Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

mini_me, referitor la biberoanele de sticla, sunt cele mai igienice, si se curata cel mai bine, inclusiv la sterilizat, dar sunt foarte grele. in primele luni, te doare mana tinand de biberon, iar cand bebele mai creste, nu si-l poate tine singur in manute. si eu am avut intai de sticla, dar din alea mici, de 150 ml, cand am trecut la alea mai mari, am trecut la plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

nu mai stiu cine a inceput discutia cu hainutele lui bebe, dar eu cred ca e bine sa ai macar doua trei schiburi pentru cand nasteti, ca andrei al meu a luat o infectie din spital, la nastere, de nu l-am mai scapat decat dupa 3 luni, si l-am chinuit, mititelul, cu toate culorile: violet, albastru. avea bubite pe piele, ca niste cosulete. asa ca e mai bine sa dati la pace cu asistentele si sa nu va oblige sa le puneti la copii scutecele de panza dn spital. andu al meu s-a nascut cu 2450 gr si la nastere mai scazuse, asa ca, desi era la termen, a stat la prematuri, si era cel mai mare de acolo. dar acolo erau reguli stricte, printre care si asta cu scutece, sterilizate cica, in spital. ca bebelanii stateau separati de mamici. a fost un chin pentru noi.
apropo de culoarea lui, andrei s-a nascut in noiembrie, iar cand a venit popa cu ajunul in decembrie, era micutul tot albastru pe fata, si dormea in patut dupa usa, in dormitor. cand a intrat popa si l-a vazut, s-a blocat si a uitat versurile. se holba la copil si nu stia daca e adevarat sau nu.
abia dupa multiple bai cu hipermanganat si cu cimbrisor, ca eram disperati, am ajuns la o doctora dermatolog care ne-a scapat copilul cu o solutie preparata la farmacie, in doua saptamani. de atunci, copilul meu nu mai face vizite decat la medici specilaisti, ca medicii de familie, ca si pediatrii, din slatina cel putin, sunt generalisti si nu prea sunt la curent cu noutatile. chiar si la racelile repetate ale lui andrei, nu ne-am descurcat decat la ORL, ca pediatrii, ca si medicul de familie, nu stiu decat sa dea antibiotice pe dibuite, si abia la 10 zile dupa ce termina tratamentul, mai fa copilului antibiograma, daca mai ai la ce.
bine, sa nu se inteleaga altceva, asta e doar parerea mea, din propria experienta.

Mergi la inceput