Cluj rulz! (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Olaaa

Am revenit mai odihnita si mai binedispusa dupa un we prelungit tare fain
A fost excellent la 1 mai, nu f cald dar baie la greu.fie-mea a fost in delir si ff cuminte a fost.

Mariana scumpa bine ca sunt mai bine copiii, ma bucur! e f greu cand sunt bolnaviori dragii de ei.am vazut ca m-ai pus absenta dar am chiulit si ieri adica mi-am luat o zi libera sis a mai rezolv una alta.si in plus nu am avut Internet acasa.

Am vazut ca va munciti cu pampersul.noi in timpul zilei am scapat de el prin metoda clasica a lasatului sa faca pishu pe ea, i-l puneam doar cand plecam undeva.
Noaptea inca are pentru ca ma invart in cerc vicios, inca bea f multe lichide noaptea deci e imposibil sa nu faca si pishu.ma lupt si avem scandaluri sa nu-I mai dau sticlutza pentru ca dup ace bea sta si suge la ea de ma dispera.

Saptamana asta am mari emotii se intampla lucruri decisive la jobul sotzului meu.sa-mi tinetzi pumnii!!

Sa vedti ce am facut:am vazut la Lotus in Oradea o super rochtza eleganta alba cu buline negre delicioasa.am zis ca o gasesc si-n Cluj la Agnes Toma, nu era modelul ala dar o tipa ff amabila de la Central a dat 100 de telefoane si cica imi vine cu curierat.am fost in delir in prima faza da acuma ma cam stresses dat fiind scorul

Roxa, mi-a placut la nebunie descrierea ta cu visele legate de Venetia.

Simo cat stai in Bucuresti?

Ina, bine ai revenit?m-a intristat putin anularea ceremoniei...sper ca nu sunt pb grave

Noi evadam la nunta in 15 iulie la Viena(de aia imi trebe rochia)

Revin mai pe seara sper sa mearga si magaoaia de acasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by carrie
Simo cat stai in Bucuresti?

Da' sunt in Cluj!

Sa porti sanatoasa rochia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Monica, eu am nascut la Stanca de 2 ori cu cezariana. Am facut epidurala si nimeni nu mi-a cerut nici o trusa!!! Ba, mai mult, nasterea lui Stefan trebuia sa fie una vaginala cu anestezie epidurala! Si tot asa, medicul nu mi-a zis sa-mi cumpar nici o trusa! Iar cand i-am zis medicului ca vreau anestezie a zis ca nu-i nici o problema, ca imi face. Avand 2 nasteri la activ, in Stanca nu am auzit pe nimeni sa-si fi cumparat astfel de trusa. Mai mult de atat nu stiu ce sa-ti spun.
Legat de tatici in zona: al meu sot nu a asistat la nici una dintre nasteri; nasterea lui Simon am filmat-o, dar medicul meu nu l-a lasat pe Adi sa filmeze; l-a rugat pe un rezident sa faca miscarea, pe motiv de prevenire vreun lesin. Dupa ce s-au nascut piticii l-au chemat pe sot sa-i vada si sa ma vada.
Dar sa stii ca am vazut tatici pe la sala de nasteri. Eu cred ca depinde de medicul tau, daca vrea sa-l lase ori ba; cu cine ai zis ca nasti?

Simona, dar nu ai zis ca pleci la Buc? Sau te-ai intors?

Cristiana, sa te bucuri de rochita, ca o meriti! (ai vazut ca noi nu mai avem pampers noaptea?)

Ina, bine ai revenit! Vezi, sa-ti faci din asta un obicei ! Tare rau imi pare ca aveti probleme! Sper sa treceti peste ele si sa reveniti la decizia de a face cununia religioasa. Pe mine ma gasesti in august in Cj; astept sa ma suni!

Trebuie sa fug, dar revin sa va spun ceva.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simo ce ametzita is

mariana vreau si eu electrostimulare...e dureroasa?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mersi ,Mariana ...io intreb ca de unde sa stiu.Am auzit ca la Stanca e mai strict decat la Gine de aia vroiam sa vad cum merg treburile.Macr nu ma mai stresez cu anestezia asta ca imi statea pe cap vezi doamne sa nu am ..da daca zici tu ca e asa la revedere...,pupici monica 38/39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

A,si legat de tatic in sala de nasteri la filmat Doamane feri...mi-i de camera ca am dat o gramada de bani si nu vreau sa pateasca ceva daca tati lesina in sala de nasteri

Mergi la inceput

Cristiana, sa stii ca eu abia am suportat-o! Tare rau m-au piscat electrozii aia; imi venea sa ma urc pe pereti. Categoric, nu mai fac electrostimulare pt slabit niciodata! Prefer masajul anticelulitic de 1000 ori.

Iar acum vreau sa va spun ca-s tare, tare necajita. A facut Stefan o prostie tare mare.
Azi a fost afara cu bunica si cu putin timp inainte de a intra in casa a stat cu el la topogan. Acolo s-a intalnit si cu o fetita (1 an si jum.) din vecini cu care s-a jucat; ce a facut? a impins-o pe fetita de pe topogan ! da, a cazut pe scari si s-a lovit la cap (topoganul e inalt!); acum stau ingrozita si astept sa treaca 48 ore in speranta ca nu s-a lovit rau si ca nu va veni mamica la mine la usa sa-mi dea vreo veste proasta; sunt f speriata! nici nu vreau sa ma gandesc care pot fii urmarile! mi-e asa rusine de femeia aia! i-am zis ca-l pedepsesc si nu-l mai duc la topogan + nu am mai vorbit cu el vreo ora + i-am tras cateva ca n-am mai putut! oare ce sa ma fac cu el?

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Monica, da, la Stanca e mult mai strict decat la gine1; dar cu taticii se mai fac exceptii chiar atunci cand e marele eveniment; zilele urmatoare nu mai au voie nici taticii sa intre la mamici si copii si e f bine asa.
Cand l-am nascut pe Simon vroiam sa fie si Adi acolo, sa filmeze el (stiam ca va fi cezariana; la nastere normala nu mi-as fi dorit asta); dar cand am ajuns acasa si am vazut filmarea mi-am dat seama ca medicul meu a facut cea mai buna alegere; sunt convinsa ca Adi nu rezista la asemenea carnagiu .

Creola, dar tu stii unde e cabinetul?

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Romana "La multi ani fericiti" lui Matei, sa creasca mare si voinic si voi sa va bucurati de el!

Mariana draga de tine, iti tin pumnii sa n-aiba fetita nimic. Da' nu s-au dus la medic s-o vada? I-a curs sange? A lesinat? I s-a facut rau? Ilinca a stat o nopate la spital dupa ce a dat cu capul de stalp dar n-a avut nimic.

Am fost la Bucuresti mai gagici in weekend, am luat din mot finului Horica. Vreti poze? Uitati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mariana, nasoala faza cu Stefan! Nasol e ca la varsta asta tot nu inteleg ei mare lucru despre bine si rau si de ce nu-i bine ce-a facut :-((
Atunci ramane stabilit ca te sun in august.

Astazi, dupa ce am declarat ca ma las de forum am fost mai activa ca niciodata pe forum. Asa de adio!

La naiba, oi scoate-o eu cumva la capat si acasa! Ma duc sa-mi bag consortu in sedinta (asta cu consortu/consoarta vine de la faptul ca impartim aceeasi soarta????)

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput