REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am vreo 74 kg la 1.68 , si vreau sa dau jos. Am reusit sa slabesc tot ce am acumulat pe sarcina (14 kg), dar eram deja grasa. Acum vreo 2 ani aveam 53, nu am depasit niciodata, dar acum ...
Am o dulce de 4 luni. Ma treceti si pe mine pe listuta? Pleasssse! Va citesc intens si va felicit pt ambitie!

Mary si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bine ai venit si mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by clauclau

Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici la voi? Sunt si eu o aspiranta la slabit, mi-am cam facut de cap cu mancarea in aceata vara si acum am aproape 55 kg, eu care mereu aveam 48, maxim 50kg. mentionez ca am 29 de ani si un baietel de 4ani si jumatate. Vreau sa incep de luni cu aceasta dieta, daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi ar fi foarte binevenite pentru mine.
Deci as vrea sa slabesc 5-6 kg, dar mi-e foarte frica ca dupa aceasta dieta sa nu ma ingras la fel sau chiar mai mult. Se zice ca dupa orice dieta de obicei te ingrasi mai mult decat inainte si iti si dereglezi organismul!
Asa ca astept niste sfaturi de la voi si apoi de luni ma apuc si eu!

Va pup.

CLAU

Clau, bine ai venit !

Eu am tinut regimul asta de cateva ori si anume : prima data dupa ce am nascut prima fetita si apoi dupa a2-a nastere.
Acum, dupa ce am nascut a doua fetita , la o saptamana aveam 90 Kg ! Acum am 55 ! TOATE aceste kilograme le-am dat doar cu acest regim. L-am tinut de 4 ori, cu pauze de 2-3 saptamani .In pauzele astea nu am mancat paine, dulciuri (si daca aveam pofta de dulce luam dulciuri pentru diabetici) paste foarte foarte rar.
Acum dupa cum vezi am slabit 35 de kg in 8 luni !! Eu una NU AM PUS NICIODATA LA LOC ce am slabit cu Scarsdale ! Insa, am avut grija ca dupa ce termin regimul sa nu ma arunc pe mancare, sa nu mananc foarte tarziu seara (sau sa mananc doar un iaurt, lapte, fruct etc). EU una am fost fffffff multumita de aceea am postat aici regimul ! Este un regim echilibrat, nu faci foamea atat de rau ca la altele si pe masura ce il tii de mai multe ori slabesti mai bine !

DIn punctul meu de vedere, este perfect !

Insa, trebuie sa ne gandim ca fiecare organism reactioneaza altfel, ca cel mai usor se dau kilogramele nedepozitate ani de zile ! Si de fapt importante suntem noi cat de mult ne dorm sa slabim si cum ne putem echilibra dupa o cura de slabire.

In mod normal, dupa nici o cura nu te ingrasi daca ai MARE GRIJA dupa aceea ! Cei care sun ca te ingrasi e clar, dupa cura s-au aruncat pe paine, pizza si altele si dau vina pe regim !

Te pup si daca ITI DORESTI TU esti binevenita printre aspirantele de aici !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Eu am vreo 74 kg la 1.68 , si vreau sa dau jos. Am reusit sa slabesc tot ce am acumulat pe sarcina (14 kg), dar eram deja grasa. Acum vreo 2 ani aveam 53, nu am depasit niciodata, dar acum ...
Am o dulce de 4 luni. Ma treceti si pe mine pe listuta? Pleasssse! Va citesc intens si va felicit pt ambitie!

Mary si Anna

Mary, cand vrei sa incepi cura ...sa te trec la aspirante !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Salutare fetelor
Am trecut sa va urez o zi frumoasa tuturor si un WE placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

BRIANAMICA, multumesc de raspuns, m-au bucurat vorbele tale si vreau sa am incredere in acest regim. Asadar o sa-l incep de luni, diseara ma duc la cumparaturi sa-mi iau ce-mi trebuie pentru el. Acum trebuie sa-mi intocmesc o lista cu produsele necesare acestui regim . Sper din suflet sa am si eu rezultate cum ai avut tu.

Deci, poti sa ma treci in listuta, acum am 55 kg si vreau sa ajung la 49-50 kg. Abia astept rezultatele peste cateva saptamani.

Te pup.

CLAU

Mergi la inceput

Sigur o sa ai rezultate bune, iti trebuie doar ambitie, ce imi lipseste mie uneori.
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Am vazut ca la micul dejun grapefruit poate fi inlocuit cu ananas. Ananasul poate fi din conserva de compot de ananas? Sau doar fruct proaspat?

Apropo, cina la ce ora trebuie servita? Eu ajung acasa de la servici in jur de ora 19.

CLAU

Mergi la inceput

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa il manaci natural, dar daca nu se poate in conserva.Eu prefer greful, mai ales cel rosu

Mergi la inceput

OLIM, multumesc de raspuns. Da, ai dreptate, mai bine grapefruit.

Si cina la ce ora maxim?

CLAU

Mergi la inceput