REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

As vrea sa ma reapuc si eu de Scarsdale.A fost singurul regim cu care am slabit 28 Kg.Trebuie doar ambitie.
Cred ca am sa incep de luni.am sa cumpar sa am in casa tot ce-mi trebuie si-i dau batai.
Eu zic ca nu trebuie disperat atunci cand sunt perioade de stagnare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

In cele 2 saptamani de pauza pot manca ciorba, binenteles fara smantana?Stiu ca am voie supa dar ciorba?

Cat de tare te superi pe mine daca ti-as recomanda sa eviti????

Daca nu poti...mananca atunci foarte rar si cat se poate de putin !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

28 de kg!!! of! fetelor cat ma ambitionati!!! cat timp ti-a trebuit sa dai jos tocmai 28 de kg?... scopul meu final e sa dau jos 20 de kg! dar daca dau si m mult jos, as fi super fericita!...
ai m facut ceva sport in afara de dieta?!..
off...tare as vrea sa ajung la astfel de performante, din multe, tare multe motive..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Multam fain Briana!
Si eu ma arat uimata, 28 kg? De fapt ce mai spun eu, haideti sa ne uitam putin la Briana? Dar de aceste 28 in cata vreme te-ai descotorosit?
Doamnelor va multumesc, daca nu aveam subiectul asta pe forum, si atatea exemple cine stie daca reuseam sa ma ambitionez...

Mary si Anna (pisicuta lacomita)08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Fetelor stiu ca spunea cineva de spanac gatit la cuptor. Cum il faceti mai exact, ca saptamina trecuta am sarit peste spanac si ma gindesc ca ar fi bun pentru organism totusi.

Azi..., am zis eu ca stau departe de cintar..., avem cu 400g mai putin ca ieri. In sfirsit vad cintarul coborind iarasi.

Pupici.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Va multumesc pentru incurajari si sfaturi fetelor. Advevarul e ca la mine a cam stagnat treaba, dar e drept ca am mai mancat cate o ciocolatica ( 2 cuburi maxim), vreo 2 biscuiti, niste paine pe aici pe colo...), deci am mai calcat stramb, dar am dat jos 2.5 kg si daca as da pana la 3 pana duminica as fi foarte fericita. Ma simt mult mai bine si altfel stau hainele pe mine.
Oricum, mergem mai departe si felicitari tuturor pentru vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Pe mine nu m-ati trecut pe listutza si am slabit intr-o sapt. 3kg. E drept, m-am abatut de la regula cand am fost la socrii, dar mi-a fost rau si am vomitat toata noaptea; in urmatoarele 2 zile am cam dus-o cu fructe. Dar respect dieta. Chiar daca nu mananc tot, nu inlocuiesc. Doar mai "infulec" un firutz de cartof pai cand ii fac sotului.

Oricum, vreau la "luptatoare": 18 august, start: 66kg.- ziua 5: 3kg.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fetelor, diseara trebuie sa mananc spanac si nu stiu cum sa-l pregatesc! Spuneti-mi si mie va rog o reteta usoara si rapida.

Multumesc. O zi buna.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Buna,
Am gasit cartea scanata de cineva si pusa pe net... sper sa nu se supere ca o sa va dau link-ul si voua:
http://community.webshots.com/user/montiscar

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mai..cartea nu e scumpa.Eu am cumparat-o online ..nu mai stiu de la ce editura.
Eu am tinut cate 2 sapt..apoi pauza o luna..iarasi regimul..iara pauza.In pauze nu faceam excese,nu mancam dulciuri..dar mancam altele dupa care jinduiam in regimul Scarsdale:iaurt.....bineinteles fara grasimi.Si am slabit.
Am avut si perioade de stagnare.
Mergeam mult pe jos pt ca bb era mik si il plimbam cu carutul....
Trebuie doar sa ai ambitie.

Mergi la inceput