REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Hey! Mie nu-mi face nimeni galerie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Georgiana
Sa dai jos cat mai multe kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sunt cu voi.Azi e prima zi de Scarsdale.Nu am mai tinut-o cam de vreo 6 luni.Sa vedem rezultatele.
Succes si multa ambitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Bafta fetelor care au inceput din nou regimul. Eu nu prea mai am rabdare..... Poate ar trebui sa-l iau si eu de la capat...A mai avut cineva asemenea stagnari respectand regimul cu totul? Am slabit 4 kg in 2 sapt...Si mai am vreo 10 cel putin ...

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dimineata, la mine e ultima zi de dieta, am scapat! Din pacate am slabit doar 3 kg, cu toate ca l-am tinut intocmai, nu am trisat cu nimic. Asta e ! De maine incep programul de mentinere si poate mai slabesc putin. Daca nu o sa mai tin o tura peste 2 saptamani. Mai vreau sa slabesc inca 3 kg.

Va pup, o duminica placuta!

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Sunt in a 3a zi si parca nu mai mi-e asa de usor sa tin regimul ca prima data dar ma straduiesc. M-am cantarit dimineata si am dat jos 700 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna si sa dati cat mai multe kile jos
Eu am 81.5 si sunt tare bucuroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si eu am inceput de azi a doua etapa de regim dupa 2 saptamni de pauza .Incep de la 81 de kg.
Bafta fetelor la slabit caci se apropie sarbatorile de iarna acusica si trebuie sa aratam frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Buna,ma alatur si eu!Incep lupta de la 62 kg la 1.67.Azi sunt prima zi,si nu mi s-a parut greu pina acum.Sa vedem ce va urma!Spuneti-mi si mie va rog:rosiile taiate ,fierte sau inabusite-sa inteleg ca nu le pot consuma crude sau cum,ca la servici n-am cum sa le inabusesc!!!
Sper ca n-am fost penibila cu intrebarea!!!!!Dar eu asa am inteles din context,si ma gindeam ca nu tb sa fermenteze in stomac,de-aia se fierb inainte!
Pupici si la multe kg date jos!
A,pentru inceput as fi multumita sa dau jos 5 kg,dupa mai vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna fetele,

Imi pare rau dar nu am avut net o saptamana juma si m-am simtit IZOLATAAAAAA !!! Nu am apucat sa citesc tot, insa, vin cu rugamintea de a imi spune care vreti in listuta , pe unde sa va trec etc. !

Sa nu ma certati dar nu am de ales.

Tin pumnii, fac galerie si imbratisez luptatoarele !!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput