FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 10
puf13 spune:
elas un fotoliu nu are nici o privire in nici un fel nici plouata nici vesela, nici cum, nu are asta trebuie sa ti-o spui tine in minte pana chiar o sa-l vezi ca pe un fotoliu, pana una alta chiar nu trebuie aruncat la gunoi sau facut cadou altcuiva, il poti tine intr-un loc care nu incomodeaza, pana te vei decide tu ce sa faci cu el, daca iti mai poate fi de folos sau nu
grupul fetelor fantastice
fleur-de-lis spune:
Elas, dragutza mea, spunea cineva odata ca sa iubeshti pe cineva nu depinde de celalalt sau cealalta ci de capacitatea ta de a iubi!!!!!Deci, totul depinde de noi, de felul in care ne organizam gindurile, de felul in care il percepem pe celalalt, de felul in care reactionam la gesturile lui! Si respectiv, depinde de noi daca sa-i mai iubim cu o intensitate la fel de mare! Bineinteles ca sentimente vor mai ramane, ca doar suntem oameni si nu de oricare, ci din aceea cu suflete mari, dar merita sa ne impunem vointa si asupra sentimentelor si depinde de noi daca sa le mai intarim ori ba!!!!!!!Pufuletz, esti o dulce ca ne sari in ajutor!!!!! Pupici si sa-ti dea Dumnezeu o familie fericita!!!! Invatza din greshelile noastre!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
elas spune:
Ai spus tare frumos Fleur!De unde o mai fi in sufletul meu, iubire habra nu am, ca daca ma aiua dupa cite a facut...ar fi trebuit sa moara demult!
Inseamna ca am sufletul prea mare?:))
fleur-de-lis spune:
quote:Draga mea, imi pare rau, dar daca vrei sa lupti, trebuie sa lupti si cu tine, sau , mai bine zis sa te dai de partea ta, sa-ti fie TIE prieten, sa te vezi PE TINE in lumina buna!!!!Nu mai ai voie sa spui ce-ai zis dupa stop!Incearca sa-ti vezi calitatile, si sa gindeshti pozitiv despre tine!!! Vina e a lui!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
Originally posted by elas
E iresponsabil si egoist...asta e adevarul!Nu ii pasa absolut deloc de mine! STOP!! Sint o mobila uzata, pe care o ocoleste cu grija si il deranjeaza cind o simte in calea lui!Vreau sau nu sa accept in inima lui numai are loc pentru mine!E prea plina de iubire pentru vita aceea, pe care acum e innebunit ca nu o mai vede asa des si nu se mai bucura de prezenta ei!Normal ca din cauza mea!
puf13 spune:
elas ai un suflet nu mare, ci mult prea mare din pacate, pentru ca intodeauna cei cu sulfet mare sufera mai mult, uff ce-i si viata asta in loc a fie mai buna cu cei buni e mai rea, si e mai buna cu cei rai ....
fleur draga mea ma doare si pe mine sufletul cand va gasesc nacajite si incarc pe cat ma duce capul sa va zjut cu sfaturi si cu ganduri bune, de invatat din greselile voastra nu vreau, pentru ca voi nu faceti greseli, voi doar va chinuti sa reparati ce strica "duomnii" astia batuti in cap,
va pup
fleur-de-lis spune:
Pufuletz, cind veti avea copil, sa nu-i dai timp de gindit, sa-l pui acolo sa se chinuie pentru copil ca tine! Cred ca al tau e un barbat deosebit si nu va fi nevoie de asta, dar ...pentru orice eventualitate!Elas, dragutza mea, sentimentele chinuitoare se hranesc cu ginduri nenorocite. Daca-ti schimbi modul de a gindi, va exista neaparat si o schimbare in sentimente! Pare stupid la prima vedere, dar functioneaza!Te pup si curaj, draga mea!!! Unde s-a vazut cimp de batalie cu plingacioase la lupta?!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
fleur copii nu stiu cat de curand vom avea, aia e alta problema a mea, dar nu va mai incarc si cu asta
puf13 spune:
fetelor eu propun ceva:
mai propusese una din noi, (ufff ce minte scurta am ca nu mai stiu care) sa vorbim si de altceva ca sa poata uita fetele macar un pic de problemele lor
de exemplu sa vorbim despre ce ne place fiecareia si sa dam cate o tema pe care apoi s-o discutam (cum a fost filmul de aseara, daca ati citit cartea cutare, ce rujuri/parfumuri/creme folosim, etc)
propun eu prima tema, dar daca aveti vreuna mai buna e bine venita:
cum ne petrecem timpul liber?
si incep tot eu - in general timpul liber mi-l petrec (din pacate) tot in fata calculatorului, citesc bancuri, poezii, joc joculete stupide on-line. Cand nu sunt in fata calculatorului ascult muzica, mai citesc sau cel mai bine ies prin parc, imi place tare mult sa ma plimb prin parc, mai ales daca parcul are si vreun lac sunt in culmea fericirii. Nu trece nici un weekend in care sa nu fac macar o tura inr-un parc.
va astept a povestiti si voi cum va petrceti timpul liber
cicina spune:
URAAAA... A castigat Italia.
Hm... vad ca pe aici atmosfera e incarcata de umiditate, mai fetelor pai se poate.
Dandush credeam ca tu esti una ditre cele care nu au probleme importante.
Elas, dupa parerea mea tu iti faci mai multe probleme pentru El dacat pentru tine si copil. Trebuia sa faci in asa fel incat copilul sa nu simta tensiunea dintre voi.
Vio, santem toate cu tine miercuri, tu gandestete numai sa te pui repede pe picioare ca restul vine de la sine.
Fleor, vezi ca aveam dreptate eu ca tu esti o fetita tare, cu toate problemele tale si reusesti sa stai la suprafata, si ai timp sa le ajuti si pe celelalte. Ca fiecare avem zile mai negre si zile albe, mai bine asa dacat sa fie totul in gri, ar fi paranoic.
Celorlalte fete fantastice va trimit un pic din fericirea mea
cicina