Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata, dragelor!!
O duminica frumoasa si linistita va doresc !!
Eu merg in balcon sa-mi beau cafeaua cu sotiorul , e primul moment al zilei pe care-l savuram impr.

Gaza mea e la parintii mei, asa ca avem ce savura
Oana, am raspuns la PM, te sun mai incolo, oare pe la cat nu te voi deranja?? (imi incerc norocul)

Va pup, revin mai incolo... Pa-Pa !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Azi merg la nunta si acuma fac cu nervii. Nu-mi iese freza, lacul mi s-a stricat la o unghie. N-am chef de nimik..........

Sety, macar tu te distrezi la Felix? Ati mers pana la urma?
Raluca.....mmmm e bine din cand in cand sa savurezi asa cafeaua de dimineata! Noi inca dimineata nu o putem savura, doar alte momente ale zilei

La calarie a fost super, dar n-am crezut ca e asa greu. Am pus 2 poze in albumul de 10 luni, daca vreti sa ma vedeti.....:))

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

saluti!!!!

Cristiana, s-au modificat criteriile de acordare a stelutelor....e tot la generale un subiect, intitulat "forumul nostru" unde adminii explica ce si cum!!!!!!

Marianoooo, nr. de fix????????????????????????

va pup pe toate!!!!

ps...legat de medicamente homeopate: era vis-a-vis de sora o farmacie unde scria pe usa ca vand medicamente homeopate....poti sa incerci la farmaciile mari, sigur au.....s-a deschis una tare faina, aqvia(parca) apotheque, intre kenvelo si posta...pe langa magazinul ecco! ...eu is pro, ne-a ajutat la fiecare raceala a elisei!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Asa, pe fuga, am trecut sa va salut.

Cristiana, stelutele tale sunt la admini

Codruta, nu ai ramas cu dureri inghinale dupa calarie?

Florina, nu vreau sa-ti dau nr de fix, nu te-ai prins?

Noi....vegetam....bem cafele

gashca!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

ARLEENA, noi am incercat vreo 3 remedii homeopate (la indicatia pediatrei) pana am gasit ceva potrivit noua. Eu zic ca e bine sa consulti un medic homeopat.
Ne-a folosit foarte bine "Apa contra colicilor" (gripe water) de la Pharmex (e cu o girafa pe ambalaj).

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna sara

da ce pauza de activitate azi fetelor!
se vede ca e vreme buna

Codruta sper ca te-ai binedispus la nunta pina la urma, ca asa se mai intampla, esti plictisit si fara chef si iese super party!

Ralu super ca aveti umpic de liniste noi ne-am oferit-o aseara savurand super filme(pin la 1 noaptea)

mersi ca m-ati luminat cu stelutele, m-am apucat de citit aseara "forumul nostru" am clacat la un moment dat, f obositor.
ideea e ca eu am 4 ani de forum si nu intelg de ce se tot cauta scindarea lui pe diverse criterii....

noi azi am fost la tara si a fost super super, a zburdat fata cu ceilalti copii de numa, a indopat puii, s-a balacit in covata.
suntem extenuati da a fost tare fain!

revin cu intrebarea:nu vine nimeni we viitor la 1 mai?

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara!

Mai da ce rupta de realitate sunt!pai daca as fi stiut ca-i sarbatoare faceam vineri sau luniAdevarul e ca nu am prea crescut in sanul bisericii,asta nu inseamna ca nu stiu rugacini sau ca nu stiu sa-i multumesc la Doamne,Doamne pt toate binefacerile aduse!

Fetelor vi s-a intamplat ieri si azi ssa vreti sa intrati pe forum si sa nu puteti ?Sa fie din cauza modificarilor aduse,mai precis fiindca inca se lucreaza la el ?

Azi ziua mi s-a parut tare lungaaaaaaaaaaa!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Am avut un weekend aventuros in care era sa ma calce o masina. am fost la Marisel sa incercam caiacele, am ramas cu microbusul impotmolit in noroi, a venit o masina de teren sa ne scoata si s-a impotmolit si ea. Am impins de nea-u iesit ochii timp de 2 ore intr-o ploaie cu galeata si cand in sfarsit am urnit-o am alunecat in noroi in timp ce masina aluneca si ea inapoi cu spatele. Zanul m-a ridicat pe sus ca pe un balot si m-a plasat juma' de metru mai incolo. O sa-l rasplatesc dar dupa ce pleaca copiii de la noi.

In rest liniste si pace. Caut un costum de baie frumos pentru o domnisoara de 15 ani mai bine facuta decat mine.

S-aveti o saptamana cu spor!

Simona

P.S. - n-am timp sa citesc generalele, e ceva ce trebuie sa stiu musai? cred ca tocmai primisem a treia steluta vineri si dreptul de a-mi cumpara titulatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Morning, girl!
Noi am avut un week- end plin: am fost la Turda , la niste prieteni, de vineri pana sambata (copil foarte cuminte, papat bine, dormit ca lemnul); vazut si io, in sfarsit, ,,statiunea '' Baile Sarate.Dumnik am fo pana in Faget, dar am facut cale intoarsa dupa vreo juma de ora ca era full de tzantzari. Am stat la aparat Bebel de inamici si nu am mai rezistat. Apropos, cat costa Autan- ul?

Mai vin cu o intrebare: de un de pot cumpara o oala sub presiune (in afara de Selgros, Metro, Kaufland?

Si pentru lamurirea poporului (nu mai stiu cine a venit cu intrebarea) de scrie mingii cand e substantiv la cazul genitiv. Adica: Imi plac culorile mingii.

Va pupacim pe toate!
PS: Mariana, ce mai faceti? Sper ca te tii de treaba pt care au mers copiii la bunici! Ca de nu........

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput