REGIMUL SCARSDALE 2 saptamani -7Kg (2)
Raspunsuri - Pagina 19
olim spune:
Eu incerc sa fie la 7-7.30 dar nu intotdeauna reusesc.
Mariana parca nu mananca dupa 6.
Depinde de tine si de timpul pe care il ai.Eu cand munceam ajungeam acasa la 8-8.30 si mai repede de 9 nu reuseam sa cinez.
O zi placuta
olim spune:
Ce liniste pe aici mai fetelor, chiar toate sunteti in vacanta?![]()
Eu am mancat de nu
, 2 felii piept pui si 2 rosii mici, plus 2 felii de paine, si apa vreo 2 litrii.Nu stiu ce am , dar nu ma mai satur de apa
.
O dupa-amiaza placuta
clauclau spune:
Buna dimineata fetelor, am si eu o intrebare.
Pestele de luni seara poate fi si din conserva sau neaparat pe gratar?
La mine sunt ultimele zile de rasfat caci de luni ma apuc de treaba...Asa ca adun ultimele informatii. Aseara mi-am cumparat tot ce-mi trebuie pentru aceasta cura. Apoi totul depinde de vointa mea!
Va pup si va urez o zi frumoasa.
CLAU
clauclau spune:
Oau, sunt in listuta de luptatoare, merci Brianamica! Ma simt si mai motivata acum,iar la sfarsitul saptamanii viitoare o sa va spun primele rezultate.
Pupici multi.
CLAU
olim spune:
Salutare fetelor
Claucalu, pestele poate fi si in conserva, dar trebuie sa arunci uleiul, pasta de rosii sau in ce o fi el, si sa manaci doar bucatile de peste.
Va doresc tuturor o zi frumoasa
.
AZI SE IMPLINESTE UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!
aM SA REVIN CU POZE
lau10 spune:
Buna dimineata fetele,
Va urez un weekend foarte placut! Eu am mancat niste paine prajita dimineata ca de altfel in fiecare dimineata pentru ca nu suport grapefruit.
SUnt foarte multumita de regimul asta. deja ma simt mult mai bine. Nu m-am mai cantarit de joi si nici nu pot sa ma cantaresc pana luni, dar eu cred ca am slabit 3 kg sapt asta ceea ce e fantastic!. Daca as mai da jos inca 2 kg ar fi super.
Plec in vacanta peste 2 sapt dar o sa ma abtin si o sa am grija ce mananc ca nu vreau niciodata sa mai ajung la 65kg.
Va doresc multa vointa in weekendul asta si mult succes fetelor care incep de luni. Eu intru in a doua saptamana.
Olim, tu cat ai slabit?
Va pup
clauclau spune:
LAU10, ti s-a parut grea prima saptamana? Eu incep de luni si sunt curioasa, ma gandesc ca primele zile sunt cele mai grele...
O zi buna.
CLAU
olim spune:
HAI CA SA SA FIM ALATURI DE TINE SA TE SPRIJINIM.

AZI SE IMPLINESTE UN AN DE LA NUNTA NOASTRA!

adseana spune:
Olim HAPPY ANNIVERSARY!

Clauclau nu e foarte greu de tinut regimul.Eu mai am azi si maine, e adevarat ca primele 2 zile au fost un pic mai grele, mai ales pentru una ca mine, obisnuita sa manance bine seara, dar a trecut.Eu sunt foarte multumita de regim, am reusit sa dau jos 5 kg pana acum.Sa vedem luni dimineata cat va arata cantarul.Eu vreau sa tin acum dieta de mentinere, si dupa cele 2 saptamani sa incep iar.Am 1,62m si aveam 70 de kg inainte de regim.Acum am 65 de kg, si pana la 55 sunt hotarata sa nu ma opresc, daca as ajunge si la 50 de kg ar fi super.
Lau wow 3 kg, asta da.Spor la dieta in continuare!
AMBITIE, RABDARE si KG IN MINUS!

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
clauclau spune:
OLIM, aniversare frumoasa si sa va dea D-zeu multi,multi,multi ani impreuna! felicitari!
Si multumesc pentru sustinere.
ADSEANA, ai rezultate frumoase cu regimul, tine-o tot asa. In curand o sa va spun si eu.
Acum se scoala baietelul meu, trebuie sa ma ocup de el. Pupici la toate fetele.
CLAU