FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta69 spune:
Buna dimineata!!
Am venit la apel!
si vad ca sunt fete noi aici......Iliuta,bine ai venit!
o sa citesc ce ati facut cat eu n-am fost si va mai scriu.....
oricum,din cat am apucat sa vad,v-ati gandit la mine si eu ma simt fericita ca sunteti cu gandul la mine.....sunt chiar optimista azi,pt ca am multi prieteni care ma iubesc.....si mai sunt optimista ca si sotul meu se gandeste sa se intoarca cu fata catre Dumnezeu,vrea sa-si gaseasca duhovnic si sa nu mai faca rau nimanui niciodata........
si in weekend m-au sunat cateva persoane dragi si m-au incurajat,iar duminica am fost la slujba la patriarhie si m-am simtit mai aproape de Dumnezeu si de iubirea Lui......deci,sunt optimista...
va pupic mult de tot,
Vio
Dandush spune:
Buna dimineata Vio .
Ma bucur mult ca esti mai optimista, asa si trebuie.
Cred ca ai de recuperat ce au scris fetele...poate le
incurajezi tu mai bine decat am facut-o eu .
Iti doresc o zi buna si astept pozele
D.K.
Dandush spune:
Vio, iti multumesc mult pentru filmulet si pentru pupici.
Am reusit sa imi dau seama cat de cat care din ele esti tu
( imaginea era foarte mica si indepartata),
deci astept si mai mult, si cu ingerashul tau daca se poate.
Din cate am reusit sa vad, semeni cu o verisoara de-a mea din Sibiu .
(care e o femeie super de faina .)
Iti multumesc
D.K.
elas spune:
Buna dimineata fantasticele mele!Am venit la cafeluta, cu sufletul tandari!
Alex,noi sigur sintem surori...ca prea ni se intimpla aceleasi lucuri!
Eu nu am acces la internet in weekend, dar am fost linga voi cu sufletul!
Sint cu sufletul tandari si cu moralul la pamint!
A fost un weekend nefericit, el un sloi de gheata, trist si abatut si care incerca cu disperare sa se vada cu ea!Duminica m-a alergat tot parcul sa ne intilnim...si nu ne-am intilnit!Dupa bosumflat si cu fundul in sus!M-am asezat linga el pe canapea si l-am atins din greseala..replica acida, nu ma atinge mor de cald!Da-te mai incolo1
Nimic nu merge...numai am forta sa lupt!Ajuuutooooor!
Simt ca oric as face nu isi revins si numai pot!
Alex cred ca in septembrie ne intilnim la tribunal ca numai pot!
Fleur...nici nu am cuvinte ...e ingrozitor de nesimtit!
Va multumesc ca existati si ca ma suportati!
Va iubesc!
violeta69 spune:
Alex,Elas,tare mult as vrea sa pot sa fiu putin mai optimista pt. voi,sa am timp sa va povestesc prin cate am trecut eu.......asta ca sa vedeti ca nu-i nimic nou sub soare.........
dar o sa am timp odata,ceea ce nu inseamna ca tb. sa faceti cum am facut eu,doar sa luati ce e bun din ce am facut eu(desi,nu prea sunt convinsa ca am facut prea multe bune!!!).....sau sa invatat ca viata merita traita oricum ar fi,orict de disperat ai fi tot exista o raza de lumina pt. care merita sa mergi mai departe....si una dintre raze suntem si noi....
vreau sa fiti optimiste si cu speranta in suflet...ca ceva mai bun vi s-a pregatit!
asteptati "ceva-ul"acela si raza aceea de soare care se numeste iubire,ea va veni,doar tb. sa aveti incredere.......
maine e o noua zi,mai buna......numai ca "maine" e relativ si daca nu va pierdeti rabdarea va veni...
eu stiu ca Dumnezeu da fiecaruia dupa sufletul sau,aveti credinta asta.....
pupicix15
si va mai scriu,
Vio
violeta69 spune:
Dana,asta am avut la indemana,ca iar am uitat sa iau poze de acasa,dar o sa trimit si cu in gerasul meu!
cred ca si Alex voia poze cu mine si spunea ca-mi trimite adresa,dar nu a ajuns(adresa!!)......daca nu e Alex,scuze ca nu mai retin cine era.......
Vio
elas spune:
Vio, draguta de tine...cu problemele tale si tot nu ne lasi!Iti multumesc...stiu ca Dzeu ne da si ne incearca, dar simt ca ma scufund ca numai am putere sa indur!Ma doare ingrozitor!Simt ca tot ce fac e in zadar, ca numai rezist in tensiunea aceea, la toanele lui!Numai pot fetelor!Numai am resurse!
Ma simt sfirsita si plina de amar!