Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Va pup pe toate
Am ajuns si noi.
Am intrat sa va salut si m-a apuc de citit ca a-ti cam scris o groaza.
O sa pun si niste pozici.Am cheltuit ptr bebe o gramada am luat de toate dar inca nu au ajuns ca tre sa mi le aduca cineva cu o remorca.Mai avem doar patutul de luat.
Vacanza a fost draguta,ne-a tinut soacra ca la pensiune.Mancat,dormit,plimbat si iarasi.
Noi suntem bine am mai luat vreo 2KG cu un burtoi de toata lumea imi zicea ca mai am putin si nasc.
Am si eu o mare rugaminte:cine poate sa m-a trimita la link-urile alea cu modele elegante ptr gravi.Nu mi-am gasit nimic ptr nunta soramii si vreau sa m-a duc sa-mi iau material sa-mi faca mama ceva.
iO26+
Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Gata v-am citit dar am facut si ceva trebutza prin casa...
Mini-me mai bine iti cumperi o crema speciala, dar daca iti prepara cineva de la farmacie sau tu... stiam ca mai poti adauga la reteta ta lanolina, colagen si elastina.
Mexxa ma bucur ca te-ai mai linistit cu pozitia bb-lui. Astia mici se joaca tare mult pe acolo...
Hazul cred ca e adorabil intr-adevar Lucas dupa cum povestesti despre el...
Mamilili felicitari pt baietel. He he he ce ma bucur cand mai aud de baietei pt fetitele noastre...
Inni tare faza cu palnia. Numai mama imi povestea ca acum peste 20 de ani nu se faceau echo si le consultau cu palniile.
Anangel_lexi fff frumoase lucrusoarele. Piesa de rezistenta raman ghetutele zic eu...
Sephora bine ai revenit. Linkurile cu rochite elegante pe care le-am postat sunt parca la capitolul 28 pagina 7 ...Si eu mi-am ales de acolo un model pt rochitza de nasica...si mi-am facut-o.
Apropo de lucrusoare pt bebe, la cat de aiurita am devenit... am si uitat sa va spun ce cadou i-am sotului meu zilele trecute pt aniversarea casatoriei. Va spuneam ca intentionez sa ii iau ceva legat de bebe...Ei bine, cum noi nu am cumparat absolut nimic pt bebelina...inca...am ajuns pe la magazinul acela Z si am cumparat un body absolut adorabil dupa parerea mea pe care scrie: EU SI MAMA IL IUBIM PE TATA.
Va dati seama ca efectul a fost maxim si am impuscat 2 iepuri deodata ...bebe are primul lucrusor iar tati zice ca a primit cea mai frumoasa declaratie. Si este asa de miiicccccc!!!
Daca vreti sa il vedeti este in albumul "cadou tati" l-am pus de ieri dar...am uitat
Imi pare rau ca nu am gasit pe roz sau rosu ca pt fetitze. Primisera numai pe verde si albastru si am ales verde.
De asemenea am mai pus niste poze cu mine si cu o colega de serviciu gravidutza tot de sept-oct . Ne-am amuzat copios pozand ca doua burticoase...
Va pup si va doresc un WE excelent
Itzy-Bitzy 27+ cu
Ana-Maria
POZE
![](images/user_woman.png)
Susa spune:
Buna seara gravidute,
Bun venit noilor burticute, sarcina usoara in continuare..
Fetelor am si eu o problema.....stiti cumva ceva despre incopatibilitate de grup sanguin(nu RH)...adica mama 0 iar tata A ori B? am citit dar nu e foarte mult despre subiectul asta pe net...scrie ca se poate ca bebelusul sa aibe icter pt o perioada mai lunga de timp....
Va pup
Silvia27+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
tasia spune:
Buna fetelor
Eu am avut o mica problema si am cam lipsit de aici, acuma dupa ce am recuperat tot ce era de citit ma simt si eu in rand cu lumea Am avut o durere un pic mai sus de buric care ma tinut la pat 2 zile. Azi am fost la spital, bebe e ok da cica face uterul contractii, nu am inteles ce si cum... sper sa treaca si sa fim bine.
Hazul ce funny e Lucas al tau, ma amuzat tare
MamiLili felicitari pentru baietel
bb ralukutza felicitari pentru fetita, e chiar asa cum va doreati
inni unde-i reteta cu tortul ala delicios ???
credo sunt total deacord cu ce spui tu despre zodii Bineinteles ca cei dintr-o anumita zodie au anumite asemanari, dar fiecare este diferit prin personalitatea sa.
itzy-bitzy tare faza cu, corcoduse
Noapte buna 25 +
pozele noastre
bebe
GETY spune:
Susa, eu n-am auzit de nici o incompatibilitate de grupe sanguine. Nu cred ca este adevarat. Numai asta cu Rh-ul este valabila. Si tin mine ca problema sa faca icter tot cu incompatibilitatea Rh avea legatura. Tin minte ca atunci cand a nascut sora mea al doilea copil, erau pregatiti sa intervina daca fetita facea icter. Ea are Rh neg, ca si mine, dar dupa primul copil nu-i facuse nici un vaccin, asa ca, spre sfarsitul sarcinii a doua aparusera anticoprpii anti Rh.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Mini_me, gentuta pt. bebe de care zici mi-a adus-o prietena mea din Germania. Dar am vazut si la noi, insa la preturi aproape duble...
Fetelor, am bucatarisit si eu ieri. Am facut ecleruri si prajitura cu visine (sa am cu se ma ingras )
Merg sa ma intind ca m-a apucat o durere in capul pieptului...de la ce o fi? 28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
acai24 spune:
Buna la burtici!!!!
Am fost vineri la control dar doctorita s-a grabit sa fuga pt ca ii nastea o pacienta.....asa ca m-am reprogramat marti la 17.30. Si daca tot eram acolo am rugat-o pe asistenta sa-mi ia si tensiunea....120/750.....super tinand cont ca era 5 seara, caldura, alergatura....deci cu tensiunea nu trebuie sa-mi fac griji....in rest cum am vesti revin... 27+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
nicole2005 spune:
buna, burtici.
vreau sa va intrebsi pe voi. voua nu vi se umfla picioarele? eu seara sunt franta de oboseala si degetele mele de la picioare sunt ca niste crenwusti. fac si dusuri si le tin si cocotate pe perne. dar dimineata am buricele de la degete umflate si ma dor cand calc. ce as putea face?28+
nicol
inni spune:
Tasia ...reteta e la cap.43, pagina 20
Itzy-Bitzy...bine ca pana la urma ai ajuns la corcoduse...esti o norocoasa...
Hai sa-ti spun la ce copac am poftit eu ...si am ramas cu pofta pana la urma.
Eu am vedere la apartament si in fata si in spatele blocului.
Si tot si in fata si in spate am niste minunatii de salcami..
Ei bine ..am poftit la florile de salcam (pt. ca mai mancam uneori si-mi placeau
)...numai ca cel din fata blocului nu a ajuns inca la inaltimea mea (et 3)..insa cel din spate..la anu ajunge sigur..si am sa ma infrupt. Nici unul dintre ei nu are crengile mai jos...ca puteam sa le fi luat de la nivelul solului...majoritatea florilor fiind concentrate in varf.
Asa ca ...aista mi-a fost singura pofta nesatisfacuta
Si mai si miroseau afurisitele...ca asta ma imbia mai tare...
Astazi am luat primul lucrusor de bebe.Lexi..din cauza ta....ca m-ai facut sa nu ma mai pot abtine ca eu vroiam prin iulie..asa...sa incep cu cumparaturile.
Deci am luat un compleu nou-nascut (asa scrie pe eticheta )(bluzita..care are nene niste capse tepene..ca abia pot sa le deschid, cu pantalonasi, manusele si o caciulita miiiiicaaa...miiiiiica).Am sa le trag in poze si le pun la vizionat.
Si 2 cutii cu bete de urechi .
Atat.
E suficient
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu
....
katia spune:
quote:
Originally posted by Susa
Buna seara gravidute,
Bun venit noilor burticute, sarcina usoara in continuare..
Fetelor am si eu o problema.....stiti cumva ceva despre incopatibilitate de grup sanguin(nu RH)...adica mama 0 iar tata A ori B? am citit dar nu e foarte mult despre subiectul asta pe net...scrie ca se poate ca bebelusul sa aibe icter pt o perioada mai lunga de timp....
Va pup
Silvia27+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
Susa, exista si incompatibilitate de grupa sangvina nu numai de Rh. Motivul formarii anticorpilor este acelasi ca si la Rh. Adica absenta (in cazul grupei 0 si a Rh negativ) sau prezenta (in cazul celorlalte grupe si a Rh pozitiv) a unor antigene (asemanatoare unor antenute) pe suprafata hematiilor. Riscul poate fi teoretic la fel de mare si in cazul incompatibilitatii de grup ca si in cazul incompatibilitatii de Rh, practic insa se intampla mai rar (se pare ca antigenele A si B nu sunt atat de "agresive" ca cele de tip D care dau Rh-ul) Si intradevar incompatibilitatea de grup poate sa apara doar in cazul in care mama are grupa 0 si tatal are oricare alta grupa sangvina. Dozarea de anticorpi se face ca si in cazul Rh-ului negativ. Pentru siguranta ta, daca e cazul poti sa-ti faci un astfel de test...nu mai imi aduc aminte dar tind sa cred ca e gratuit. Eu am gupa 0 Rh+ si tati are B RH+ si mie mi-a dat doctorul sa-mi fac dozare pe la 16 saptamani cred. Eu stiu ca am postat in acea perioada un link cu un articol despre asta...dar din pacate nu mai stiu la ce capitol. Icterul este reactia la anticorpii mamei in cazul incompatibilitatii atat de Rh cat si de grup...si e normal sa se intample la fel avand in vedere ca e vorba de aceeasi problema! Sper sa fi inteles ce am incercat sa-ti explic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite