Mamici de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

quote:
Originally posted by try

Si la mine alex a avut la nastere un icter destul de pronuntat care a trecut definitiv cam in 4 saptamani. Sa fi fost vreo cauza faptul ca eu am grupa AII si tati 0? Sau numai cand mama are grupa 0 poti da vina pe diferenta de grupa sanguina?

Pufy, mey, tu de ce-ai stelute turcoise?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 25+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Try, din cate am citit eu anticorpii se formeaza numai in cazul Rh negativ si a gupei 0 la mama. Motivatia este ca hematiile fara antigene (adica la Rh negativ nu exista antigene D iar la grupa0 nu exista antigene A si/sau B)reactioneaza. Cazul tau nu e caz de incompatibilitate. Asta am citit eu...poate informatia pe care o detin nu este completa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........AM SI EU O PICATURICA IN SFARCUL DREPT....

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Inni felicitari pentru picaturica!

Si eu vreau!!!!!

Vauva 31+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Multumesc Vauva.

Bine ai venit picaturica si sa te duci si pe la Vauva

Poze
Poze tort si pizza

Inni 30+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
Ma dispera calduraaaaa!!!!!!! Pufy, cum faci mama draga de stai si gatesti pe caldurile astea?????? Nu inteleg....

Mai fetelor, politia d-abia vine la vreo spargere, ceva, dar la niste carabushi?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Inni felicitari pentru picaturica!

Despre calcatul hainelor lui bb: eu nu le-am calcat niciodata si a fost ok...am avut doar mare grija sa fie bine spalate si clatite!

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Felicitari Inni!!! Ce comică esti !!!
Fetelor care ati trecut de 28 de săptămani, ce vă invidiez... Mie mi se pare ca mai am atat de mult si abia astept sa vină momentul cand bebele meu ar putea supravietui si singur! Mi-ar da un sentiment de sigurantă in plus. De fapt, saptamanile trec asa de repede! Dar abia astept, oricum!

Eloise 24 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Neata fetelor!

Lexi sa-mi zici dc ai reusit sa faci contul comun....dc nu incerc si eu...

Inni cine crezi tu ca sta lanaga aragaz?Fierbe ea dulceata singura, eu numai amestec din cand in cand...iar compotul la fel....

Si la noi e o caldura infernala....nu pot iesi cu Alesio afara ca mi-e rau....asa ca astept sa vina Ovi acasa si mergem diseara la plimbare...
In casa stam cu toate ferestrele deschise si tot e cald.....

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Pufy, pai am incercat adineauri iarasi si cand introduc adresa noastra comuna de mail zice "adresa de mail mai este utilizata. Incercati cu alta adresa" sau ceva de genul asta. Deci totusi am bagat adresa corect. Dar de ce n-am primit nimic pana acum? Ce zici, sa luam legatura cu adminii? Ca nici sa ma loghez cu noul nick nu merge...
Inni, felicitari pt. picaturica. Eu n-am avut si n-am nici un strop macar...Sper sa am atunci cand va fi nevoie.

28+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Aaaaa, nici la mine nu curge vreo picatura din sani, dar nu-mi fac griji. Ar fi o bataie de cap in plus. Mi-am comandat aseara de la prietena mea care vine din State o pompa de muls electrica (la Luk n-am avut de nici un fel si tare i-am simtit lipsa) si un interfon. Na, ca astea or sa fie primele lucruri pentru bb2 achizitionate. Asta daca nu cumva le primesc cadou.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Inni m-ai terminat cu avioanele alea!

Asa ma gandeam si eu cu calcatul,cat mai putin, ca nu prea imi place numai ce e musai. Asta mi se trage din copilarie cand ma punea maica-mea sa calc tot felul de la chilotei la haine de pat si ma ingrozeam de-a dreptul cand vedeam ditamai invelitoarea de plapluma si eu eram un sfert din ea. Aaaa si mai avea maica-mea o fobie:apretatul. Pai imi dadea draga o scoarta de batista de imi zgariam tot nasul cand ma stergeam cu eaAla chiar il urasc si nu il practic deloc

Vauva 31+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput