FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Mei, da' tare mai ploua pe forum si muuulta lume e disparuta!!!Cicina, esti o scumpa tare de-mi sari mereu in ajutor! Multumesc! Ce fel de boala e ansia??!! Cind s-a intimplat si cum ai reusit sa fii invingatoare?? Mi-ai zis ca daca ti se intimpla la fel, nu stii cum se termina cu el. Adica? Urmatorul mesaj a fost ca nu te blocai, mergeai mai departe. In ce sens?FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

buna fetelor...Bine v-am gasit ...
Bine ai venit Iliuta ...S-a marit grupul, asa ca ne trebuie un ibric mai mare...pentru

alex, imi pare rau sa aud ca nu-ti merge bine...ce repede se intampla totul. Mai pana ieri erai mai optimista..Nu-ti baga ideile astea in cap deocamdata cu divortul..momentan esti destul de vulnerabila....sensibila...si poate ca ti-ar fi placut si tie sa auzi de la parinti "ii este dor de tine, si de viata pe care ati avut-o in trecut, dar e prea mandru sa recunoasca"...Zic, sa mai ai putina rabdare...stiu ca de multe ori functioneaza...sau nu!!!...dar e bine de stiut intr-un final ca ai incercat totul cu multa intelepciune si devotament, chiar daca te seaca de energie...E complicat pt tine ca aveti un copil (facut cu multa dragoste din partea amandorura)...stiu ca te macina, iti pui zeci de mii de intrebari....dar daca pana la urma nu functioneaza, atunci ar trebui sa te uiti in inima ta, si sa scoti de acolo "rezolvarea"...cu mult tact, si fara sa-ti fie teama de ce-o sa urmeze, pt ca "cineva acolo sus te iubeste"....Cand te intorci in Ro, e bine sa-l inviti la o discutie deschisa, foarte calmi...si sa-i destainui toate temerile si gandurile tale...si eventual sa-i ceri si lui sa fie 100 % sincer....ca nu aveti ce pierde. Ok, astea sunt niste sfaturi date din inima...stiu ca e simplu sa dai sfaturi, doar tu esti persoana in cauza...si tu decizi...noi iti suntem alaturi oricand....

fleur, parca m-am vazut pe mine acum cativa ani in urma, cu iubirea vietii mele, care la momentul respectiv, asa o consideram. In toiul noptii, m-am trezit strigata de el cu numele de "X"...iar cand am auzit asta, am inceput sa-l bombardez cu intrebari...si ce credeti? explicatia lui: pai e o clienta, ca m-a enervat azi si am ridicat vocea la ea, si cred ca si acum mai sunt nervos...Mai tarziu s-a adeverit ca era asa cum am prevazut. Cert este, ca ma iubea ca un nebun, nu inteleg nici acum si nu am nici o explicatie..."de ce m-a inselat"????..si de ce cand ii spuneam ca s-a terminat venea in genunchi la mine, rugandu-ma sa-l iert...si se purta ca si cand nimic nu se intamplase...ma cocoloshea (ah, ce parshiv era la prostit femeia!!!)....dar vreau sa zic ca eram atat de naiva, mai ales ca il iubeam cu atata pasiune, ca uitam si de mine..si il iertam...Sigur ca atunci cand o calarea pe vita aia, uita de juramintile si promisiunile pe care mi le facuse odata....Acum l-as descrie asa: era un baietel, care vroia sa cucereasca, sa experimenteze...si care nu putea sa renunte la provocarea care o constitua cucerirea unei femei. El vroia sa se simta dorit..si flatat ca altele erau dupa el...Of, nu stiu daca as mai putea trece prin ce-am trecut...Atata nesiguranta...atata frustrare..atatea intrebari aveam atunci...ca ma uitasem pe mine complet..si nu inaintam cu nimic in viata...Cu alte cuvinte...obosisem sa mai accept viata alaturi de el, pt ca venea cu fel de fel de explicatii, dar oricat de "bine" pregatit era, eveam acea "intuitie feminina" care ma indemna sa depistez cele mai mici semnale ale tradarii..... Am iesit din relatie doar atunci cand am fost total obosita de prostiile lui.

of, fetelor, am scris prea mult...sper ca nu v-am plictisit prea tare...

dar fiti tari, si oricat de dureros ar fi adevarul...tot trebuie sa luam decizii si sa iesim invingatoare din orice situatie...

va ..pe toate 14 + 1 (eu)...15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Fleur , multumesc ca-mi esti aproape !!!!
De cei care se dau drept de partea noastra si de fapt sunt impotriva mea am eu grija cand ma intorc in tara .
Ma refer mai mult la neamuri ...halal ...stii genuri de serpoaice care in fata vai ...ce rau imi pare si in spate mai arunca cu ceva venin ...si minciuni, dar le potolesc eu .
In rest ...HAI ca va fi bine.
La tine totul bine???Ca eu sunt mai mult ca sigura ca vreau sa oun capat.
Ce sa fac???
Am luptat si ...intr-un fel voi invinge...
Te pup si-ti dau si eu o imbratisare mareeeeee!!!!Un pupic de la mine ...unul de la fiul meu!!!!
Va pup!!!!
Si ...feteleeeee mai dati un semn de bucurie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine ai venit,,Iliuta !

Fleur,imi pare rau,imi imaginez cum te-ai simtit...Nici nu stiu ce sa zic,primuL impuls e sa il dai afara .pe pres ca Rex.Apoi..iar nu stiu daca e bine..daca ii va trece,daca nu cumva trece doar printr-o pasiune din aia tampita,ca in filme,de te distruge si pe tine si pe cei din jur, desi iti iubesti familia,si lupti sa scapi de pasiunea asta...E atat de greu sa stii ce se intampla atat timp cat nu sunt sinceri.Si nu vor fi niciodata,degeaba sperati discutii sincere.nu au curajul.

Alexmona,daca si in septembrie vei simti acelasi lucru si vei simti ca nu mai poti,ca nu mai vrei,ca s-a terminat,atunci mergi inainte dupa cum crezi ca iti va fi mai bine.Deocamdata nu te tortura cu gandurile,lasa sa treaca timpul si ideile ti se vor clarifica .

Amura ,multe am trait ceva asmanator,candva,eu am invatat ca sunt momente in care NU POTI sa faci nimic,esti ca prinsa intr-o mare vraja,si intr-un imens labirint..si exact cum zici tu,CAND OBOSESTI,atunci incepi sa vezi lumina .
Cand iesi din labirint,dupa o vreme,totul ramane trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ansia e o boala care e de doua feluri:psihologica si patlogica.
Patologica- situatia bolnavului de a tri intr-o particulara senzatie nedefinita (de gol absolut). Nu stiu daca am sa pot explica bine dat pentru ca si senzatiile sant ciudate. Bolnavul nu reuseste sa obiectiveze concret pericolul de care ii este frica si traieste intr-o profunda disperare si cu o senzatie de impotenta in fata pericolului pe care-l percepe imediat.Se poate spune si senzatii de frica mortii, frica viitorului, frica trecutului, conditii care nu gasesc justificare in realitate.
Se trateaza, cu greu, in afara psihiatrului cu medicamente care te pun in stend-by, adica un fel de drog care te face sa uiti cam pe ce lume esti, pana te hotarasti tu (daca ai puterea) sa iesi din starea asta. Aici iti trebuie un umar tare pe care sa te sprijini si forta de a lupta pentru supravietuire.
O sa vi se para ca exagerez, dar eu am trait clipele alea si fara ajutorul unei prietene care mi-a aruncat toate medicamentele in WC (ajunsesem dependenta de ele, in plus nu mai mancam de vreo saptamana, pierdusem brusc 15 kg)si cateva palme, m-au trezit la realitate. De fapt asta-i conditia de a putea scapa de asa ceva, realitatea. Dupa o astfel de experienta viata are un sens.
De aceea fetelor apreciati viata voastra indiferent de ceea ce faceti grsit sau nu, E UNA SINGURA.
Sa lasam in pace tristetea si na gandim la bucurii cat mai multe.
Fleor, stiu ca tie ti-ar fi fost greu dar eu saream pe el si nu-l lasam pana cand nu ma satisfacea pe deplin.
Fetelor toate dintre noi, sau aproape toate, am avut o experienta negativa cu fostii nostri care ne-au marcat intr-un fel sau altul. Timpul le rezolva pe toate, asa ca aveti rabdare.
Alex e mereu valabila chestia cu "prietenii mi-i aleg eu, rudele ni le da D "
Amura credeam ca numai i filme se vad chestii de astea, drep sa-ti spun mie nu mi s-a intamplat niciodata nici ca partenerul sa ma insele, si nu stiu ce reactie as fi avut, dar dupa cate ma cunosc ii spargeam capul.
Aelita de unde esti tu?

cicina

Mergi la inceput

Amura,Aelita ,Fleur, Cicina va pup si va multumesc pentru ca-mi sunteti alaturi.
Azi ,am iesit cu prietenii mei si a fost minunat.
M-au ajutat mult din toate punctele de vedere.Sunt fantastici.
Si voi , la fel sunteti minunate ...ma ajutati enorm.
Uneori , viata e mult mai grea decat o prevedeam noi.
La mine a fost minunata ...pana acum un an si jumatate ...dar acum e arida si de neinteles.
Nu stiu ce l-a facut sa se schimbe asa.
Cred ca e alcineva , dar nu am o dovada certa.
Voi ...ce parere aveti???'
Dar sincer!!!!!Eu , repet cred ca e o VITA.
Va pup si va multumesc ca EXISTATI !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor am trecut sa vad ce faceti si cand colo ce gasesc numai tirstete???
ar trebui sa va pe toate ca sa iesit din starea asta sau sa va gadil sau sala voi, ufff nici nu stiu ce cuvinte de imbarbatare sa mai scriu, ca si eu sunt cam pleostita, mai bine revin cu gadileala maine cand sper sa ne fie la toate mai bine
va pupic fetele mele fantastice si va rog sa nu uitati ca toate suntem invingatoare

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

SI EU VA PUP SI VA DORESC NUMAI BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vio , toate ne gandim la tine!!!!!!!
puf ..astept maine gadilelile!!!!
SI ...DANDUSH ...cafeaua!!!!!
Si vesti minunate de la Elas , davidutza , Fleur, Ixxi , Bblusha!!!!!
Aelita sa pupi burtica din partea noastra!!!!
Cicina , Diego va asteptam cu vorbe intelepte!!1
Amura si Anderra mai glumiti cu noi!!!!
Pe toate va pup!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Iubitele, fetele,jumuli-v-as,pupa-v-as ! Puneti-va manusile de box si cizmele de cauciuc si treceti peste tot si peste toti ! Nimic sa nu va mai atinga . Cum zice si Cicina,intr-o zi o sa treaca tot,dar stiu cum e,cand esti cu "boala " aia ti se pare atat de greu ca trece timpul,si durerea e mare. Doar sa nu va lasati prada tristetii.nu aveti cum sa nu simtiti durerea,dar plangeti, doare,doare,si apoi stergeti-va lacrimile si spuneti-va ca intr-o zi nu indepartata veti iesi din asta mult mai puternice,si veti vedea viata altfel . Tot cicina spunea ca dupa depresia pe care a avut-o,a vazut altfel viata,parca totul are un sens . Asa e ! Si eu am fost pe acolo de zeci si zeci de ori si stiu ca daca nu as fi trecut inca din copilarie pe acolo,si tinerete,nu as fi inteles cate inteleg azi din viata si din oameni. Am inteles ce e in jurul meu,ce vine si ce trece,si ce e mai important m-am inteles pe mine.
Te intaresc atat de mult etapele astea,dar nu vei vedea sensul decat cand se va termina. Va asteapta pe toate un nou inceput (asta nu inseamna ca va despartiti,puteti sa va impacati si sa incepeti un alt capitol,diferit,dar bun) ,si ca orice inceput,necesita o moarte .Trebuie sa moara vechi ganduri,vechi obisnuinte,rutine, vise, greseli,placeri...
De cate ori sufeream ,nu ma intrebam DE CE EU ASA AIUREA ? ci DE CE,CU CE SENS? CE TREBUIE SA INVAT DIN ASTA?
Cu cat vedeam ca intarzie vindecarea ma intreabm: CE NU AM INTELES INCA ? CE NU FAC BINE? UNDE TREBUIE SA IMI SCHIMB GANDURILE SI ATITUDINEA SI SUFLLETUL ?
Cand incepeam sa inteleg, incepea sa apara lumina,si trebuia dusa inca o lupta sa nu te invinovatesti,ca exista si riscul sa crezi ca e vorba de vina. Nu ,aici e confuzia,trebuie schimbat ceva in noi, dar nu e vorba de greseli si de vina.
Tot timpul traim ceva ca sa intelegem cu totul altceva.Ca in filmele politiste :))

Am primit pupicii pe burtici,si sper sa fie fata,de la atatea fete cu pupicii cei mai ducli din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Vai, vai, vai.....v-am lasat putin "slobode" si uite ce faceti

Ce-ati patit scumpele mele? . Cum pot sa va incurajez? Ce sfaturi as putea sa va dau acum, cand si sufletul meu e zdrobit? Sper sa ne revenim curand si sa privim in urma fara regrete .
Fetele, trebuie sa fim tari! Trebuie sa ne gandim la noi si la copiii nostri care au nevoie de mamici puternice .

Va imbratisez strans si va astept la cafea. O fac mai dulce, sa alunge amareala din sufletele noastre.

Vio.....numai maine nu-i poimanine ....cum te simti?

D.K.

Mergi la inceput