FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Elas,nu fi trista ca plang si eu.....vrei sa plang?!
tarea as vrea sa pot lua durerea asta,dar,din pacate nu se poate...fiecare dintre noi ne ducem crucea........
mie mi-au trebuit ani sa-mi dau seama ca viata mea e ceea ce conteaza,ca daca eu nu mai sunt cine va fi cu ingerasul meu?!
daca tu esti puternica si ai speranta si credinta incet-incet durerea se duce....
ai fost la biserica?!
du-te si plangi acolo si spune cateva rugaciuni si inceraca sa vorbesti cu un preot.o sa vezi ca ceea ce cautam toata viata e iubirea lui Dumnezeu,ea vindeca,umple sufletul..
nu fi trista,atata timp cat nu ai fat rau,sau daca ai facut ti-ai cerut iertare si nu mai repeti greseala,viata ta va fi alta!
P.S. cand spun despre greseli ma gandesc ca nu e nimeni fara de pacat si nu ma refer la cineva sau la ceva anume...

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Vio,am fost la biserica de multe ori!Ma rog de cite ori imi e greu!Am sperat ca lucurile isi vor reveni la normal, dar sincer am inceput sa numai cred!
Pentru ca el nu vede mai departe de tristetea si nefericirea lui, iar eu de una singura nu pot sa fac nimic!E clar!
Ma doare sufletul, dar tb sa accept ce nu pot schimba!

Mergi la inceput

Pt. mine e clar,fata draga!
pt. tine trebuie sa fie clar,ca sa zic asa,destul de clar,tu trebuie sa stii cand ai ajuns la limita rabdarii..
nimeni nu merita sa suferi pt el!
o sa fie greu,cumplit de greu,dar o sa treaca,e adevarat ca o sa ai sufetul mutilat,insa Dumnezeu ne-a dat capacitatea aceea de a uita.....adica de a ne regenera sufletul........
eu cand nu am mai putut lupta l-am lasat sa faca ce vrea,am acceptat sa plece la ea,am aceptat divortul,am aceptat sa fie fericit si cu o alta.....decat doua fiinte nefericite(chiar 3,daca luam in considerare si ingerasul acela nevinovat) mai bine sa fie una fericita+amanta.....numai ca din pacate,fericirea nu se cladeste pe nefericirea altora si chesti asta n-a tinut!
a vazut si el care era diferenta...pt. ca in cele din urma amanta se transforma in nevasta,mai devreme sau mai tarziu..........
si cand s-a dat seama ca nu poate trai fara copilul lui si chiar fara mine si ca viata lui nu are nici un sens a venit acasa.....
iar eu nu m-am putut impotrivi,poata si pt. ca-l mai iubeam,poate si pt. ca era casa si a lui,poate ca m-am gandit si copil si de ce sa nu recunosc? am avut si o satisfactie ca individa a luat teapa,ca a vazut si ea ce inseamna sa ramai fara persoana iubita..desi nu se compara,ca eu eram sotia lui si nu eu o despartisem de barbatul ei..........
desi,zambeste,maine va fi mai bine,poate mult mai bine......

Vio

Mergi la inceput

Vio, iarta-ma ca am rascolit amintiri...nu prea placute!Mai ales acum cind ai nevoie mai mult decit mine de sustinere...sa stii ca vineri am fost la biserica si m-am rugat si pentru tine, fata draga!Iti multumesc ca ma sustii!Cred ca am ajuns la punctul in care nu vreau si numai pot sa lupt!O sa il las sa faca ce vrea!Daca vrea sa plece...e liber!Nu sint fericita si nici el!Mai bine sa se duca unde crede de cuviinta!

Mergi la inceput

iti mutumesc,si va mutumesc din suflet la toate fetele mele fantasticex15.....am simtit,v-am simtit aproape....poate din pricina asta sunt mult mai linistita!
si sunt convinsa ca acolo pe masa de operatie cand o sa adorm o sa va simt langa mine + ceata de ingerasi.......
Elas,asa cum am mai spus tu stii cand nu mai poti,daca esti nefericita si daca si el e nefericit tu stii cel mai bine cum sa faci....iti spun doar ca nu poti tine pe cineva cu forta,pt. ca sunt doua suflete chinuite.....
tb. ca el sa-si dea seama de ce face,de cat rau face..
tu tb. sa-i fii alaturi neconditionata,si chiar daca o sa iau papara de rigoare eu cred ca IUBIREA e asa cum scrie in cartea sfanta...nu se bucura de sine,nu se faleste,nu cauta folosul sau,nu se bucura de nelegiuire,crede tot,rabda tot,iarta tot....nu mai stiu exact textul,dar atata timp cat ai iubire adevarata in sufelet,Dumnezeu cereceteaza in adancul fiecaruia si da in consecinta.........
si mai e si chestia aceea cu roata care se invarte,o sa vezi ca o sa ajunga si sus nu o sa stea numai jos.....
ai grija de tine si mai ales fii optimista,

Vio

Mergi la inceput

Vio, draga mea cita dreptate ai!
In primul rind nu esti singura!Sintem aici cu ingerasi cu tot si sigur va fi bine!
In al doilea rind,eu nu ma inteleg de ce in ciuda a tot ce s-a intimplat il mai iubesc!Pentru ca asta e adevarul!si mai e un lucru nu il tin cu forta!Nu as putea!Daca ar avea o femeie pe care ar iubi-o si care ar fi disponibila si l-ar face fericit, miine i-as spune du-te!Si stii de ce ptr ca pe linga nefericirea mea, ma doare si a lui!Dar el nu are unde sa mearga...ea e numai in mintea lui si e a altui barbat pe care il iubeste si nu vrea sa il paraseasca!
El stie si sufera si nu vede mai departe de aceasta suferinta!

Mergi la inceput

Elas,te doare pt. el si-l mai iubesti pt. ca asta-i iubirea adevarata.....
parerea mea si consider-o doar o parere,e sa-l lasi sa se trezeasca la relaitate.....adica sa nu-i mai acorzi atentie,sa-ti vezi de viata ta,sa iesi cu prietenii,sa ai procupari in afara lui...sa fiti doar colegi de apartament,si chiar sa-i spui chesti asta:"de azi incolo suntem fiecare cu durerea noastra,eu cu durerea mea tu cu durerea ta si discutam doar strict legat de casa si de....."
stiu ca e greu cu el langa tine,dar ii trebuie o zguduiala,barbatul tau viseaza,nu s-a trezit din copilareala........si daca nu era asta care din "fericire " sa fie ocupata, se gasea alta..........trebuie sa stie ce vrea si pe cine vrea....tu trebuie sa faci ceva cu viata ta,nimeni nu are voie sa-si bata joc de ea!
tu trebuie sa-l ajuti sa se trezeasca la realitate,sa-i faci cateva dusuri reci.,....as spune ca tb. sa mearga si la psiholog,dar ei considera ca nu au nici o vina ca iubesc.....au vina insa ca fac pe altii sa sufere,dar aici e problema ca ei nu vad padurea din pricina unui copac..........a unei "copacele"!!!

Vio

Mergi la inceput

Vio, cita dreptate ai!
Am sa incerc sa ma detasez!Dar imi e f greu, cind il vad ca sufera imi vine sa il iau in brate si sa il alint ca pe un copil...nu o fac...dar ma doare, ami ales ca stiu cite am facut sa ii fie bine!Si nu ii e!
L-am rugat de nenumarate ori sa mearga la un psiholog, in primul rind pentru el..dar nu vrea!!Nu vrea sa recunoasca ca are o problema si nu o poate gestiona!Nu vrea sa vada ca nu eu sint de vina ptr nefericirea lui si ma scate pe mine tap ispasitor!
Nu stiu cum o sa rezist si nici cum e mai bine sa fac!

Mergi la inceput

Aelita de la mine si pt. BB
Alex,Fleur,Davi,Diego,Cicina,Ixxi,Puf,Amura...imi e dor de voi!cand veniti la cafea?!
doar cu Dana si cu Elas am vorbit azi.....
pe bblusha n-am avut onoarea sa o cunosc,dar o si o..

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

fetelor ieri m-a durut sufletul cand am vazut cat de nacajite sunteti si m-a durut pentru ca nu am cum sa va iau durerea cu mana, dar azi ma tin de promisiune (am primis gadileala), macar asa sa va fac un pic sa radeti numai ca va rog eu frumos sa stati locului ca nu pot sa alerg dupa voi, mi-am luxat glezna si sunt ca un cocostarc intr-un picior

elas fetitza incearca sa iesi din atmosfera asta tensionata, incearca sa faci ceva ce-ti place, nu te mai gandi la el, incearca sa nici nu-l mai vezi rupe-te de realitate si pierde-te in ganduri, numai cand esti mai linistita lasa realitatea sa te cuprinda, dar incet-incet ca sa nu-ti produca iar dureri. cred ca-i important sa fii linistita in suflet ca sa poti lua o decizie inteleapta, sunt cu gandul si cu sufletul la tine

vio ai grija de tine si nu uita ca toate ne gadim la tine si toti ingerasi sunt cu tine (sa ai grija de ei si sa ni-i restitui odihniti)

alex si pentru tine e vlabil ce i-am scris lui elas (nu degeaba ati zis ca sunteti surori)

cicina am fost sambata in cora si m-am uitat dupa ce m-ai rugat, la cora lujerului cum intri in dreapta e un stand cu prod naturiste si gasesti acolo ce te intereseaza pe tine

va pup x14

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput