Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 13
mariana tache spune:
Salutari.
Sunt in mare graba. Vin cu vesti.
Stefan: amigdalita f urata ....antibiotic de ieri seara + antitermic...azi nu a mancat nimic toata ziua pana acum la cina....toata ziua s-a plans ca-l doare in "guitza" (il vedeam ca inghite f greu ).... azi a plans cat pt cei 2 anisori ai lui ....dar inchei in nota optimista: in seara asta a mancat chiar bine, nu se mai plange de durere in guritza, inca nu doarme pe motiv de super energie (fuge si sare la greu!) (o intrebare: nu stiti unde mi-a disparut Stefan care statea sa ia orice fel de medicamente??? mi-e dor de el! acum am un Stefan care ma chinuie cand e sa luam medicamentul de imi vine sa fug pe paduri)
Iar acum o alta veste proasta:
Simon de dimineata face febra ....usor la inceput .... apoi dezastru`.... mers la medic.... diagnostic: amigdalita! ...puiul meu mic ia antibiotic ....iar acum ma lupt cu o febra...habar nu am cat e, dar la ce fierbinteala are in el e trecut de 39.5 .... nurofen+ paracetamol....fara rezultat....am trecut la impachetari si novocalmin....acum astept vreo 30 min sa vad...
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Mariana, pupacim nashicii amigdaliciosi!
Io- s fara husband. E la pescuit.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
Mariana, soro, imi pare rau de ce aud. Lasa mama ca trece, asa-s copiii....ai 2 of course ca ia unu de la celalalt...las' ca-ti faci trainingul pt cand il duci pe Stefy la gradi...of..chiar imi pare rau, gluma-i gluma da'....
Codrutza, pune repede poza aia ... vreau musai sa vad posetica ta. Rochia e chiar rosie rosie spre visiniu sau visinie spre rosie
Oanaaaaaaaaaaaaaaaaa!! A aparut catalogul Quelle toamna iarna 06!!! Mi-e rau!!! Vreau hhainitze am pus vreo 30 de post-it pe pagini, mi-e raaaaaaaaaaaaaaaaaau!!!
revin...
codruta_grg spune:
Poate nu e ce credeti voi (o poseta mica si foarte eleganta). Eu cu asta merg, ca imi incape tot ce car dupa mine. Poza nu mai pot face explicita, ca aparatul e la sot. Dar am aici o poza, unde se vede cat de cat: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=4bb7&.dnm=4ec6scd.jpg&.src=ph
Daca totusi va place, sa imi trimiteti un mail la cpgrigoras@yahoo.com si ne intalnim.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
roxana1974 spune:
helau! am revenit! am avut o ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... s-o iau de la inceput...m-am trezit foarte obosita, imi dau seama ca cele 2 nopti petrecute pe tren si stress-ul de la job din ultima saptamana mi-au pus capac...in plus, aseara, de oboseala, nu ma dadeam culcata si m-a pus naiba sa ma uit la un film cu Barbara Streisand, fraaate, mi-a placut mult filmul si taman cand imi picau okii in gura, adica la 1 si ceva, filmul era cel mai interesant! Lung al naibii film, m-am chinuit sa-l vad pana la capat, la ora 02:30 dar nu stiti cu ce chinuri, cu atzipit trei secunde si "trezit" ridicandu-mi fortat pleoapele cu degetul (greu frate) si cireasa de pe tort, finalul filmului nu s-a potrivit cu mood-ul meu care dealtfel final nu putea fi mai ok decat a fost, dar sunt eu defecta, recunosc!
Posesoare de copil cumiiiiinte, care doarme noaptea mult si bine, ghici ghicitoarea mea, la ce ora s-a trezit fiuko in aceasta speciala zi de sambata? nu mai putzin de 06:30 no! Cu freza in v-am scris primul mesaj...ziua continua astfel:
suntem in plina campanie de despemparsare si am cumparat chiloti gramada sa aiba fiu ce pisha...cu bunasa, face ce face si schimba vreo 3 kiloti pe zi...io, intr-o singura ora, jur, am schimbat 4. Fiindca nu mai aveam, restul erau pe terasa de ieri, am cedat nervos si i-am pus pampers...in 3 min fiu vine, "mami pisi" dupa ce facuse 4 pishi in chilotzi si in papuci c-o ora inainte...si l-am pus pe oala...of course ca nu facea nimic si dau sa-l iau, dar podoaba zice: "nu mami, kaka" ok zic io, il las...si ma duc sa spal vasele ... in 2 min al meu vine in bucatarie cu trofeul dupa el si de bucurie, am facut bravo, ura si am inventat pe loc un soi de dans si in pasi de dans si cantand, am aruncat trofeul la wc in speranta ca data viitoare va face tot asa, la oala...mare bucurie mare, azi Serban a povestit la cine a putut el cum am facut eu ura si cum am cantat ducand olita la baie...va prindeti ca nimeni nu pricepe nimic din poveste
in continuare am un sentiment ciudat, un fel de "aripi in stomac" si o semifrustrare, ca-s in buda cu banii si visez doar la haine, is derecta rau si in final, pe cand eram mai disperata si mai obosita cu copilul misunand pe langa mine, imi doream sa fiu in...Venetia...
am uitat sa va spun ca intre timp am dormit un ceas cu Serban si am mancat doua ciocolatzele Papi cu lapte, cred ca ma ajuta...dar la Venetia tot ma mai gandesc ihhmmmm (in traducere: suspin roz)
bebelushelor, va astept cu interes....
R
roxana1974 spune:
hii nimeni nimic? unde sunteti toate? hmm...ma gandeam sa vin cu niste completari...
Codruta, am vazut posetica, e absolut ... cum trebuie insa rochia mea e un rosu aprins, de alta nuanta, e drept rosu spre visiniu...sau culoarea nu e la fix din cauza pozei? hmm...oricum pana in 19 august cand e nunta am timp sa mai caut. Mai am 2 variante: cu pantofi/sandale pe negru si atunci geanta neagra am sau cu pantofi aurii si tre sa caut geanta aurie. Tocmai am descoperit ca pantofoo visinii pe care-i detin sunt mult prea grosolani si folositi pentru rochita asta trebuie altii...
intre timp am fost harnica si am spalat haine cu mana, hainite care nu se pt baga in masina + kiloti de fiuko! Mi-a mai trecut si nostalgia, dar nu de tot...e in ceata, am tratat-o cu Papi cu crema de lapte plus Heidi cu afine, aia bate tot!
unde sunteti????
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
roxana1974 spune:
hiii! tu! yo cre' ca faceti greva foamei
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
ralucames spune:
salutare
Mariana, tare rau imi pare sa aud ca baietii ti-s bolnaviori... sanatate multa si numai bine
Roxana, ce zici ca si noi facem aproximativ la fel???!!?? fie-mea, sta mai mult de un sfert de ora pe olitza, face pipi, il varsa de regula pe covor, apoi face in scutec un kk mare, cat Kina!! degeaba o pun frumos la colt, stie exact de ce o pun, sta ce sta, apoi se apuca de urlat... ce sa-i mai fac??? ca de alta pedeapsa nu stiu, si nici nu vreau De altfel, e tare cuminte, vorbeste intr-una, "citeste" din carticelele ei, dar asta nu vrea nicicum ... asta e...
Fetelor, noi plecam la tzara maine, pana pe miercuri cred... sa papam cireshe si altele(ca va gati bunica mea) ce dor imi e... Stefania se va juca cu puii de gaina, cateii si pisicile, maama ce se va distra... sper sa nu racim, sa nu ne piste tantarii etc.
Va salutam pe toate cu drag si va dorim zile frumoase...
minunea vietii mele
romana_74 spune:
MARIANA- imi pare rau sa aud despre puii tai, stiu cum e... ai mei au inceput asa in duo pe cand Luca avea 4 saptamani si au repetat figura de vreo 9 ori pana acum. Bine, nu amigdalita, dar rinite si raceli usoare, de 2 ori cu febra mare. Sanatate si sa il impachetezi pe Simon daca nu ii scade febra... stii cum? Daca nu stii iti spun !
MATEI a fost si mai este pana in august la Tandarica de pe Republicii!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
roxana1974 spune:
fetelor, vad ca incet incet apareti
Raluca scumpa, nu pune copilul la colt pentru asta...zic io, marea experimentata...la noi singura chestie care a functionat e asta cu lasatul in kilotei, o vreme, si dupa ce a facut sa fie ud si murdar si sa nu-i placa..sa vazi cum tzipa in parc cu bunasa buni ud! ud!... azi dimineata a cerut singur oala sa faca pipi...si a facut iar caca, ne-am spart asa de fericiti am fost ca a cerut oala, chiar daca zice pipi si la kaka...dupa nici 5 minute o cere iar, sa faca pipi, am crezut ca glumeste! Jur! Si i-am dat-o sa nu zica ca nu i-o dam! Ghici? A facut pipi, un pipi mare mare si ne-am extaziat iar ca ieri, ca sa-l tina naravu' ... cred ca implementam dansul cacacelului si al pishacelului, ca vad ca vrea sa ne bucure piciul, sper sa se invete! Oricum, acum in parc e cu taicaso si nu l-am lasat in kiloti, ca tati nu are nervi sa stearga caca si pisi in parc, desi la cat a facut dimineaa, putin probabil sa mai faca...
Restul fetelor? Unde sunteti? ca pun pe voi, la apeeeeeeeeel!!!
Romana, deci zici ca lui Matei i-a placut? Ca acolo sunt si copiii mei, zic copii ca e si Irina, prietena lui Serban, nu am vrut sa-i despartim ca ei se cunosc si se joaca impreuna. Mama Irinei si de fapt si eu, suntem preocupate de faptul ca grupa mica va sta la demisol, ca e intuneric si ca au un singur wc...si ca nu pare prea curat, cum ne-ar placea noua sa fie...in rest....mai zi si tu...
Nu pui niste pozici cu baietii tai? Sa ti-i vad si eu!