Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
da, m-am simtit bine la nunta, doar ca am plecat inainte de servirea tortului (de inghetata )

De la calarie nu am avut febra musculara, doar in timpul calaritului ma dureau genunchii....ca tare ciudata era pozitia care mi-a impus-o...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata!!!

Simo, deci noroc cu zanul!!!!! Mai, eu am impresia uneori ca tie ti se aduna toate aventurile copioase...mai lasa si la restul populatiei, sa nu ne plictisim, na!!!!!...in alta ordine de idei, cum zicea si Roxa(aproape in totalitae...in afara faptului ca de mine dor nu mi-e), si mie mi-e dor de matale.........pup u!!!

...deci asta era, Mariana??? ...buahahahahaa....nu vrei?.......poate ne videm azi...ce zici, bre????...bem un suc, ca nu prea am finante pentru distractii mai anverguroase, sa zic asa....

Va pup!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am fost la 1 mai. Criminal de bine. Multa lume, apa spre seara cu plutitori, dar e prea bine sa mai bagi in seama si sunt multe bazine, poti intra in care vrea muschii tai. neaparat mergem in concediu. Dani-boy a fost in extaz in apa. Mai tarziu va pun poze si filmulet ca a umblat singur.
M-am bronzat, am trecut la sort ca am picioare si imi pare rau ca am stat numai in week. Dani a fost tare cuminte si ne-am distrat de minune.

pup yu oll

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Vad ca s-a schimbat sistemul de steline...am doua galbene. Imi placea cum era inainte mai mult. Acu inca nu pricep sensu'.

Asa ca Cristiana - scuza-mi ccc - have fun la 1 Mai si vezi ca e ceva necurat la impartirea stelutelor.

Codruta, sa mergeti si voi cu Petra. Erau si copii de 1-2 lunitze. Plin de prichindei.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Spun si eu prezent, dar in mare graba!

Florina, daca vrei ne vedem azi, dar numai dupa ora 19! Pana atunci am treaba ; maine am iar program de la 11 pana la 21. Miercuri se intrevede o zi mai lejera! Si eu vreau sa servim ceva lejer, ca mi-e nu-mi permite statutul

Simona, esti totala cu aventurile! Vorba Florinei, parca numai voua vi se intampla toate chestiile hot. Imi place titulatura ta! La generale, la subiectul "forumul nostru" te prinzi de ce ai numai 2 stelute in loc de 3.

Pa si pu!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Corina oala sub presiune gasesti in piata I Mester,este un magazin cu oale ,farfurii,etc intre mag de copii si cel cu carne de pui.Sau mai este pe Islazului un magazin ,(cu aproximatie vis a vis de statie).
Felicitari pt Dani umblaretul!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

numa sa va salut am trecut, is cam full de treaba...

m-as duce in parcul Babes dupa masa...doritori?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

...si tot pt salut (un nou salut )

Corina, sunt constiincioasa, numai ca saptamana trecuta nu am facut nimic pe motiv de stat la firma de dimineata pana seara (Adi a avut treba la Campina).

Fug.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

vreau doar sa va salut ca nu apuc mai mult si sa-i transmit toate cele bune si frumoase Simonei, ca tare imi mai e dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by baby-boom

Simo, deci noroc cu zanul!!!!! Mai, eu am impresia uneori ca tie ti se aduna toate aventurile copioase...mai lasa si la restul populatiei, sa nu ne plictisim, na!!!!!...in alta ordine de idei, cum zicea si Roxa(aproape in totalitae...in afara faptului ca de mine dor nu mi-e), si mie mi-e dor de matale.........pup u!!!

si eu si poate ne vedem saptamana viitoare! Saptamana asta nu-mi vad capul iar vineri plecam la Bucuresti sa-i luam din mot lu' finul Horica.
Aaaaa ... felicitari pentru performanta artistica, ce ma bucur ca mai sunt oameni ca tine si traiesc pe langa mine.

quote:
Originally posted by tuchi

vreau doar sa va salut ca nu apuc mai mult si sa-i transmit toate cele bune si frumoase Simonei, ca tare imi mai e dor de tine!
http://community.webshots.com/user/tuchi7

si de la mine cele bune si frumoase. Cum e Dragos? Dar Medea?

Mariana pentru apreciere! Smaranda e bine, foarte, foarte obraznica dar e normal la ea. In ultima zi am completat cu ea niste foi cu activitati, erau imagini si trebuia sa puna cuvintele in engleza. La maria sa "cartoful" m-a anuntat cu pompa ca se traduce "chertof"

Fetelor, nici mie nu-mi plac stelutele astea ce ma fac?

Din categoria "toate mi se-ntampla numai mie" a inundat zanul pe vecinii de jos cat am fost eu la Bucuresti, in asa hal incat se prelingea apa pe peretii exteriori ai blocului (sarise de la locul lui furtunul de evacuare de la masina de spalat). Cu aceasta ocazi i-am cunoscut mai bine pe vecinii de sub noi cu care am compensat pagubele (nu foarte mari) cu reduceri la biletele de tabara pentru cei doi copii ai lor. Ce ziceti ce descurcaret e zanul meu?

Simona

Mergi la inceput