FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dana,de ce esti tu picata in butoi?! si de 3 zile....
cum sa te ajutam,sa te scoatem de acolo???facem o vrajitorie?!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

maaaa, ce m-am enervat!!!!!
Voiam sa mai scriu si am dat enter...
VIO , te pup si sunt alaturi de tine si ...apropos cum stai cu zambetele ca ingerasul meu m-a sunat si mi-a zis ca ii e foameeeee!!!!

DECI ...FETELE MIERCURI POST!!!!!SI RUGACIUNE!!!!!
Si unde suntem mai multi si ne rugam ...Dumnezeu ne aude, iar VIO ne va simti aproape!!!!!
Draga VIO , nu mai rascoli te rog clipe mai grele din viata ta ...gandeste-te doar la ce e mai bine si mai frumos!!!!
PUPICI !!!!!
Vezi ca miercuri si eu sunt pe langa tine ...iti spun bancuri !!!!!
Bine????
Si daca ti-e sete suntem langa tine 14 ...deci spune ce doresti si ....se face!!!!!
Dandush ...mai , tu , dar de ce esti trista????
Vreau sa radem!!!!
Hai sa va zic ceva mai comic...
Stiti care e varianta scurta la SCRISOAREA A III???
auziti aici...
TU ESTI MIRCEA???
NU!
maaa, va vad ca nu radeti!!!!
Aelita , pupici pe burtica!!!!!
Te pup!!!!
Si pe restul va pup!!!!
UNDEEEEEEE SUNTETI???????
Fleur, amura, diego, cicina....toate pupici !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Alexutule, tu esti pasarea Phoenix!Te iubesc pentru puterea ta!Imi sterg lacrimile si iti dau un zimbet!
Vio, nici copilasul meu nu m-a prea vazut rizind...si de multe ori m-a intrebat de ce plingi mami?Asa e, ea este luminta...o voi urma pina la sfirsitul zilelor mele!
Uite ma ridic si incerc sa pasesc de mina voastra...

Mergi la inceput

Alex,tu chiar esti optimista!!!
asa te vreau si ai de la mine nota 10 pt. curajul tau de a merge mai departe,desi stiu ce-i in sufletul tau,faptul ca incerci sa vezi altfel lucrurile o sa te ajute,cred-ma ca esti pe drumul cel bun.....
eu chiar o sa am nevoi de apa miercuri,auzit si voi ce mi-a spus medicul:"nu mancati si nu beti nimic toata ziua,poate doar cafeluta de dimineata!"........adica pe caldurile astea tb. sa stau insetata pana dupa ora 14?!
nu stiu cum o sa fac ca o sa ma desihdratez!

Vio

Mergi la inceput

Elas,in mine,oricand si oriunde ai un prieten de nadejde....uite,mana mea,te ajut cu mult drag sa mergi mai departe,nu esti singura,fata draga!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Si in mine aveti un prieten

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Scumpele mele, am o rugaminte off topic la voi.

Cand scrieti mesaje, incercati sa faceti randurile
scurte, ca de nu...se latzeshte pagina si tre' sa dau
scroll in stanga si in dreapta de mor sa pot
vedea totul. Asa se intampla si la voi>?

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Vio iti multumesc fata mea draga...si sa stii ca miercuri o sa fiu cu tot sufletul linga tine!
Stiu ca nu sint singura si stiu ca am cele mai minunate prietene de pe pamint!Sintem puternice ca sintem impreuna...Va multumesc ca existati si ca sintem o echipa, nu stiu ce as fi facut fara voi1
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

STOP!!!!STOP!!!!STOP!!!!Mei fetelor, dar ce vad eu aici???!!!!!!!Nu va este rushinica???!!!!!!Dati bir cu fugitii, ma lasati singura pe campul de lupta!!!!Numa' eu si steagul???!!!!!!Pai eu va stiam invingatoaaareeeee!!!Celor cinsprezece razboinici....MOBILIZAREAAAAA!!!!!Elas, dragutza, rupe fluxul de influentze din partea lui care te afecteaza asha de mult!!!! Observa ce face el, dar nu te lasa impresionata de fitzele lui de copil!!! Ti se pare teorie absurda, dar sa stii ca functioneaza!!!! Da! Concentreaza-te asupra sufleteluilui tau care ar trebui sa fie acolo, sub stern, linga inimioara si tine-l in frau, acolo...nu sa bantuie cu intrebari prin alte parti, tine-l strans acolo! Si pentru Dumnezeu...TU esti aceea care trebuie sa ti-l protejezi...nu te mai gindi la ce simte sotul, chiar daca o faci, fii indiferenta! E posibil sa blochezi toata influienta asta!!!!! Apara-te draga mea!!!! Chiar il lashi sa-ti jupoaie sufletul si tu nu faci nimic, doar plingi???!!!!!Si mie mi-e greu...dar nu ma mai doare asha de mult, mi-am pus lacat la suflet in ceea ce priveshte el! Cel putin stiu ca sufletelul meu e aici si nu bantuie pe undeva sa ghiceasca cine-i sta in minte sotului. Iar sotului i-am zis sa-mi dea inelul de casatorie, si sa nu se mai atinga de mine pina nu se hotarashte ce-i cu inima lui, m-am saturat sa tot astept sa plece! Este un inchipuit! Ravneshte la marul interzis si crede cu certitudine ca iubeshte!Mei, fetelor, eu nu sunt ca voi! Plecaciune voua, respect enorm, sunteti nishte sfinte!!!!!Eu am si draci, chiar daca mi-e mila sa omor si un gindac!Inafara de voi, mai am o prietena cu care corespondez prin email, am fost prietene din facultate. Ma simt norocoasa ca o am ca prietena, asa cum cred si despre voi!Este un om deosebit care mi-a zis muuulte cuvinte intelepte , printre care "pina si in Biblie scrie ca INIMA ESTE PROFUND INSHELATOARE!"Ascultati-va ratiunea, dragele mele! Deja e chestiune de viatza si de moarte! Chiar nu intelegeti!Si acum cu toata seriozitatea, trebuie sa hotarati ceva, nu credeti ca e cazul???!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS

Mergi la inceput

OK ,Dana,scriem mai scurt!
e bine?!
Elas,eu am gasit o explicatie pt. o parte din suferintele mele...
nu as fi reusit niciodata sa cunosc atatea suflete minunate!
si as fi ramas cu ideea ca oamenii sunt rai si egoisti
mi-am facut prietene de suflet aici
si una dintre ele ...voi nu o stiti....e OANA
ea m-a ajutat sa trec peste multe si e alaturi de mine si acum,
iar eu o iubesc din tot sufletul
nu stiu daca mai citeste acest forum,poate ca da,poate ca nu
,dar ea stie ca o iubesc....
asa cum va iubesc si pe voi !
privit toate aceste experiente ca pe o apropiere de oameni,
pt. ca eu iubesc oamenii cu tot sufletul,
am loc destul aici

Vio