FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Fetele ...multi pupici!!!!
Eu nu stau mult pe aici sa nu va supar ...ca iar m-a enervat ...omul meu!!!!
Sper sa fie bine la toata lumea !!!
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cam rar te vede omu' pe aici Alex. Lasa-i naibi de masculi nu vezi ca asta e menirea lor pe pamant: sa rupa "le bale".Fii serena.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Eu cum va gasesc pe yahoo? Sau pe undeva..ca nu stiu p-aci cu privatele astea.

Mergi la inceput

[Daca ai cont deschis la yahoo intri din nou la profilul personal in stanga sus si scrii acolo adresa de yahoo dupa care iti va apare cand scrii mes, si te chem eu daca imi dai ID

cicina

Mergi la inceput

Da vedeti doar voi adresa ?vad ca am deja adresa de yahoo pusa acolo,si am setat ca membrii sa imi poata scrie.

am scarmat ceva pe acolo,ia vezi,merge??

scuzati ca ma intind aici...

Mergi la inceput

dar imi trebuie ID ca sa te pot chema, adica cu ce nume

Mergi la inceput

m_am gasit cu cicina pe yahoo,fetelor,sa intram cumva in contact,am sa incerc sa va trimit privat cu adresa de yahoo,am pus-o mai devreme,dar o sterg .

scrisesem muult de tot ,pana sa vina cicina, despre ce o framanta pe elas,despre sfaturile bune ale lui fleur,despre glezna scrantita a lui puf-care cred eu ca a facut-o subconstientul,ca tot rezista la maritat ...si MI S-A RESTARTAT !!

Elas
fetita , trebuie sa vorbesti cu el,cu EI , da,si cu EA, si sa le spui ca tu si sotul ei nu sunteti piedica lor,ca ei sunt liberi sa plece cand vor ei,si chiar ar fi mai bine decat sa le vezi mutrele miloage prin parcuri ,si mai ales la tine in casa . Sa nu se mai creada martiri care se sacrifica pt familie,si voi daca nu ati exista ce fericit ar fi fost ei ! discuta cu el sa vada ca tu nu esti piedica lui,nu iti fie frica sa nu te paraseasca ,pt ca el va pleca sau nu,nu tine de ce o sa ii spui tu.dar poate il ajuti sa se trezeasca mai repede,sau cel putin sa nu mai dea vina pe tine. sa nu iti fie frica sa nu declansezi o fuga de-a lui cu aia,ca daca e sa fuga,fug orice ai face tu.Sa inteleg ca aia nu vrea sa isi paraseasca barbatul.dar barbatul ei stie ca si ea e fiarta dupa al tau ? ca daca nu ar fi,cum vrea ea sa para,si a fost doar o aventura si acum vrea sa ramana cu al ei,nu i-ar mai da nas, ar gasi ea o metoda sa il indeparteze definitiv pe al tau,si sa nu i se mai lungeasca gatul dupa ea in parc. Daca ea intr-adevar nu il vrea,nu il iubeste, si isi iubeste barbatul,atunci e o scroafa care traieste amuzandu-se ca un fraier moare dupa ea .O femeie stie cum sa puna la punct un fost admirator,amant sau ce-o fi el,daca nu il mai vrea.Deci,or il vrea,ori isi bate joc .Daca il vrea,atunci iar e scroafa,pt ca defapt ii vrea pe amandoi,si ar trebui sa fie destul de femeie si sa aleaga.Daca nu il vrea,atunci e mistret cu ratul mare, daca isi bate joc voit de doua familii .Eu zic ca trebuie discutat si cu ea,nu cred ca e nici o injosire,pt ca tu stii ce trebuie sa ii spui,dar sa nu creada ca nu intervii de frica ei,sau de frica sa nu te paraseasca el.Sa ii spui sa il ia si sa se spele cu el pe cap,dar de fatza cu barba-su ,si pe tine sa te lase linistita .Nu iti fie frica ,ea probabil nu il vrea,deja i-a jurat barbatului ca va ramane cu el,si ar trebui sa stie si ala ca treaba nu e chiar asa terminata.
Daca el tot ii da tarcoale,inseamna ca s-a terminat de genul : eu te iubesc,pacat ca nu te-am intalnit in alt timp,dar raman cu barbatul meu,tu cu nevasta ta,nu am ce face,dar vai cat te iubesc si cat o sa ma gandesc la tine,si cat....
O femeie ,daca vrea sa il tina legat ,il tine in timp ce ea e bine merci cu celalalt.Si el,mai rau a turbat asa,mai rau va vede pe voi piedicile fericirii lor .
Daca ea era normala la cap,dupa ce au avut ce au avut intre ei,daca tot nu se mai poate,lasa-l nene liber,spune-i direct ca NU MAI E NIMIC,CA NU IL MAI IUBESTI,CA NU VREI SA IL MAI VEZI NICIODATA,SA TE UITE EFECTIV !!
Si daca vezi ca te cauta cu privirea, fa-l sa inteleaga ca nu mai reprezinta nimic pt tine,ba chiar te enerveaza .
Si te uita repde,stai linistita ! Dar de ce sa uiteeee?Nu mai bine ne amuzam cand il vedem cum ii curg balele dupa noi ?
Of of,astea nu sunt femei,sunt doar incalzitoare de ...
Eu inteleg orice, iubirea nu poate fi interzisa, nu se poate nici dragostre cu forta,nici nu te poti opune unei noi iubiri,poate,DAR,aici inteleg ca din aprtea ei nu ar fi vorba de iubire(ca daca e,atunci pe ce fronturi joaca?)
si daca nu e iubire,ce vrea femeia asta de la el ?? sa il innebuneasca asa la rece ??

Cicina
a fost super seara "la telefoane" !

Fetelor, haideti,veniti ?
Vio ,maine te vad pe aici,nu?Ca ziceai ca miercuri faci nani acolo la nenea doctoru. Sa vezi tu ce de ingerasi de la fetele astea ai sa visezi si o sa te trezesti razand si abia o sa astepti sa vii sa ne povestesti cat de repede a trecut !!

Pup fetele mele!

Mergi la inceput

[ok

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Dragele mele,
Ma gandeam la voi si vad ca suferintele inca va incearca! Eu sunt cu voi si imi dordesc sa le depasiti cu capul sus pastrandu-va puritatea si calitatile sufletesti. Durerea poate fi un mijloc de maturizare dar si o motivatie destul de legitima pentru a deveni rau!
Sa nu lasati sa se intample asta!!!!!Sunteti speciale si puternice s voi stiti asta, trebuie doar sa va iubiti si sa va respectati mult!
Caci nu-l poti iubi pe aproapele tau ca pe tine insuti daca tu nu te iubesti!!!!
A voastra Diego! ZORRO

Mergi la inceput

PUF CUM IMI PETREC TIMPUL LIBER ?
De obicei cam pierd timpul,haha, cam frec netul rau .In rest,fac ce ma taie capul de moment : citesc, ascult muzica,tv(de obicei cat mai multe de-odata,ca ma plictiseste doar un singur lucru ),imi vizitez prietenele si barfim mult :)))
ce mai fac in afara de pierdut vremea?
mancare,curatenie cand ma apuca mania .
ma ocup de florile mele .
ies putin sau niciodata in parc,nu stiu de ce, de lene..imi place mult in casa,sa schimb perdelele hahaa fetelor,am innebunit,ia scoteti-ma din casa ca ajung ca mama in curand .
ma vad ca mama,care aduna scamele dupa jos in timp ce vorbea cu tine,si ea nici nu isi dadea seama ce face .bine ca n-am covoare .
ce mai fac?vorbesc la telefooooon .pana se incinge .
ei,.si mai fac si eu lucruri si mai serioase din cand in cand,dar alea nu se pun,nu? ca ala nu mai e timp liber.vorbeam de timpul ala liiiber pe care trebuie sa il freci cumva .
vad ca ceva mai bun nu fac si eu..deh

danduuuuuuuuush,hai ca e dimineata la tine,da cafeaua aia !

Mergi la inceput