nu stiu ce e cu mine

nu stiu ce e cu mine | Autor: mnarcisa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.

Nu stiu ce e cu mine de vreo doua sapt ca mereu mie foame, acum manc si peste 20-30 minute simt un mare gol in stomac si simt nevoia sa manc din nou. Asta tocmai cand am inceput si eu sa mai dau jos din kg. Nu am tinut un regim anume cipur si simplu am inceput sa manc mai sanatos si dupa 6 luni au inceput sa se vada rezultatele (nu vreau sa scap repede de kg si sa le pun la fel de repede, si pana la toata urma tot in timp am pus pe mine, deci tot asa tre sa dau jos). Ma obisnuisem ca nu mai manc intre mese (3 pe zi la ore destul de ok), sa nu mai rontai mereu cate ceva, doar cu dulciurile e mai greu dar faceam fata. Acum parca sunt flamnzila si cred ca de as manca la jumatate de ra tot nu as putea sa zic ca nu imi este foame. Ma lupt cat pot cu chestia asta. Acasa nu mai am nimic in frigider si iau in fiecare zi mancare doar pentru o masa si pentru cea de a doua zi si la munca masa de pranz, dar simt ca inebunesc, ma gandesc doar la mancare si chiar as manca non-stop zi si noapte(noaptea chiar nu aveam nici un fel de pl). Ca sa compensez intr-un fel beau cam 2 litri de apa plata si 1-1.5 de ceai verde sau de soc. Lupt....Lupt dar nu mi se pare normal. A mai patit cineva asa?

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Poate esti mai stresata in aceasta perioada sau organismul are mici carente si vrea sa compenseze prin mancare.
Si eu am avut perioade asemanatoare, cand imi doream ceva dulce cu disperare. Si stiu, ca mi-am facut analizele si aveam o glicemie sub limita normalului cu mult. Asa ca, mi-am echilibrat alimentatia, dar mai luam si cate un extraveral. Si asta, nu pentru ca eram agitata, ci ca sa ma relaxeze si ma nu fac din alimentatie o obsesie si mai ales la dulce.
In timp, m-am echilibrat.
Dar a ramas valabil, cand sunt agitata, suparata sau stresata de ceva imi vine sa mananc, nu mancare consistenta, ci crantanele.

Oricum, niste analize nu strica!
Uneori senzatiile de foame sau poftele de dulce pot fi reactii subiective la diferite afectiuni.
Nu zic, ca e cazul tau, dar de ce sa nu iti verifici nitzel sanatatea!?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Incearca sa mananci un mar cand ti-e foame - teoretic ar trebui sa-ti anuleze senzatia de foame.
Mai e si Fibrobar-ul - eu nu l-am folosit, dar stiu ca rolul lui asta e, sa-ti dea senzatia de satietate (dupa ce il mananci bei apa, 1 l daca poti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Chiar acum o luna am facut analizele si au iesit super.
E drept ca trec printr-o perioada mai solicitanta: sesiune pl cu partenerul si pregatiripentru ami aduce copilul langa mine, dar daca stau s ma gandesc bine nu pot zice ca am fost linstita, cel putin de cand a aparut Narcis in viata mea....de e normal. Eu de felul meu sunt mai pofticioasa, dar "foamea asta constanta" e mult prea mult. Daca ma apuc de rontaeli nu ma mai pot opri iar daca incep de pe acum (am 23 ani) cu extraveral si alte calmate nu cred ca e prea bine, acum organismul meu er trebui sa "mearga" struna.

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Asa consideri tu , ca ar trebui sa fie normal.
Extraveralul e un relaxant natural. Este pe baza de plante si nu are contraindicatii, se ia fara retete de oriunde.
Nimeni nu zice sa-l iei si cu atat mai mult sa-l iei constant.
Nici eu nu-l luam decat rar si cu masura.
Mai luam si Mg+B6.
Nu este decat o suprasolicitare nervoasa si din cauza asta apar si "poftele".

Ca sa elimini reactia trebuie, mai intai, se tratezi cauzele.
Si daca banui macar ce iti determina bulimia atunci incearca s-o temperezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Narcisa, eu cred ca tu ai un dezechilibru de minerale si vitamine cauzat de stress....din ce ai povestit se petrec multe lucruri importante in viata ta acum. Incearca sa iei niste magneziu si crom sau un complex de multiminerale iar vitaminele sa ti le iei din fructe pt. ca daca iei pilule s-ar putea sa iti creasca si mai mult pofta de mancare. Am avut si eu perioade din astea si am trecut peste cu ele cu muuuuuuulta apa, vointa, "inlocuitori" de crantanele (iaurt etc.) si magneziu. Succes.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Exista la Pharma Nord, o gama de suplimente printre care si BioChrom FTG. Eu am luat si iti taie pofta de mancare dar cel mai important iti inhiba pofta de dulciuri.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu cred ca e o problema cauzata de stress. Asa patesc si eu..insa pe mine m-a ajutat foarte mult magne-b6, iar cand simt nevoia de crantanit iau un mar sau o fructa, batoane de cereale. Bafta!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mnarcisa, e posibil sa fii gravida? foamea asta excesiva e unul dintre semnele care anunta ...

Mergi la inceput

MEGBENG - Cred ca intrebarea ta o va face sa manance si mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Megbeng!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput