Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Mai fetelor mie de 2 dimineti nu-mi merge sa ma conectez pe site . Voi ati patit? Numai dupa ora prinzului reusesc.
Azi am intrat in sapt 30
Monica 30 sapt
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inni spune:
Susa...icterul in ziua de azi se rezolva foarte usor..si intr-adevar sunt sanse mai mari sa apara cand exista diferente de grupa sangvina, dar nu tr sa te ingrijorezi pt. asta pt. ca nu e obligatoriu. Il pune pe bebe la niste raze si ...uite icteru' nu e icteru....chiar nu tr sa te stresezi din pricina asta.Cred ca procentul de copii care il fac este de 85%.
amarantina inghetata aia e din Austria (klagenfurt, parca) Dar ce mi-e Germania ce-mi e Austria.Sunt lucruri la fel de bune si bine facute in ambele parti. In Germania am stat foarte putin ca nu am mai avut timp suficient si eram si pe terminate cu banii...offf...abia astept sa mai merg pe acolo. Sunt singurele tari in care as vrea sa emigrez. Vi le recomand cu caldura. Noi am fost cu masina noastra si am dormit la pensiuni..pe unde ne apuca noaptea si o sg noapte in cort in Viena ..a fost superb. Si am cheltuit doar 600 euro/11 nopti cu tot cu tot..turul Austriei, a intregii tari..benzina..mancare...intrari pe la diverse chestii.
Nu m-am dus in muzee ca ma enerveaza
Pai mergi la noi cu banii astia...in conditiile de acolo...ca nu gasesti sigur.
Extraordinar ...as repeta experienta in fiecare an, daca as putea.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu
....
inni spune:
Monique..si eu o mai patesc dar uite cum fac..ma duc la google tastez "despre copii" si apoi dau click pe "forum" si merge...incearca si tu si vezi.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu
....
Susa spune:
Buna gravidute,
Da Katia ca si tine eu am grup0,Rh+ iar tatal are B,Rh+ stiu ca medicul la prima vizita m-a intrebat si a zis ca este incopatibilitate de grup sanguin dar nu mi-a dat sa fac nici o analiza ori dozare de anticorpi..oare o fi prea tarziu sa ma apuc acum la 28 sapt? antigenul B e mult mai agresiv decat antigenul A deci va fi posibil sa fie mai nasol in situatia noastra...am citit aseara pe net ceva si mi-a filat beculetul...asa ca am intrat in priza.
Luni il sun pe medic sa-l intreb...Am inteles ce ai explicat ...mersi mult...citisem si eu asemanator si voiam sa stiu daca mai e cineva in tema cu subiectul...sunt cazuri in care BB-ul poate sa aibe icter si pana la 2 luni in cazul nostru daca nu se face dozarea...
Bine ai revenit Sephora...frumoase poze si vacanta...
Monique nici eu nu am putut intra pe forum decat foarte greu...
Fetele din Iasi cum au fost hamsiile?
MamaLili felicitari pentru baietel....
Ralucutza felicitari pt fetita...
sa fim toate sanatoase cu BB-usi si tatici cu tot...
Silvia27+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Eloise
Pe dr. Pavaleanu nu o poti gasi decit in spital la Ambulator, este f. ocupata, are multe paciente, insa te poate ajuta. Nu mai are nici un cabinet particular pt. ca a fost simtita si a renuntat ca sa nu le dea peste cap. Eu am fost la Onofriescu inainte si nu am fost deloc multumita de el. Acuma insa nu-s multumita de spital ca de cite ori am fost internata nu aveau decit scobutil compr. si eu muream de durere si nu-mi faceau nimic. Insa conteaza f. mult dr., cum te intelege si ce relatie ai cu el.
Fetelor mie mi-au gasit la morfo fetala IR-urile de pe arterele uterine si cea ombilicala 0.7 si am inteles ca sunt cam mari (asta da oxigenarea lui bebe). Voua ce valori v-au gasit? Dr. Tutunaru din Buc. am vazut ca da tratamnet pt. asa ceva. Dr. mea a zis ca nu e problema mai ales ca bebe e dezvoltat normal.
Va pupik pe toate!
Mirabela 26+
.+
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png
katia spune:
Monique, si eu am patit-o si ca sa vezi ca nu numai draga de Inni este ingenioasa am incercat si varianta cu google dar tot n-a mers...asa ca mai incerc din 10 in 10 min pana merge
eu sincer credeam ca e de la conexiune ca eu ma conectez cu zapp dar se pare ca nu e asa. Astazi de exemplu vreo 10 minute m-am chinuit sa intru pe subiect...cand dadeam clic pe Mamici de sept.......ma ducea la Toate forumurile. Si am obsevat ca s-a modificat regula cu stelutele.... deci s-a lucrat pe forum banuiesc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Monique_new spune:
Am incercat si varianta cu google de ieri dar degeaba. A mers cind a vrut el nu eu . O fi vreo problema de la ei. ca altceva mergea ok.
Au schimbat culorile la stelute sau mi se pare mie ??Si regulile nu stiu , dar vad ca la Ini are 3sute si ceva de mesaje postate si doar o steluta.
katia spune:
Susa, sincer nu stiu daca e devreme sau tarziu.....plus ca exact cum a zis si Inni, icterul apare destul de des la bebici si se scapa usor de el. Si cred ca daca am ajuns cu sarcina pana aici pericolul pentru bb a trecut (gandeste-te ca pe vremea parintilor nostri nu se prea auzise nici de dozare si vaccinare pentru Rh da' pentru grupe....). Eu poate sunt mai inconstienta dar nu cred ca asta e un motiv de grija.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Monique_new spune:
Stie cineva vre-un site cu produse de la Primii Pasi. Am vazut ca sint dragute si cu preturi mult mai mici decit cele de la NUK. Or fi si bune? De biberoane am inteles ca sint Ok dar in rest ???
Monica 30 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salutare burtici!
Noi am plecat ieri dimineata la tara si acum ne-am intors....iar dimineata n-am reusit sa intru pe forum sa va zic "la revedere"....
MamiLili felicitari pentru !!!!
Hazul am completat si la voi!
Credo activeaza-ti te rog PM-ul(intri in stanga la mesaje private si acolo la optiuni) si iti trimit parola de la emailul comun!
Sibylle asa se pare ca avem o cunostinta comuna...Garo a fost colega de liceu cu mine.Tu de unde o stii?(pentru ea imi faceam probleme si emotii ca naste acum 2 sapt...si a fost degeaba ca a nascut super usor!)
Nu mai stiu ce am vrut sa va zic...
La tara a fost ok(in afara de mizerie...), piticotul a alergat toata ziua...l-au mai piscat si tantarii, s-a indragostit de porci, si de vaci numai ca nu a vrut sa puna mana pe ei ca "unt dudai"(sunt murdari
)...
BB mic e tare activ(har Domnului), ma bombardeaza toata ziua de-mi topaie hainele pe mine...spre bucuria lui Ovi si a mea!
Pupici!
Ioana(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik