M-am ingrasat enorm dupa prima nastere (am vreo 18 kg in plus)si noi am mai vrea un bebe cat mai curand. Mie insa mi-e teama, parca as vrea sa mai dau jos macar vreo 5-6 kg ca sa nu ajung la 100 cu sarcina cu tot. Totusi ma gandesc ca o cura de slabire ar putea destabiliza organismul, si nu cred ca ar fi un lucru indicat.
Ce ma sfatuiti, ca as vrea sa raman insarcinata luna viitoare (daca ma ajuta Dumnezeu)?
Pupici
printze
Daca tii o cura de slabire nu trebuie sa duca neaparat la destabilizarea organismului. Cura daca este tinuta corect iti va asigura si aportul nutritiv necesar organismului, nu trebuie decat sa nu faci excese si in acelasi timp alimentatia sa fie variata
Nu stiu exact ce ar fi mai bine sa faci, tu decizi pt ca stii mai bine cat ai acum, plus ca vei mai lua ceva in sarcina si depinde de tine cum te simti mai in forma
Martha 29 sapt 
dupa parerea mea, intr-o luna nu e bine sa dai jos atit de multe kg... Ar fi mai bine vreo 2-3 luni - dar cu multe exercitii fizice, apa, legume, fructe si carne slaba... Asa ti-ai putea construi apoi si un regim de alimentare corecta in sarcina. Dar tu iti cunosti mai bine organismul...
Multa bafta in ce ti-ai propus!

lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
printze nu cred ca intr-o luna vei obtine rezultate miraculoase, iara daca vei obtine nu va fi o slabire sanatosa si risti sa pierzi si din masa musculara pe langa grasime. Inainte sa raman insarcinata am slabit 9 kg timp de aproape 7 luni. Eu zic ori sa ramai insarcinata asa cum ti-ai propus si sa nu-ti mai bati capul cu greutatea, scapi tu dupa nastere se kg in plus, ori sa o mai amani cateva luni bune daca vrei intr-adevar sa slabesti. Tu decizi.
26 + 
pozele noastre
bebe