FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 9
elas spune:
Fleur, esti o forta iubita mea!Eu imi scot palaria in fata ta!
Ai dreptate,e o chestiune de viata si moarte!Cred ca e totusi momentul sa facem ceva...Daca as putea sa ma detasez si sa nu ma mai doara atit de rau raceala lui...lipsa lui de intres fata de mine si toanele alea de copil prost!
O sa incerc Fleur sa ma iubesc pe mine!Sper sa si reusesc!
Vio...e si asta o explicatie...pentru ce ni se intimpla!
Va pupacesc!
fleur-de-lis spune:
Alex, hai ca am aici un om de incredere!!!!! Esti mana mea cea dreapta!!!!Dandushel, oricand vei avea chef sa ne spui off-ul tau, noi vom fi aici, rele ori bune!Cicina, nu eram infierbintata atunci sa vreau mai mult de la el. M-am simtit prost pentru ca mi-am dat seama ca nu sunt eu aceea pe care ar vrea-o linga el. Atata tot! Imi pare rau ca ti s-a intimplat ceea ce ai suferit, dar vad ca a fost cu un scop. Esti mai puternica si asta conteaza foarte mult! Cat despre sotul meu, nu-ti face griji, il pun eu la punct!Vio, esti o sfanta si Elas la fel! Ma voi ruga pentru tine, sa treci cu bine operatia!!!! Pupici si multa sanatate!!!!Pufuletz, tu nu ai voie sa fii trista!!!!!!!!!Iliutza, bine ai venit!!!!Aelita, esti o scumpa si mesajele tale sunt foarte interesante si pline de umor!!!!!!Amura, lasa ca-mi pica si mie fisa intr-un sfarshit daca sa-l las sau nu. Pina una alta, raman pe picioare!!!!!Astazi nu va pup!!!!!!!!!!! Si stiti voi de ce!!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
fleur-de-lis spune:
Elas, ti se poate parea absurda ideea, dar sa stii ca e adevarata! Incearca sa-l tratezi cu tacere o perioada! Iti vine un gind idiot, zici "Stop!" "Nu voi lasa sa ma doara!". Te trateaza cu indiferenta si raceala, zici "Stop!" "Nu voi lasa sa ma doara!".Puterea sugestiei a facut si va face minuni. Mintea umana e foarte subiectiva si reactioneaza atat la stimuli externi cit si interni! E chiar asha de greu seara inainte de culcare, cind stai intinsa in pat sa-ti zici "Sunt frumoasa! Sunt deshteapta! Am incredere in mine!" si sa te concentrezi asupra inimioarei, asupra sufletzelului tau ???!!!!!Dragostea asta dupa casatorie, durere intr-un loc, le-o pot explica din punct de vedere biochimic si cognitiv de nu se pot ei vedea, deshteptii!!! Le-o pot reduce la un gainatz de vrabie, descreierati de barbati ce sunt ei!!!!Te pup si te rog sa te gindeshti bine la ce ti-am scris!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
elas spune:
Multumesc, Fleur, fata frumoasa si puternica!Am sa incerc sa gindesc cum mi-ai spus!
Despre gainatul de vrabie,asa e!Cel putin sotul meu a pus-o pe vita aceea pe un piedestal, nimeni nu e asa frumoasa si desteapta ca ea!Cu toate ca parerea celorlalti e cu totul alta el face in continuare pe orbul si surdul!
Dandush spune:
Revin cu si cu pentru bovine.
Am sa va spun si povestea mea , dar sper ca intr-o conferinta pe mess, sau prin mail. E mai bine asa.....(eu de 5 ani ma tot lupt cu morile de vant, dar nu din cauza patrupedelor).
D.K.
fleur-de-lis spune:
Dragutza mea, ai un suflet minunat si ma apuca dracii sa vad ca suferi din cauza prostiei unui iresponsabil!!!!!!!Sotzului meu, i-am pus un ultimatum. "Intre noi nu mai exista dragoste, inelele de casatorie nu mai au ce cauta pe mainile noastre. Mi-ai facut o promisiunea cind ne-am casatorit, ai incalcat-o, e vina ta!! E timpul sa suporti consecintele! Locuim sub acelashi acoperish, dar nu mai suntem sot si sotie. Esti liber sa pleci si sa faci ce vrei! Sa nu indrazneshti sa te mai atingi de mine! Daca te vei hotari sa te intorci cu inima aici, poate te voi accepta linga noi si inelele vor fi acolo unde-au fost pina acum! Pina atunci eu nu accept jumatati de masura!"Si uite-asa! Sa vezi ce debusolat e! Il tratez cu da si nu si ma distrez cit pot cu copilul! Despartire a vrut?!!! Poate ma considera o piedica in calea dragostei lui!!! Acum are libertate!!! Sa vedem ce va alege!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
elas spune:
Fleur...cred ca ai procedat f corect!Daca tu ma stringi in brate pe mine si realizezi cind te trezesti ca visai la alta atunci, ce rost are!Ori, ori!Bravo tie!
Despre mine, nu inteleg de ce mai am sentimente in inima asta fraiera pentru el!Nici de ce ma doare atit de tare raceala si indiferenta lui, dar TREBUIE sa imi impun sa numai sufar!Pentru ca ma distrug si ingerasul meu are multa nevoie de mine!Dzeu mi-a lasat viata pentru ca acest copil sa fie crescut de mama lui!
E iresponsabil si egoist...asta e adevarul!Nu ii pasa absolut deloc de mine!Sint o mobila uzata, pe care o ocoleste cu grija si il deranjeaza cind o simte in calea lui!
Vreau sau nu sa accept in inima lui numai are loc pentru mine!E prea plina de iubire pentru vita aceea, pe care acum e innebunit ca nu o mai vede asa des si nu se mai bucura de prezenta ei!Normal ca din cauza mea!
puf13 spune:
vio te-am si vazut inconjurata de medici inainte de operatie si tu razand in gura mare si aia uitandu-se mirati la tine, oricum sa stii ca daca ma gansesc fff tare la tine o sa simti ceva pufuleti inainte de operatie
elas tocmai asta-i problema, noi doar trebuie sa sustinem starea ta de spirit si daca nu-i prea buna trebuie s-o ridicam, INSA tu trebuie sa muncesti un pic mai mult pentru a te bine dispune cand nu esti pe forum, cand esti singurica acasa impreuna cu "duomnul" nesuferit si ciufut, nu ai cerut prea mult Doamne fereste, dar incearca sa te vezi inainte de casatorie, erai fericita fara sa fi cu el, erai fericita singura si erai linistita, incearca si acum sa faci la fel incearca sa-ti gasesti linistea singura si dupa aia o sa vezi ca mai poti fi fericita. nu-i mai acorda deloc atentie lui. gandeste-te la el ca la un fotoliu/dulap/tablou (ce vrei tu) primit in dar de la o persoana draga, dar care intre timp s-a cam uzat. de fapt fotoliul parca nici nu-ti mai place, dar il pastrezi pentru ca-ti aminteste de cineva drag. pana sa te dumiresti ce faci cu el lasa-l intr-un colt undeva unde sa nu te incurce prea tare si cand vei avea suficient timp (a se intelege stare sufleteasca buna) te vei decide daca il scoti pe palier sa-l ia altcineva sau vei merge cu el la reconditionat. daca din contra il vei pune in mijlocul sufrageriei (adica in mijlocul sufletului tau) te vei impiedica de el de fiecare data si te va enerva la culme...
fetelor postasem ce am scris mai sus dar nu am vazut nici o referire in posturile voastre, am reluat ce am scris, pentru ca sunt ferm convinsa ca un "fotoliu" din asta de care scriam mai sus nu are cum sa va provoace atata suferinta zau!!
eu cand ma nacajam din cauza celui care mi-a provocat frica de casatorie de acum ma gandeam exact cum am zis si mi-l imaginam in minte ca pe un fotoliu jerpelit si obosit, pe care l-am mai tinut intr-un colt al sufrageriei pana am putut sa-l dau fara sa-mi mai para rau
grupul fetelor fantastice
elas spune:
Pufisorule, eu stiu ca ar fi bine sa pot sa ma gindesc in primul rind la mine si sa il consider o mobila uzata....tare as vrea sa pot!Dar am sa incerc, macar sa nu ma mai doara atit...raceala lui!
Cind ii vad privirea aceea plouata si nefericirea din ochi...as prefera sa plece decit sa ma doara...
Va citesc pe fiecare si sper ca o sa vina ziua in care sa va spun...nu ma mai doare!