Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 15
Creola spune:
Buna seara!
Vin si eu sa fac prezenta!Suntem fara tatic care a plecat la Bucuresti,de miercuri vine mama sa ne tina companie si sa pot sa-mi fac putina ordine si curatenie generala.Acum ca am cu cine sa o las pe Sarah vreau si eu la masaj.Marianaspune-mi te rog :cu cat timp inainte tre sa-ti faci programare la Edith,face si electrostimulare?
Poze
mariana tache spune:
Creola, vorbesti cu Edith si iti face programare imediat (poate chiar pe a doua zi, in functie de ce program are); acum e o perioada mai lejera pt ea deoarece lumea mai pleaca in concediu + studentele au plecat acasa; face si electrostimulare. Eu ma duc maine de la 19.
Ma bucur pt tine ca vine mama sa te ajute. Face bine la moral cate o evadare din tipar; o sa vezi, daca vii la masaj, ce bine o sa te simti si fizic si psihic.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Mersi de raspunsul rapid !Am mai avut "escapade "de genul acesta si intr-adevar dupa... ma simteam minunat!
Cu Simona Machetutza m-am mai intalnit o data,in Kaufland(prima zi cand s-a deschis),in schimb pe printisorul ei il vad destul de des cu bunicul.
Poze
mariana tache spune:
Creola, pe cand vrei sa incepi cu masajul?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Maine merg in centru si intru pe acolo ...daca are loc voi incepe de miercuriAm citit si pe la creme anticelulita si cred ca optez pt cea recomandata de tine!Fug la somn noapte buna!
Poze
arghirmonica spune:
Servus fetele,ia lamuriti-ma si pe mine cu ceva ca acu am baiuri.Binenteles cele care au nascut la Stanca....
taticii au voie pe langa sala de nasteri sau prin zona?la gine stiu cum sta treaba dar aici sunt in premiera....
Siu inca ceva trusa de anestezie (in caz ca imi trebuie) de unde o iau...de la orice farmacie?
Maaaama si am o stare nasoala asa de haraiala prin burta ..cred ca-s pe ultima suta de metri
Oricum in 12 is programata la spital...si ma ia o groaza.......de numa,Va pup si poate imi raspundeti
Monica38/39
roxana1974 spune:
monica, ce ma enerveaza astia cu trusa lor de anestezie...in orice caz, daca iti fac cezariana, oricum trebuie sa aiba ei acolo, ce naiba, doar is spital universitar! nu tre sa cumperi nimic...daca te gandesti ca-ti vor face epidurala si sa nasti normal, think again, ca-s niste hapsani, nu vor sa faca anestezie la nastere normala ....iti fac ei ceva perfuzie sau ceva injectie mai pasnica, cica sa te ajute, dar nu epidurala...
arghirmonica spune:
Da tu draga...naiba stie ca am auzit ca nu se prea practica la Stanca anestezia epidurala..io una is pe spate ca amu ma iau sa ma interesez de ce si cum,.Ca mai bine ma duc ase ca de la tara si zic doamne ajuta .
pupici.Monica
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Doar va salut ca am de facut vreo doua lucruri urgente si de citit tone de mesaje!
country girl spune:
Dragelor, daca nu m-ati uitat cu totul intru si eu cat sa arunc buzduganul!
Pupacesc fetele cunsocute real si virtual si pe pruncii lor, carora le ducem dorul
Sper ca Stefan si Simon si-au revenit din amigdalita?
Eu intru in vacanta de astazi dar am in plan sa ajung in luna august, dupa 15, prin Cluj, desigur cu Ilinca si in masura in care va gasesc prin zona poate reusim sa ne intalnim. Mai am numerele de telefon ale Codrutei, Marianei si Dianei asa ca va sun. Neaparat.
Ioi, altfel ce sa va spun: cam de kkt ultima perioada. Nu numai ca am anulat planurile de cununie religioasa dar sper ca macar sa nu divortzam pana la toamna. Bleah!
si Ilinca (10 septembrie 2005)