!
Irinuca, felicitari pt. reusita baiatului ! Succes si tie la cele 2 examene pe care le mai ai !
Sun , o saptamana usoara!
Andreea, spor la invatat !
Va pup pe toate si o saptamana fara mari grade!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
neata si de la mine...imi place cafeaua ta danezo dar mai mult imi place ca o servim impreuna ...
Indragostirile sunt ca varsatul de vant: formele cele mai grave apar la oamenii mai in varsta